Çikolata kisti sorunu yaşayıp çocuk sahibi olan arkdaşlar bilgilerinize ihtiyacım var!!!

BRIGITTE BARDOTT

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
21
1
6
MERHABA HANIMLAR

BUGÜN VAJİNAL ENFEKSİYON İÇİN DOKTORA GİTTİM VE ULTURASON DA SAĞ YUMURTALIĞIMDA CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE ÇİKOLATA KİSTİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ GEÇEN SENE İKİ DOKTORA DAHA GİTMİŞTİM BAŞKA ŞİKAYETLERDEN DOLAYI ONLARDA KİSTİM OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLERDİ FAKAT ÜSTÜNDE DURMADILAR ADET ÖNCESİ OLABİLİR VS DİYE GEÇİŞTİRDİLER 5 BUÇUK SENELİK EVLİYİM VE 4 AYDIR ÇOCUK İÇİN DENİYORUZ DOKTORUM RENKLİ DOPLER İSTEDİ YARIN ONU ÇEKTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ŞUAN İÇİN TEDAVİ DURUMUNU KONUŞMADIK FAKAT ÇOCUK İÇİN ENGEL BİR DURUM OLABİLİRMİŞ
SİZLERE SORMAK İSTEDİĞİM BU SIKINTIYI YAŞAYIP TEDAVİ OLUP YADA OLMAYIP ÇOCUK SAHİBİ OLANLAR VAR MI ARANIZDA AÇIKÇASI KORKU İÇİNDEYİM HER AY ÇOCUK SAHİBİ OLABİLİCEKMİYİZ DİYE BEKLİYORUZ RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP EDER İNŞALLAH

BRIGITTE BARDOTT BRIGITTE BARDOTT Mrb pko hastasıyım ve sol yumurtalığımda çikolata kistim var.2 sene çocuk istemedik bu süreçte çikolata kistim ilerlemesin diye doğum kontrol hapı kullandım.Ama hangi doktora gittiysem hamile kalmamı öneriyordu çünkü çocuk olmasında sıkıntı yaşayabilirsin bir an önce yap diyorlardı.Bense mecbur olduğum için yapmak istemiyordum kendimi hazır hissettiğimde olsun istiyordum.hap kullanmayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım şükürler olsun.Demem o ki rabbim isterse herşey olur yeter ki stres yapma rahat ol

BRIGITTE BARDOTT BRIGITTE BARDOTT Mrb pko hastasıyım ve sol yumurtalığımda çikolata kistim var.2 sene çocuk istemedik bu süreçte çikolata kistim ilerlemesin diye doğum kontrol hapı kullandım.Ama hangi doktora gittiysem hamile kalmamı öneriyordu çünkü çocuk olmasında sıkıntı yaşayabilirsin bir an önce yap diyorlardı.Bense mecbur olduğum için yapmak istemiyordum kendimi hazır hissettiğimde olsun istiyordum.hap kullanmayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım şükürler olsun.Demem o ki rabbim isterse herşey olur yeter ki stres yapma rahat ol
bende çikolata kisti var son gittiğimde sağda 3cm solda 1bucuk cm. Dr hemen çocuk yap dedi. Ama olmama ihtimali de varmış tüplerde tıkanıklık yapabiliyormus çok kafama taktım. Bi de dün aşırı ağrım oldu acile zor attım kendimi. Dün resmen iki buklumdum bugün de yürürken karnimi tutuyorum. Ama kistle hamile kalanları görünce umutlaniyorum. Senin kışın kaç cm di canim

bende çikolata kisti var son gittiğimde sağda 3cm solda 1bucuk cm. Dr hemen çocuk yap dedi. Ama olmama ihtimali de varmış tüplerde tıkanıklık yapabiliyormus çok kafama taktım. Bi de dün aşırı ağrım oldu acile zor attım kendimi. Dün resmen iki buklumdum bugün de yürürken karnimi tutuyorum. Ama kistle hamile kalanları görünce umutlaniyorum. Senin kışın kaç cm di canim
merak etme bana da aynısını demişti dr.bir an önce hamile kalmaya bak dedi kime gitsem.tüplerde tıkanıklık yapar dedi hatta yapışıklık da varmış.3,5 cm lik sol yumurtalığımda var benim.umutsuzluk yaşayacağın bir durum yok kocaman kistlerle hamile kalanlar çok duydum.o kist ağrısını bende çok yaşadım ama sonradan zaman geçtikçe ağrısı geçti.şu an aynen duruyor yerinde kistim

merak etme bana da aynısını demişti dr.bir an önce hamile kalmaya bak dedi kime gitsem.tüplerde tıkanıklık yapar dedi hatta yapışıklık da varmış.3,5 cm lik sol yumurtalığımda var benim.umutsuzluk yaşayacağın bir durum yok kocaman kistlerle hamile kalanlar çok duydum.o kist ağrısını bende çok yaşadım ama sonradan zaman geçtikçe ağrısı geçti.şu an aynen duruyor yerinde kistim
Benim de 5cm di son gittiğimde 3cm dedi Dr. Ama bana yapisiklik var mı yok mu bişey demedi. Yapisiklik nasıl anlaşılıyor senin nerdeydi yapisiklik canım. Çok soru sordum kusura bakma ama bunları okuyunca moralim biraz da olsa yerine geliyor

