Çikolata kisti olup hamile kalanlar

afedersin ilişki sırasında bile onu düşünüyorsun yani o sebeble ilişkiye giriyorsun..hepimiz öyle degilmiyiz :)

Merak etme tek değilsin :) benim ilk gebeliğim kiste rağmen gerçekleşmiş fakat fark edilmediği ve sonradan öğrendiğim için o dönem kaç cm di bilemiyorum .
Çikolata kistine rağmen hamile kalan inan çok insan var o yüzden kendini sıkma inşallah olucak . Sıkıntılarını düşüncelerini en aza indirgemeye çalış .
İyi bir doktorla yoluna devam et doktor tecrübesi gerçekten çok önemli bak benim hamile kaldığım dönem farkedilmedi kistim .

Benim.doktorumda acayip inceliyor..hatta kisti fark etti bu kıstın içeriğini ni öğrenelim.cikilota kisti gbi duruyor fakat bn genede incelmeek istiyorum dedi.bana mr çektirdi peşine HSG yapıldı.ilac baslicam kistlerin durumuna gore dedi
Adetinin 2.ci günü gtcem ıste ne gbi tedavi baslicak bilemiyoeum

Belki diğer yumurtaliginda okumuştu seni gebelik.. en azında bi tane varmis sende. bnde iki yumurtalikta ve bi kac tanede küçük kucuk varmis..

Benim bekarkende vardı kistlerim evlenmeme 3 ay kala kadın doğuma gttim dediki iki yumurtada kist var korunma çocuk yap dedi.ah ben bir yıl çocuk istemedigim için nolur nolmaz diye 2 ay kullandim deidmki bi daha gidim doktora.doktorda korunmayı keisnlikle bırak dedi o andan itibaren uğraşıyorum benimde 1 bucuk yıl oldu ıste..hala birşey yok..aslinda o zamanlar kafam rahattı keşke yapsaymışım çocuk korumasaymışım. belki suanda cok taktigim icin psikoljik olarak olmuyor veya kistler engel ıste bilemiyorum . :/

Benim bekarkende vardı kistlerim evlenmeme 3 ay kala kadın doğuma gttim dediki iki yumurtada kist var korunma çocuk yap dedi.ah ben bir yıl çocuk istemedigim için nolur nolmaz diye 2 ay kullandim deidmki bi daha gidim doktora.doktorda korunmayı keisnlikle bırak dedi o andan itibaren uğraşıyorum benimde 1 bucuk yıl oldu ıste..hala birşey yok..aslinda o zamanlar kafam rahattı keşke yapsaymışım çocuk korumasaymışım. belki suanda cok taktigim icin psikoljik olarak olmuyor veya kistler engel ıste bilemiyorum . :/

Bazı şeyleri öngöremiyoruz malesef, bak aynı durumdayız takma diyemem nasıl bir psikoloji biliyorum ama hafiflet kendini en azından kist aşağı kist yukarı diye gezme çok şükür rahimde var yumurtalıkta sperm de vakti zamanı gelince kendiliğinden veya destekle bir şekilde olacak inşallah .
Abarttıkça üstüne gittikçe daha kötü oluyor gerçekten .

Tabii ki var. Benim çikolata kistim vardı üzerine az yumurtam ve hormonlarda yüksek degerler vardı. Ayrıca tek tüpüm sıvı doluydu ameliyat olacaktım. 1 defa tüp bebek denedim olmadı. Sonra kendiliğinden hamile kaldım. Sakın böyle düşünmeyin. Herkesin rahminde kistler miyomlar var. Her hamile kalanın rahmi çok mu içi boş ? O nedenle moral bozmadan normal yolla denemeye başlayın :)
Merhaba canim bnmde her iki yumurtalikta var 3 tuo bebek denedim olmadi artik onuda biraktim biraz normal yolla denicem.peki yaptığın herhangi bisey varmıydı mesela doğal yöntemlerle. Yoksa kafa da bitirmek mi lazım herseyi stres yapmadan

Merhabalar bende 6 aylık evliyim çikolata kistim var. Sizin şu an çocuğunuz oldu mu ? Olduysa hangi tedaviyi uyguladınız? Her iki yumurtalığımda da çikolata kisti mevcut sol yumurtalığımda 8cm sağ da da 4mm

Tabii ki var. Benim çikolata kistim vardı üzerine az yumurtam ve hormonlarda yüksek degerler vardı. Ayrıca tek tüpüm sıvı doluydu ameliyat olacaktım. 1 defa tüp bebek denedim olmadı. Sonra kendiliğinden hamile kaldım. Sakın böyle düşünmeyin. Herkesin rahminde kistler miyomlar var. Her hamile kalanın rahmi çok mu içi boş ? O nedenle moral bozmadan normal yolla denemeye başlayın :)

Ben de dagal yolla hamile kaldım ilk öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı doktor bana imkanın varsa ameliyat ol ya da kadın doğum kontrol altına hemen başla dedi kalmayıp özel hastaneye gittim oradaki doktorum çocuk düşünüyorsa kadın doğum kontrol yapı asla tavsiye etmem dedi ve benden Amh testi istedi çok şükür o iyi geldi ve ben bu süreçte her gün her saat bu sitelerde dolaşıp tüm vaktimi burada geçiriyordum olurda hamile kalırsam kesinlikle yazıp ümit olacağına dair kendime söz verdim ve bugün bu yüzden yazıyorum kisti öğrendim ay hamile kaldım kimyasal oldu aradan iki ay sonra tekrar hamile kaldım ve bu süreçte yaptığım tek şey bol bol dua Edip Rabbime sığındım Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin🤲

Ben de dagal yolla hamile kaldım ilk öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı doktor bana imkanın varsa ameliyat ol ya da kadın doğum kontrol altına hemen başla dedi kalmayıp özel hastaneye gittim oradaki doktorum çocuk düşünüyorsa kadın doğum kontrol yapı asla tavsiye etmem dedi ve benden Amh testi istedi çok şükür o iyi geldi ve ben bu süreçte her gün her saat bu sitelerde dolaşıp tüm vaktimi burada geçiriyordum olurda hamile kalırsam kesinlikle yazıp ümit olacağına dair kendime söz verdim ve bugün bu yüzden yazıyorum kisti öğrendim ay hamile kaldım kimyasal oldu aradan iki ay sonra tekrar hamile kaldım ve bu süreçte yaptığım tek şey bol bol dua Edip Rabbime sığındım Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin🤲
Bu arada kistim devlet 6cm özel 8 cm diyordu bol bol dua edin kızlar herseyin anahtarı dua rabbim tez zamanda isteyen herkesin mücadele haberini almayo nasip etsin inşallah 🤲

X