• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti ve hamile kalamamak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selmm canim neredeyse ayni seyleri yasamiyiz ben 4 yillik evli 3 bucuk yil vaninimusla ugrastim
Ekimde yendim ve kasimdan beri isdedik doktora gittik herseyime bakildi cikolata kistim ciktii
Doktorum bizim.icin sknti yapmicak suan dedi canim
Ben vajinimusken bisiler yapmaya gebe kalmaya calisiodum.ama.olmamisti.doktora bunuda demistim klomene baslatti.martta doktorum ve hamileyim cokkk sukur rabbime yarabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin vajinimus olup neler cektigini iyi anlarim rabbim.kimseye aratmasinnn herkese hayirlisini versin benden sana tavsiye guzel bi doktor bul
Canımmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🤲 vajinismusken yaptıklarım aklıma geldi bebek için güldürdün beni valla hatırlatarak 😁 doktorum aslında Ankarada iyi bir doktor ama nedenini bilemediğim bir şekilde sadece 6ay dene dedi başla birşey demedi ve sadece zaman geçiyor gibi geliyor Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum senin adına çünkü vajinismus psikolojik olarak yıpratmışken şimdide kistle başım belada

Canımmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🤲 vajinismusken yaptıklarım aklıma geldi bebek için güldürdün beni valla hatırlatarak 😁 doktorum aslında Ankarada iyi bir doktor ama nedenini bilemediğim bir şekilde sadece 6ay dene dedi başla birşey demedi ve sadece zaman geçiyor gibi geliyor Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum senin adına çünkü vajinismus psikolojik olarak yıpratmışken şimdide kistle başım belada
Ah dedim vajinimus vardi simdide kistcikti dedim doktora arasdirdim bazi kistler gebe kalmaya engel olabiliyormus ama bazilarida degil allahtan umit kesilmez beb mart ayinda kmomene basladim cok şükür rabbime nasip etti
Ben birde esime keciboynuzu yedirdim keciboynuzu pekmezini yedirdim tum çerezleri rondodan geçirip bal karisim yaptım yedirdim cok dua ettim namazlarimin arkasından 4 yil sonra geldi cok sukur mevlamaaa kimseyi bu yolarda oyalamasin herkese bu duyguyu nasip etsin mevlam 🤲🏻

Ah dedim vajinimus vardi simdide kistcikti dedim doktora arasdirdim bazi kistler gebe kalmaya engel olabiliyormus ama bazilarida degil allahtan umit kesilmez beb mart ayinda kmomene basladim cok şükür rabbime nasip etti
Ben birde esime keciboynuzu yedirdim keciboynuzu pekmezini yedirdim tum çerezleri rondodan geçirip bal karisim yaptım yedirdim cok dua ettim namazlarimin arkasından 4 yil sonra geldi cok sukur mevlamaaa kimseyi bu yolarda oyalamasin herkese bu duyguyu nasip etsin mevlam 🤲🏻
Allahım mutluluğunu bozmasın canım sağlıkla gelsin bebişin 🤲❤️

Allahım mutluluğunu bozmasın canım sağlıkla gelsin bebişin 🤲
Sagol allah razi olsun canim dedigim keciboynuzu falan dene sperm harekenlendirici seyler dene canim olmazsa yine doktora gidersin insallaaah olur kmsenin yuvasını evlatsiz birakmasin Allahim 🤲🏻

Hepinize merhaba kızlar
Aranıza çok kısa bir süre önce katıldım.Cevaplarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkürler.
Eşimle evleneli 2.5 sene oldu temmuzda 3sene olacak. Vajinismus illetiyle mücadelem 2yıl sürdü Aralık ayında tedavim bitti. İlk başlardan beri çocuk istediğim için hiç korunmadık ve bu 4.ay hala yok 😕 vajinismus tedavisinde doktorum sol yumurtalıkta 4mm kistimin olduğunu söylemişti sizce bu gebeliğe engel bir durum mu? Ca 125 değerim şubat ayında 37 çıkmıştı doktor 6ay deneyip eğer bebek tutmazsa ameliyat olacağımı söyledi. Benim durumumu yaşayanlar ne yaptınız? Çocuğunuz oldu mu? Nasıl bir yol izlediniz?
Merhaba benimde endometriozis var cikolata kistinin bir diger adi. ama gorunurde kist yok doktor sadece bu taniyi koydu. Adetlerim agir derecede agrili geçiyor yatalak oluyorum resmen. Gebelige engelmis bu illet . Bana da yaza kadar normal gebelik olmaz ise laparoskopi yapilacagini ardindan tup.bebek yapilacagini söyledi ama Allah dan umit kesilmez sogan suyunu kullanıyorum yarin son günüm. Bat tarihim 18 nisan ovulasyon testide kullaniyorm iki aydir. 6 aydir istiyoruz bizde Daha nasip olmadi. Umit edip bekliyoruz canm hakkimizda hayirlisi olsun.

Yok hayır dediğim gibi sadece 6ay dene denildi eşim için hangi bölüme gitmem gerekir
Tup bebek merkezine gidin ikinizde hormin testleri yapin ve esiniz ayreten sperm testi yapsin. Doktor nasil bakmaz anlamis degilim. Her ikiniz de kontrol yapmalisiniz bence

Merhaba benimde endometriozis var cikolata kistinin bir diger adi. ama gorunurde kist yok doktor sadece bu taniyi koydu. Adetlerim agir derecede agrili geçiyor yatalak oluyorum resmen. Gebelige engelmis bu illet . Bana da yaza kadar normal gebelik olmaz ise laparoskopi yapilacagini ardindan tup.bebek yapilacagini söyledi ama Allah dan umit kesilmez sogan suyunu kullanıyorum yarin son günüm. Bat tarihim 18 nisan ovulasyon testide kullaniyorm iki aydir. 6 aydir istiyoruz bizde Daha nasip olmadi. Umit edip bekliyoruz canm hakkimizda hayirlisi olsun.
Keçiboynuzu falan yiyin pekmezini yedir esine yiyin caksirsuyu die bisi var bi arastirrmisi z kizlar onunla hamile kalanda cok

Tup bebek merkezine gidin ikinizde hormin testleri yapin ve esiniz ayreten sperm testi yapsin. Doktor nasil bakmaz anlamis degilim. Her ikiniz de kontrol yapmalisiniz bence
Ya canım doğru diyorsun korona bitsin bakacağım çözüme ancak tüp bebek merkezine mi gitmeliyim kadın doğuma mı doğal yolla olmayacak mı 😞

Canım Allahım inşallah nasip eder. Soğan suyunun hormonlara zarar verdiğini okudum burdan başlama cesareti bulamadım maalesef. Bat 21 Nisan benimde gün aşırı ilişki oluyor ancak ümidim yok benim Allah hayırlısını versin🤲

Canım Allahım inşallah nasip eder. Soğan suyunun hormonlara zarar verdiğini okudum burdan başlama cesareti bulamadım maalesef. Bat 21 Nisan benimde gün aşırı ilişki oluyor ancak ümidim yok benim Allah hayırlısını versin🤲
Ilk defa duydum bunu. Sogan suyu faydalari say say bitmez hormon sorunun yoksa başlayabilirsin

Ya canım doğru diyorsun korona bitsin bakacağım çözüme ancak tüp bebek merkezine mi gitmeliyim kadın doğuma mı doğal yolla olmayacak mı 😞
Doktor bakmamis iste o yuzden dedim gidip baktir. Bir ay boyunca ay sonu ay basi ay ortasi kan verip hormon takip ediliyor benim bildiğim.

Back