- 25 Kasım 2015
- 21
- 1
- 6
- Konu Sahibi BRIGITTE BARDOTT
-
bende çikolata kisti var son gittiğimde sağda 3cm solda 1bucuk cm. Dr hemen çocuk yap dedi. Ama olmama ihtimali de varmış tüplerde tıkanıklık yapabiliyormus çok kafama taktım. Bi de dün aşırı ağrım oldu acile zor attım kendimi. Dün resmen iki buklumdum bugün de yürürken karnimi tutuyorum. Ama kistle hamile kalanları görünce umutlaniyorum. Senin kışın kaç cm di canimBRIGITTE BARDOTT Mrb pko hastasıyım ve sol yumurtalığımda çikolata kistim var.2 sene çocuk istemedik bu süreçte çikolata kistim ilerlemesin diye doğum kontrol hapı kullandım.Ama hangi doktora gittiysem hamile kalmamı öneriyordu çünkü çocuk olmasında sıkıntı yaşayabilirsin bir an önce yap diyorlardı.Bense mecbur olduğum için yapmak istemiyordum kendimi hazır hissettiğimde olsun istiyordum.hap kullanmayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım şükürler olsun.Demem o ki rabbim isterse herşey olur yeter ki stres yapma rahat ol
merak etme bana da aynısını demişti dr.bir an önce hamile kalmaya bak dedi kime gitsem.tüplerde tıkanıklık yapar dedi hatta yapışıklık da varmış.3,5 cm lik sol yumurtalığımda var benim.umutsuzluk yaşayacağın bir durum yok kocaman kistlerle hamile kalanlar çok duydum.o kist ağrısını bende çok yaşadım ama sonradan zaman geçtikçe ağrısı geçti.şu an aynen duruyor yerinde kistimbende çikolata kisti var son gittiğimde sağda 3cm solda 1bucuk cm. Dr hemen çocuk yap dedi. Ama olmama ihtimali de varmış tüplerde tıkanıklık yapabiliyormus çok kafama taktım. Bi de dün aşırı ağrım oldu acile zor attım kendimi. Dün resmen iki buklumdum bugün de yürürken karnimi tutuyorum. Ama kistle hamile kalanları görünce umutlaniyorum. Senin kışın kaç cm di canim
Benim de 5cm di son gittiğimde 3cm dedi Dr. Ama bana yapisiklik var mı yok mu bişey demedi. Yapisiklik nasıl anlaşılıyor senin nerdeydi yapisiklik canım. Çok soru sordum kusura bakma ama bunları okuyunca moralim biraz da olsa yerine geliyormerak etme bana da aynısını demişti dr.bir an önce hamile kalmaya bak dedi kime gitsem.tüplerde tıkanıklık yapar dedi hatta yapışıklık da varmış.3,5 cm lik sol yumurtalığımda var benim.umutsuzluk yaşayacağın bir durum yok kocaman kistlerle hamile kalanlar çok duydum.o kist ağrısını bende çok yaşadım ama sonradan zaman geçtikçe ağrısı geçti.şu an aynen duruyor yerinde kistim
Herkes öyle diyor stres yapmazsan olur diyorlar ama elde değil. Ben zaten normalde stresli bi insanım bi de bu sorun çıkınca iyice kafama taktım. Ama dediğin gibi Rabbim yazdiysa zaten olacak. Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın. Moral oldun canım çok sagolyapışıklık nerdeydi bilmiyorum ama yüzde 80 ihtimalle yapışıklık yapmış demişti.ilkin moralim çok bozulmuştu.tüplere yapışıklık olursa tehlikeli sanırım benimki tüplerde değildi.neyse de ben sonradan çok takmadım alıştım onunla yaşamaya:) sonra da dedimki bebeğim olursa olur rabbim isterse verir vermezse de kader kısmet neyapalım hayatın sonu değil diye düşünüyordum.İnan bebek yapma aşamasında da hiç takmadım aklıma çok rahattım.ama yastık koyuyordum belime ve bacaklarımı ayaklarımı sıcak tutuyordum.3 kez böyle yaptım hangisinde tuttu bilmem
Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canım. Demekki kist yumurtalik rezervine zarar vermemiş. Darısı bizim başımıza inşallah. Canım bişey soracaktım sana ben bu Yakınlarda seyrek buyuk tuvalete çıkmaya basladim. Araştırdım kist neden olabilirmiş ama stresten mi kistten mi bilemiyorum önceden hergün çıkarken şimdi bazen iki günde bir çıkıyorum sen de de benzer şeyler olmuş muydudün doktora gittim arkadaşlar hangi yumurtalığımdan hamile kaldığımı sordum sol taraftan dedi.yani çikolata kisti olan yumurtalığımdan hamile kalmışım
amin cümlemize tattırsın allah inşallah.. hiç duymamıştım canım zannetmiyorum.Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canım. Demekki kist yumurtalik rezervine zarar vermemiş. Darısı bizim başımıza inşallah. Canım bişey soracaktım sana ben bu Yakınlarda seyrek buyuk tuvalete çıkmaya basladim. Araştırdım kist neden olabilirmiş ama stresten mi kistten mi bilemiyorum önceden hergün çıkarken şimdi bazen iki günde bir çıkıyorum sen de de benzer şeyler olmuş muydu
BRIGITTE BARDOTT Mrb pko hastasıyım ve sol yumurtalığımda çikolata kistim var.2 sene çocuk istemedik bu süreçte çikolata kistim ilerlemesin diye doğum kontrol hapı kullandım.Ama hangi doktora gittiysem hamile kalmamı öneriyordu çünkü çocuk olmasında sıkıntı yaşayabilirsin bir an önce yap diyorlardı.Bense mecbur olduğum için yapmak istemiyordum kendimi hazır hissettiğimde olsun istiyordum.hap kullanmayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım şükürler olsun.Demem o ki rabbim isterse herşey olur yeter ki stres yapma rahat ol
inşallah allah size de nasip etsinne mutlu sana rabbim bizlere de gösterir inşallah ..
Bende de vardı apandist ameliyati oldum ameliyat sırası patlams iki taneydi
şu anda yatış yaptı doktor hmn ameliyat olman lazım dedi hayırlısı kurtulcam inş
inşallah allah size de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?