- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
Merhaba Silgi;çok üzülmüşsün Ayni üzüntülerini Ayni Sebeble Bende Paylaşiyorum Ama Benim Hala Umudum Var öğreneli 4 Ay Oldu.bende Hep Merak Ediyorum Bu Kistle Hamile Kalan Varmi Diye.şu An Yumurta Takibi Yapmaya çalişiyorum Bu Ay Olmadi Eminim.ama önümüzdeki Ay Kararliyim.
Merhaba Silgi;ben Hastaliğin Ilk Evrelerini Yaşiyorum.yazilarindan Anladiğima Göre Sorunumuz Ayni.bendede Sadece Tek Yumurtada Var çikolata Kisti Ve Küçük.bir Yumurtam Temiz.bu Yüzden Doktor Bana Yumurtlama Günlerine Dikkat Ederek Hamile Kalmaya çalişmami Söyledi.ilk üç Ay Bitince Kisti Kontrol Edecek.yani önümüzdeki Ay.kist Büyümemişse Bir üç Ay Daha Yumurta Takibi Ile Devam Edicez.bana Eğer Bu Kistin Salgiladiği Sivilar Rahmi Ve Tüpleri Kaplamadiysa Bebeğin Olur Dedi.bunuda Bekleyerek Görücez Dedi.ve Ben Bunu 5 Ayri Doktordan Duydum.ve Umut Olduğuna Inaniyorum.5 Ayri Doktor Neden Ayni şeyi Söylesin Yoksa.hepside önce Deneyelim Tek Yumurtayla Yapabilirsin Dediler.zor Oluyor Ağri Sizi Fazla Ama Olursa Sonuç Güzel Olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?