Çikolata Kisti Olup Hamile Kalanlar ve Hamile Kalmak İsteyenler..

sinosko

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
727
534
Merhabalar, yeni üyeyim ve ilk defa böyle platformana yazıyorum. İlk öncelikle ilk gebeliğim 2 ay sürdü ve düşükle sonuçlandı kürtaj sırasında kaç cm olduğunu hatırlamadığım çikolata varmış vs vs. Ondan sonrasında covid, hastalıklar, psikolojimizi etkileyecek şeyler peşimizi bırakmadı. Çocuk sahibi olmak istiyoruz eşim daha çok istiyor. Kürtajdan sonra doktora hiç gitmedim korkumdan ötürü kendimle de yüzleşemedim belki de. Çikolata kistini öğrenipte hamile kalan var mı? Soğan kürüne adetim bittikten 6 gün sonra aklıma geldi ve bugün itibariyle başladım yarın da yumurtlama günüm düşük yapalı 5 ay oldu ama her ay umutsuzum bilemiyorum. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhabalar, yeni üyeyim ve ilk defa böyle platformana yazıyorum. İlk öncelikle ilk gebeliğim 2 ay sürdü ve düşükle sonuçlandı kürtaj sırasında kaç cm olduğunu hatırlamadığım çikolata varmış vs vs. gebeliğim sırasında da varmış demek mi hamile kalabilmişim ya da gebelikte oluştu bilemiyorum. Ondan sonrasında covid, hastalıklar, psikolojimizi etkileyecek şeyler peşimizi bırakmadı. Çocuk sahibi olmak istiyoruz eşim daha çok istiyor. Kürtajdan sonra doktora hiç gitmedim korkumdan ötürü kendimle de yüzleşemedim belki de. Çikolata kistini öğrenipte hamile kalan var mı? Soğan kürüne reglim bittikten 6 gün sonra aklıma geldi ve bugün itibariyle başladım yarın da yumurtlama günüm düşük yapalı 5 ay oldu ama her ay umutsuzum bilemiyorum. Reglim düzenli 27-28 gün arasında regli oluyorum çok ağrılı bir dönem geçirmiyorum. Kisti olup düzensiz regli olan kişiler çok varmış. Benimle düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Kimse yok mu?

Merhabalar, yeni üyeyim ve ilk defa böyle platformana yazıyorum. İlk öncelikle ilk gebeliğim 2 ay sürdü ve düşükle sonuçlandı kürtaj sırasında kaç cm olduğunu hatırlamadığım çikolata varmış vs vs. Ondan sonrasında covid, hastalıklar, psikolojimizi etkileyecek şeyler peşimizi bırakmadı. Çocuk sahibi olmak istiyoruz eşim daha çok istiyor. Kürtajdan sonra doktora hiç gitmedim korkumdan ötürü kendimle de yüzleşemedim belki de. Çikolata kistini öğrenipte hamile kalan var mı? Soğan kürüne adetim bittikten 6 gün sonra aklıma geldi ve bugün itibariyle başladım yarın da yumurtlama günüm düşük yapalı 5 ay oldu ama her ay umutsuzum bilemiyorum. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ben 5.5 senelik evliyim, bir senelik evliyken sol tarafta 4 cm çikolata kistim olduğunu öğrendim doktor hamile kalman çok zor dedi ama Allah nasip etti bikaç ay sonra kendiliğimden hamile kaldım, bebek beş buçuk aylıkken düştü. 4 senedir gitmediğim doktor kalmadı. Geçen sene aşılama yaptırdım, poliplerim vardı onları aldırdım ama hamile kalamadım aradan bir sene geçti tam artık tüp bebek için tedaviye başlamaya niyetlendim ki hamile olduğumu öğrendim. şuan 8 haftalık hamileyim hamdolsun. Çikolata kisti tamamen psikolojik yönden etkiliyo bebek olmasına engel değil doktor da aynısını söyledi.

Sogan kuri bebekgi dusuruyormus ben incir ve havuç kürü kullaniyorum ibrahim Saraçoğlu arastirin isterseniz

X