- 24 Ağustos 2008
- 7
- 0
- 49
- Konu Sahibi kirmizisilgi
- #1.501
benim arkadaşımda vardı ona ameliyat olması gerekliydi senin ne derecede bilemem kist temizledikten sonra hamile kalmasını söylemiş üzgünüm iyice araştırmadan karar verme kib
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım hoşgeldin,doktor neye dayanarak heryerini kapladığını söyledi,laparoskopi mi oldun,şikayetlerin nelerdi..meraba ben aranıza yeni katıldım sayılır dün doktora gittim moralim bozuldu 35 yaşındayım 10 yaşında bir kızım var ikinci hamileliğimde bebek karnımda ölmüştü kürtaj olmuştum.Şimdi tekrar olsun dedik bir yıldır korunmuyoruz ama olmadı bu arada 22 yaşımdan beri endometriyozis hastasıyım iki kere ameliyat oldum ama hamileiklerim kendiliğnden oldu dünkü doktorta hamile kalamıyacağımı söyledi endometriozis heryerimi kaplamış tüp bebek tek çözümmüş bu ne yaaa....
evet canım daha iyiyim,herhalde ilk zamanlar 1 senenin stresi vardı üzerimde,birde doktor umutsuz konuşunca....klava:merhabalar günaydın
duru bence umudunu kesme bu hastalığın tedavisi var ve bebeği olan insanlar var laproskopi olarak yada olmadan.bence önemli olan iyi tecrübeli doktoru bulmak.hem bak bu hastalığa sahipken iki kez hamile kalmayı başarmışsın demekki oluyor.
vermidon seni böyle mutlu ve güçlü görmekse çok güzel.ilk yazını okuduğumda üzülmüştüm.şimdi ise başaracağını düşünüyorum.