- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
- #1.761
kızlar Allah gönlünüze göre versin inşallah bebekleriniz gelir en kısa zamanda.bizde oğlumla aşıya gittik bugün o yüzden huysuz bugün.o ağladıkça benimde canım acıyor canım yawrum.
Merhaba melek adasım nasıl gıdıyor.. Sımdıden kılo almaya baslamıssın. Ben ılk 3 ay kılo verdım.52 den 48 e dustum. Sımdı ıse 65 ı gordum..Ilk gunlerım cok zordu halsızlıklık uyku halı.. Sabırlı ol gececek.
Ben galıba dogumu normal yapmaya karar verdım. Kıstlerım ıcın sezeryan olmayacagım. Umarım ılerde sorun olmazlar bana..
Selam arkadaşlar,
07 Şubat sabah 04:51 de 36+1 deyken bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım. Darısı bebek bekleyen tüm arkadaşların başına diye dua ettim.Kislerin durumuna da 40 ımız çıkınca bakılacak. Eskisi kadar topiğe giremiyorum Görüşmek üzere.
Teşekkürler Gökdeniz bir de yenidoğan sarılığı geçirdik.. sütümüzde az geliyor zaten. inşallah gececek bu gunler..
melek law Gokmen bey cıkolata kıstın ıcın ne dıyor. 40 ım cıkınca yanı 1 ay sonra kontrole gıdecem o zaman konusacam bu durumu bakalım gorecekmı cıkolata kıslerımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?