Çikolata kisti olup hamile kalan var mı ?

Hidrosfer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
478
846
Merhabalar. 2 senelik evliyim. Evliliğimin 1. Yılı dolduktan kısa bir süre sonra çikolata kistim olduğunu öğrenip ameliyata alındım . Akabinde doktor gebe kalmamı önerdi ama 1 sene geçti gebe kalamadım . Bu süreçte %100 denedik mi her ay ? Hayır . Eşimin iş değişikliği sebebiyle bazı ayları kaçırdık . Şimdi içim içimi yiyor . Olacak mı doğal yollardan diye . Doktor en son 3 ay daha dene olmazsa tüp bebeğe geçelim demişti . Bu süreç beni çok korkutuyor . Neden benim çocuğum olmuyor diye üzülüyorum. Ama asla isyan ederek değil . Biraz morale ihtiyacım var . Çikolata kisti ile mücadeleniz nasıl ? Hamilelik süreçleriniz nasıl geçti ? Nasıl gebe kaldınız ? Lütfen bana da bilgi verin

Kızlar merhaba benim 3 cm lik cikolata kistim var aşılama denedim tutmadı malesef birdahaki adet dönemimde tüp bebek deniycem. Doktorum kistin yumurtalıklarımı azalttıgını elimi çabuk tutmam gerektiğini söyledi. Şuan soğan kürü ve ingiliz karbonatlı su içiyorum inşallah faydasını görürsem sizlere bildiricem

Arkadaşlar clife macun var instagramda. Onu kullanmanızı öneririm çikolata kisti olan bi arkadaş onun vesilesiyle hamile kaldı.

Merhaba ben 10 cm kist ile doğal tedaviye kaldım. Tek yumurtalıktan ümidinizi kesmeyin benim de tam 1 sene olmuştu ve kafaya çok takıyordum rabbim nasip etti umarım sizin de herşey gönlünüzce olur🙏

Benim çikolata kistim olduğundan haberim yoktu, doktorun da yoktu.. (doğuma az bir zaman kala doktor değiştirmiştim). Ameliyatta gördü ve şok oldu "sen doğal yolla nasıl hamile kaldın" diye. Tabi doğumdan sonra onu da aldı. Olabiliyor yani..

Merhaba ben 10 cm kist ile doğal tedaviye kaldım. Tek yumurtalıktan ümidinizi kesmeyin benim de tam 1 sene olmuştu ve kafaya çok takıyordum rabbim nasip etti umarım sizin de herşey gönlünüzce olur🙏
Maşallah 🧿 çok güzel . Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻 İnşallah bir gün bende burdan bu haberi veririm . Evimizde bir çocuğun büyümesine eşlik etmek , onunla yeniden büyümek … Dilerim bir gün nasip olur. Çok teşekkür ederim ☺️

Benim çikolata kistim olduğundan haberim yoktu, doktorun da yoktu.. (doğuma az bir zaman kala doktor değiştirmiştim). Ameliyatta gördü ve şok oldu "sen doğal yolla nasıl hamile kaldın" diye. Tabi doğumdan sonra onu da aldı. Olabiliyor yani..
☺️☺️☺️ Bana da umut oluyorsunuz …
Benim de evlenmeden önce ne bir kist belirtim ne de ağrım vardı . Evlendikten 1 sene sonra kistim olduğunu öğrendim ve hemen ameliyat kararı verildi . Acaba olmasa mıydım diyorum . Ama şartlar o an onu gerektirdi . Çok ani gelişti ve korkutucu süreçlerdi … inşallah diyorum inşallah bende bu duyguyu yaşarım . Doğru zamanda . Teşekkür ederim 🙏🏻

☺️☺️☺️ Bana da umut oluyorsunuz …
Benim de evlenmeden önce ne bir kist belirtim ne de ağrım vardı . Evlendikten 1 sene sonra kistim olduğunu öğrendim ve hemen ameliyat kararı verildi . Acaba olmasa mıydım diyorum . Ama şartlar o an onu gerektirdi . Çok ani gelişti ve korkutucu süreçlerdi … inşallah diyorum inşallah bende bu duyguyu yaşarım . Doğru zamanda . Teşekkür ederim 🙏🏻
İnşallah herşey gönlünüzce olur, ben çok bekledim, çok uğraş verdim bu duyguları çok iyi anlarım, size, dileyen herkese cani gönülden nasip olsun inşallah 🙏🙏

X