yapışıklık nerdeydi bilmiyorum ama yüzde 80 ihtimalle yapışıklık yapmış demişti.ilkin moralim çok bozulmuştu.tüplere yapışıklık olursa tehlikeli sanırım benimki tüplerde değildi.neyse de ben sonradan çok takmadım alıştım onunla yaşamaya:) sonra da dedimki bebeğim olursa olur rabbim isterse verir vermezse de kader kısmet neyapalım hayatın sonu değil diye düşünüyordum.İnan bebek yapma aşamasında da hiç takmadım aklıma çok rahattım.ama yastık koyuyordum belime ve bacaklarımı ayaklarımı sıcak tutuyordum.3 kez böyle yaptım hangisinde tuttu bilmem:oops:

yapışıklık nerdeydi bilmiyorum ama yüzde 80 ihtimalle yapışıklık yapmış demişti.ilkin moralim çok bozulmuştu.tüplere yapışıklık olursa tehlikeli sanırım benimki tüplerde değildi.neyse de ben sonradan çok takmadım alıştım onunla yaşamaya:) sonra da dedimki bebeğim olursa olur rabbim isterse verir vermezse de kader kısmet neyapalım hayatın sonu değil diye düşünüyordum.İnan bebek yapma aşamasında da hiç takmadım aklıma çok rahattım.ama yastık koyuyordum belime ve bacaklarımı ayaklarımı sıcak tutuyordum.3 kez böyle yaptım hangisinde tuttu bilmem:oops:
Herkes öyle diyor stres yapmazsan olur diyorlar ama elde değil. Ben zaten normalde stresli bi insanım bi de bu sorun çıkınca iyice kafama taktım. Ama dediğin gibi Rabbim yazdiysa zaten olacak. Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın. Moral oldun canım çok sagol

dün doktora gittim arkadaşlar hangi yumurtalığımdan hamile kaldığımı sordum sol taraftan dedi.yani çikolata kisti olan yumurtalığımdan hamile kalmışım:KK54:

dün doktora gittim arkadaşlar hangi yumurtalığımdan hamile kaldığımı sordum sol taraftan dedi.yani çikolata kisti olan yumurtalığımdan hamile kalmışım:KK54:
Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canım. Demekki kist yumurtalik rezervine zarar vermemiş. Darısı bizim başımıza inşallah. Canım bişey soracaktım sana ben bu Yakınlarda seyrek buyuk tuvalete çıkmaya basladim. Araştırdım kist neden olabilirmiş ama stresten mi kistten mi bilemiyorum önceden hergün çıkarken şimdi bazen iki günde bir çıkıyorum sen de de benzer şeyler olmuş muydu

Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canım. Demekki kist yumurtalik rezervine zarar vermemiş. Darısı bizim başımıza inşallah. Canım bişey soracaktım sana ben bu Yakınlarda seyrek buyuk tuvalete çıkmaya basladim. Araştırdım kist neden olabilirmiş ama stresten mi kistten mi bilemiyorum önceden hergün çıkarken şimdi bazen iki günde bir çıkıyorum sen de de benzer şeyler olmuş muydu
amin cümlemize tattırsın allah inşallah.. hiç duymamıştım canım zannetmiyorum.

mrb kızlar ben daha önce 5 cm kistle hamile kaldım doğal yoldan kızım var bi tane ama ikinci cocuğu isteyince tekrar cıktı bu kist ve 7 cm şu an ameliyat dedi doktorlar hayırlısı bilemiyorum çok ağrım var 5 gündür yatıyorum Ağrı kesicilerle dueuyorum ve adetten sonra kanamalarım var sizdede var mı böyle kanamalar

Bnde de vardı ama doktr tedavi falan vermdi kndi kndne gecer dedi ama stres yok dedi. Ne kadar snra öğrendm tam hatrlamyrm ama hamile oldmu öğrendm ve kontrollerde kist kaybolmş dedi doktr. Stres yapmayın. Dedikleri gbi kist varken günlk hayattada ilişkideykende stres yaparsanz tüpler gercekten baglanabiliyo. Hyrlısyla hamilelk hbrnzi verrsnz inşaAllah. :KK200:

inanın şu an ağrılarımın geçmesinden başka bişey düşünemiyorum hayırlısı yarın kont gidiyorum inş tez zamanda kurtulurum. evet hamileliğimde benimde kaybolmuştu ama tekrarlamış işte :(

ne mutlu sana rabbim bizlere de gösterir inşallah ..

Bende de vardı apandist ameliyati oldum ameliyat sırası patlams iki taneydi

şu anda yatış yaptı doktor hmn ameliyat olman lazım dedi hayırlısı kurtulcam inş

inşallah allah size de nasip etsin

Merhaba yaklaşık 1 senedir bazı sebeplerden foruma girmiyordum aradan 1 sene geçmesine rağmen normal yollardan hala hamile kalamadım sizlerde gelişme varmı

Back