- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
- #1.601
Günaydın Gökdeniz,
Öncelikle Allah kolay doğumlar nasip etsin. Bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Ben adet gecikmem olunca doktora gittiğimde hamile kaldığımı öğrendim. Ve kese daha çok yeni olduğu için doktor sol tarafında iki tane küçük çikolata kistin var dedi. Biz zaten çikolata kisti olanlara hamile kalmalarını öneriyoruz. Çünkü bu kislerin çoğunluğu doğumla beraber gider dedi.
İyiki hamile kalmışım yani. kaydirigubbakcemile5
birşey soracam arkadaşlar.. sizin çikolata kislerinizi doktor görebiliyormu? benimde iki tane vardı hamile kalınca ögrendım. Gecen gıttıgımde sordum ne oldu kısler dıye... artık bebekden dolayı gorunmez dedı benneyaptımki
günaydın
alışkanlık işte sabah uyandım eşimi uğurladım ben hep ondan sonra çıkıyordum.sonra bir kk ya bakayım dedim.yağmur yağıyor bu sabah baya bir şiddetli.zaten bu gün evde olmayı planlamıştım.yarın hep gitmek isteyip gidemediğim pazara gidicem.haftaya bugün hastanede olucam kızlar.dün biri hastanede normal doğum yaptı çok imrendim.anında bebeği kucağındaydı.neyse hakkımızda hayırlısı olsun.ama ben korkuyorum.
merhaba melek81 farkında olmadan bu sayfada bir örnek oldun.hamile kalmış ve cikolata kistin olduğunu öğrenmişsin demek ki bu kist hamileliğe engel değil tezine sende katıldın.soruna gelince benim hamileliğim boyunca kistimi kontrol etti doktor.son 2-3 aydır ben sormadım ama o her seferinde doğumda temizliycem dedi hep.
canım ben hamile kalmadan önce öğrendim,eski doktorum zaten hamile kalamazsın falan demişti,ama 15 gün sonra kalmışım,demekki kistle hamile kalınabiliyomuş,ibreti alem olsun bizim durumumuz....:lepi:birşey soracam arkadaşlar.. sizin çikolata kislerinizi doktor görebiliyormu? benimde iki tane vardı hamile kalınca ögrendım. Gecen gıttıgımde sordum ne oldu kısler dıye... artık bebekden dolayı gorunmez dedı benneyaptımki
öyle desene ben nerden bilem yaw.........a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?