- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
artık ne yapacağımı ne kullanacağımı şaşırdım
mutluluğun vereceği doktora da git umudunu kaybetme alanlarında uzmanlaşmış doktorlar var. bence de ameliyat olma. bu kisti hepimiz yenicez. bu fromda inşallah bebişlerimizi konuşacaz. olumlu bak. senden haberler bekliyoruz. öptümsengözlerimebaksanab:enbuyukkk:
Allah yardımcın olsun, tüm ay regl olmak çok zor gerçekten. Sıkıntısı yeter yani... :1hug:
Kist daha fazla büyümesin diye doğum kontrol veriyorlar, bende baya bi süre kullanmıştım. İstersen başka bir ilaç önermesi için dr'una danış. Ben ginera ve yasmin kullandım, bunu ilk defa duyuyorum.
formu okudum aranız da kisti benim kadar büyük olan yok iyice ümidimi yitirdim
canım herşeyden önce geçmiş olsun,
ben hep senin yaşadıklarını yaşamaktan korkuyordum. zaman zaman bunalıma girip hala da korkuyorum. yazını okurken şöyle bir hisse kapıldım(6. hissim çok güçlüdür) bebişin olacak hemde bir tane değil bir kaç tane. hislerim güçlü olduğu için hep kendimden korkarım,gökdeniz için de aynı şeyi hissettim ama olmazsa diye söyleyemedim.inan buradan o güzel haberi alıcaz. sakın vazgeçme önemli olan arkadaşlarında dediği gibi ne durumda bulunulduğu değil yaradanın nasip etmesi..Allah sağlık sıhati önce sana ve eşine versin,içine de bol sevgi katsın. (ve bebişlerini kucağına al da bana dua et)
kendim için malesef pek iyi hislerim yok ama sizlerle olmak dertleşmek bana çokiyi geliyor.
geographer hosgeldin, yazini okuyunca sansini sayisal olarak ortaya doken dr.a sinirlendim. yani herseyi bilen Allah, ok dr.lar verilere bakarak birsey derler ama yuzde 1-2-3..vb sans da olsa bu sekilde soyleyerek o umudu da kaldirdiklarinin farkinda degiller galiba. baska dr.lara gorun. hem tup bebek bildigim kadariyla yumurtalikla alakali birsey degil, nasil sansi bu kadar dusururku bu dr.. insallah olur senin de, bak ben de bekliyorum belki kist daha kucuk ama bekliyorum. hatta sorun olmayanlar dahi var yillarca bekleyen. yani bu kiste falan bakmiyo, kismet isi..hakkimizda hayirlisi olsun.
bir yakinimizin kanser oldugunu ogrendim, onlarda cocuk dusunmeye yeni baslamisti. yani Allah daha kotu seyler vermesin, hayatta bazi seyler bize ders oluyor. artik dualarimda oncelikle rabbimden saglik istiyorum, gerisi de olur insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?