- 18 Kasım 2015
- 13.551
- 17.023
- 298
- 35
- Konu Sahibi Kucukkediannesi
-
Ilacla tedavi etmeye çalışmadılar mı? Bana da doktor öncekilerde nasıl ameliyat olmadın da geçti diye sordu durdu geçti ama.Bende asla olmam diyodum ama 2 doktora muayene oldum ikisi de bebeğin tutunmasiha engel dedi mecburen olucam. Kistim 5 cm
Benim kistimi öğreneli 10 yıl oldu çok şey denedim bazen küçüldü ama yine büyüdü..Ilacla tedavi etmeye çalışmadılar mı? Bana da doktor öncekilerde nasıl ameliyat olmadın da geçti diye sordu durdu geçti ama.
Anladım hayırlısı olsun inşallah biran önce kurtuluruz bu derttenBenim kistimi öğreneli 10 yıl oldu çok şey denedim bazen küçüldü ama yine büyüdü..
Amin inşallah canımAnladım hayırlısı olsun inşallah biran önce kurtuluruz bu dertten
Peki nasıl geçti birşeyler uyguladınız mıIlacla tedavi etmeye çalışmadılar mı? Bana da doktor öncekilerde nasıl ameliyat olmadın da geçti diye sordu durdu geçti ama.
Allah yardımcımız olsun sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallahBende asla olmam diyodum ama 2 doktora muayene oldum ikisi de bebeğin tutunmasiha engel dedi mecburen olucam. Kistim 5 cm
Bende düşünmemeye başladım. Korona biterse Allah nasip ederse önce bütün tahlilleri yaptırmakla başlayacağımYanlış yönlendirmek istemem seni ama dediğim gibi kendi adına hiç düşünmüyorum
Dokgum kontrol hapiyla gecmisti daha önce başka hicbirsey yapmadım kolay gecmisti 2 3 ay icinde yine dolgun kontrol hapı kullanıyorum.Peki nasıl geçti birşeyler uyguladınız mı
Bende bende korona bitsin diyorum ama o da bi kargaşa ne zaman bitecek normal hayata döneceğiz önümü göremeyince sinirleniyorum bende böyle bi huyum varBende düşünmemeye başladım. Korona biterse Allah nasip ederse önce bütün tahlilleri yaptırmakla başlayacağım
İnşallah tekrarlamaz canımDokgum kontrol hapiyla gecmisti daha önce başka hicbirsey yapmadım kolay gecmisti 2 3 ay icinde yine dolgun kontrol hapı kullanıyorum.
Bende bende korona bitsin diyorum ama o da bi kargaşa ne zaman bitecek normal hayata döneceğiz önümü göremeyince sinirleniyorum bende böyle bi huyum var
Tekrarladı maalesef işte canim yine bu defa evli ve bir süre sonra bebiş istediğim için çok takıyorum kafamaİnşallah tekrarlamaz canım
Canım bende onu düşünüyorum ilaçla tekrarlıyor ameliyatta tekrarlıyor ne yapacağız nasıl çocuk olacak kafamda deli sorularTekrarladı maalesef işte canim yine bu defa evli ve bir süre sonra bebiş istediğim için çok takıyorum kafama
Canım bende onu düşünüyorum ilaçla tekrarlıyor ameliyatta tekrarlıyor ne yapacağız nasıl çocuk olacak kafamda deli sorularTekrarladı maalesef işte canim yine bu defa evli ve bir süre sonra bebiş istediğim için çok takıyorum kafama
Biz tüp bebek yapıcaz kısmet olursa şu virüs geçince öncesinde kist ameliyatı olucam. Dedim doktora yine çıkma ihtimali var dedim ever çıkıcak ama ameliyattan sonra geçici menapoza sokucam sonra da tüp bebek dedi. İnşallah hemen hamilelik oluşurda en azından çıkma süreci uzar.. Kiminun hemen çıkıyormuş kiminin Bi kaç yıl sonra.Canım bende onu düşünüyorum ilaçla tekrarlıyor ameliyatta tekrarlıyor ne yapacağız nasıl çocuk olacak kafamda deli sorular
Aynen tekrarlıyor sürekli Allah büyük çikolata kisti olup hemen hamile kalanda varmış zor olanda varmış. Doktor bana zor olabilir ama tüp bebek olur demiştiCanım bende onu düşünüyorum ilaçla tekrarlıyor ameliyatta tekrarlıyor ne yapacağız nasıl çocuk olacak kafamda deli sorular
Allahım inşallah sağlıklı bebek nasip etsinBiz tüp bebek yapıcaz kısmet olursa şu virüs geçince öncesinde kist ameliyatı olucam. Dedim doktora yine çıkma ihtimali var dedim ever çıkıcak ama ameliyattan sonra geçici menapoza sokucam sonra da tüp bebek dedi. İnşallah hemen hamilelik oluşurda en azından çıkma süreci uzar.. Kiminun hemen çıkıyormuş kiminin Bi kaç yıl sonra.
Allahın var bir bildiği demekki biz de uğraşıcaz canım çok takmamaya çalış dicem ama zor biliyorumAynen tekrarlıyor sürekli Allah büyük çikolata kisti olup hemen hamile kalanda varmış zor olanda varmış. Doktor bana zor olabilir ama tüp bebek olur demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?