- 5 Ocak 2008
- 1.650
- 30
- 52
- Konu Sahibi kirmizisilgi
miss polat teşekkür ederim ve burası benim için önemli burdaki arkadaşlarımı çok seviyorum aylarca destek olduk ve bu desteğe devam etmeyi düşünüyorum ben.hepimiz her zaman umutlu olmalıyız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın ve yaşasınnnnn harikaaaaa,herkes yazmış çok sevindim.silgi senden haber aldığıma çok sevindim.ben öyle yazarken hamileliğime çok sevindiğini belirtmiştim burda anlaşalım çok sevindiğini çok mutlu olduğunu biliyorum.ama bende seni çok seviyorum ve çok merak edince öle sitem yaptım işte.gelmene sevindim hemen doktora gidip aklındaki soruların cevabını bul.ne gerekiyosa yap.tamam mı bizide habersiz bırakma.miss polat bebeğini kaybetmek çok zor bir olay yani ben tüm gün tüm gece iyimi sağlıklımı hayattamı diye düşünüyorum dua ediyorum ona kaybetmek çok zor olmalı.bir kez yaşamışsın Allah tekrarını yaşatmasın arkadaşım umutlu ol duanı eksik etme.Ponaran iki sabahdır midem ince ince bulanmaya başladı bu sabah kahvaltımı çok zor yaptım.yorgun uyanıyorum halsizim akşam birde ani bir kalkış yaptım yemeğin altını söndüreyim deyip bir kalktım bir sancı girdi sağ yumurtalık tarafıma sanki içimde bişey kıvrıldı oturdum kıvrandım kaldım sabaha kadar dua ettim bebeğime bişi olmasın diye.