- 5 Ocak 2008
- 1.650
- 30
- 52
- Konu Sahibi kirmizisilgi
günaydın kızlar,bugün burda hava kapalı bu insanı çok etkiliyor bende biraz huzursuzum sanki bugün nedeninin çözemedim ama belki gördüğüm karkakarışık rüyalardır sebebi.dilek bence kafanda sorularla uğraşmak yerine bir doktora gitmelisin ilişki sonrası ağrı diyorsun çekilecek bişey değildirki o.git bir doktora anlat zaten ultrasonda çıkar varsa bişey.biz senin sorularını severek cevaplıyoruz ama derdinin tek dermanı bir doktor.benim ilişki sonrası ağrım olmadı hiç.adet dönemim sancılı geçerdi.daha önce anlattım gelen kahverengi bir akıntıyla doktora gittim ve bu kist çıktı meydana.birçok doktora gittim ve bana sağ yumurtam temiz ve sorunsuz olduğu için eğer tüplerimde açıksa hamile olabileceğimi söyledi.heray doktora gidiyorum ekimden bu yana kist büyümüşmü diye bakıyodu bu arada hormon tahlillerim falan yapıldı.bir tedavi görmedim.sadece özel günlerde çalışmalara dikkat ettim.ama bu kist boyutlarına ve evrelerine göre değişiyor.yardımcı olabilsimse ne mutlu ama söylediklerimizle yetinme.mutlaka gidebileceğin bir doktor vardır.