- Konu Sahibi kirmizisilgi
ben dayanamıcam test yapıcam kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hiç bir dr. öyle bişi demedi, senin ilk dr'da çok kötüymüş şansına...Benim Ki 3,2 Cm Di Ilaç Vermedi Doktor önce Normal Yolla Bebek Deneyelim üç Ay Sonra Tekrar Bakalim Dedi.kistim Ise Yeni 6 Ay Falan Dedi Doktor.üç Ay Doldu Işte Haftaya Gidicem Doktora.kist Büyümüşse Ameliyat Edecek Büyümediyse üç Ay Daha Deniycez.yine Olmazsa Laproskopi Yapilacak.sonra Denemeye Devam Yine.benim Hikayem Ekim 2007 De Başladi.çok Yikildim önce Ama 5 Ayri Doktora Gittim.ilk Gittiğim Dişindaki Doktorlarin Hiçbiri Olmaz Demedi.ilk Gittiğim Doktor Karşima Geçti Gözlerimin Içine Bakarak Bana Senin çoçuğun Olmaz Dedi Ve O Günü Unutamiyorum.dünya Kafama Yikildi Sandim.herşey Durdu Zaman Durdu Dünya Durdu.iki Gün Zor Topladim Kendimi.başka Doktor Başka Doktor Beşe Tamamladim.onlarin Hepsi Umutla Bakti.sağ Yumurta Sağlam Onunla Olur Dedi.tabi Yapişikliklar Tüm Rahmi Kaplamadiysa Tüpler Açiksa.bunun Için önce Deniycez.son Gittiğim Doktora Sürekli Gitmeye Karar Verdim Zaten.haftaya Gidicem Bakalim Ne Olmuş Kistime.büyüdüyse Hemen Ameliyat Diyolar Zaten Buna Ama Küçükse Almak Istemiyolar.çünkü Kendini Tekrarliyormuş.bu Arada Bu Kistin Tek Ilaci Doğum Kontrol Hapi.bu Hap Kistin Büyümesine Engel Oluyormuş Sadece Geçirmiyormuş.eylülden Buyana O Kadar çok Okudum Ki.tüm Ayrintilari öğrendim Sayilir.ama Geç Kalmişim Birçok şeyi öğrenmekde.hep Başimiza Geldiğinde Düşünmeye Başliyoruz Sanirim.
ama 2 gun var olsa cıkardı ne biliim zaten umudum yok
Günaydin Ponaran,emeliko,silgi
Yeni Bir Hafta Yeni Umutlarla Hoşgelsin Hepimize.bu Perşembe Sevgililer Günü Hala Ne Alacağima Karar Vermiş Değilim.emeliko Ne Durumdasin.bugün 11 Ri Senin Günün Yarinda Benim.bakalim Ne Olacak.umut Yok Gibi Ama.ponaran Sen Hayirli Haber Ver Bize Bu Ay.