Snaırım klomen vericek cnm bende aynı durumdayım kistim 4 buçuk santim değerlerimde Bi sıkıntı yok kisti büyütme ihtimali var ilaçların ama başka tedavi yöntmei de yok kiMerhaba kızlar banz da çikolata kisti teşhisi konuldu. Benimki 4.5 cm yasmin verdi dr. Adrtin 2 günü kan ver dedi verdim tüm değerlerim normal cıktı. Adetin 5 günü gel dedi ama ne yapacağını da demedi. Ne tüp bebek ne aşılama. Çocuk da istiyorum. Aşılama olsun da istiyorum. Acaba adetin 5 gunu gel deyince acaba klomen tedavisi felan mi vercek sizce. Catlicam meraktan yaa.
Sana da mi verdi canim klomen. Cok merak ediyorum süreci ne olur başından geçtiyse biraz anlatir misin vaktin varsa ❤❤❤Snaırım klomen vericek cnm bende aynı durumdayım kistim 4 buçuk santim değerlerimde Bi sıkıntı yok kisti büyütme ihtimali var ilaçların ama başka tedavi yöntmei de yok ki
Cnm ben geçen sene gittim doktora klomen verdi sabah akşam içtim 5 gün sonra 2 kere kontrole gittim baktı yumurtalarıma çatlama iğnesi verdi ama o sıralar vajinismus olduğum için iğneyi vurdurmadım. Şimdi Bi doktora daha gittim vajinismusu atlattım çok şükür oda kistine taktı kafayı vajinal muayene etti çikolata kisti var dedi emar istedi bırakıcam doktoru başka doktora gidicemSana da mi verdi canim klomen. Cok merak ediyorum süreci ne olur başından geçtiyse biraz anlatir misin vaktin varsa ❤❤❤
Anladım canım çikolata kisti olunca aşılama işine pek sicak bakilmiyormus. Bende internetten araştırdım biraz. Ama net bi sey de demiyorlar bana çikolata kisti mi degil miCnm ben geçen sene gittim doktora klomen verdi sabah akşam içtim 5 gün sonra 2 kere kontrole gittim baktı yumurtalarıma çatlama iğnesi verdi ama o sıralar vajinismus olduğum için iğneyi vurdurmadım. Şimdi Bi doktora daha gittim vajinismusu atlattım çok şükür oda kistine taktı kafayı vajinal muayene etti çikolata kisti var dedi emar istedi bırakıcam doktoru başka doktora gidicem
Ultrasonda hemen anlaşılır çikolata kisti olduğu iyi doktora denk gelmemiş olabilirsin cnm. Hele ki vajinal muayeneyle kesinleştirir doktor çeşidini. Nasip herşey cnm benim araştırdığım kadarıyla genelde hormon değerleri tüpleri açık olanlarda sıkıntı olmuyoAnladım canım çikolata kisti olunca aşılama işine pek sicak bakilmiyormus. Bende internetten araştırdım biraz. Ama net bi sey de demiyorlar bana çikolata kisti mi degil mieger yasmin ile küçülmezse çikolata kisti diyorlar ultrason cekildim ben sadece. Mr istemedi.
Yok dr demedi aşılama olmaz diye ben nette baktim. Adetin 5 günü gel dedi sanırım aşılama dicek ❤❤❤ inşallah aşılama tutar ilk seferde.Canim internette arastirdim asililamaya sicak bakilmiyor demissin benim sag yumurtalikta 3 cm kistim var 6ay spontene hamilelik icin zaman verdi daha sonrasinda izleyecegimiz yollar arasina asilamayi da soyledi kisiden kisiye degisiyor uygulanan tedavi mutlaka endometriozisst yani cikolata kisti konusunda uzman bir doktorla gorus
Insallah canimm tez zamanda guzel haberlerini alirizYok dr demedi aşılama olmaz diye ben nette baktim. Adetin 5 günü gel dedi sanırım aşılama dicek ❤❤❤ inşallah aşılama tutar ilk seferde.
Teşekkür ederim cvp için.. Evet sanırım ben de o yüzden kararsız kaldım ya kullandığım iğneler büyütürse kisti mi diye başka doktorlara danışmak en iyisi tekrar teşekkürlerMerhaba. Aşılama için sorun teşkil etmez ancak ilaçlarla muhtemelen büyüyecektir kistiniz. Ben de çikolata kisti hastasıydım; 2 cm kistim vardı 1 ay klomen tedavisi verdi doktor demeye dilimin varmadığı şahıs ve kistim 1 ayda 4 cm e ulaştı. Sonrasında tüp bebeğe başlayabilmek için ameliyat olup kisti aldırmak zorunda kaldım. İyi düşünün lütfen farklı doktorlardan fikir almadan tedavi olmayın.
İki yıllık evliyim hiç korunmadim ama eşimde de sayı problemi var onu biraz düzelttik ve kistlerle tanıştım aşılama yapıp yapmamakta kararsız kaldım bu kistlerle teşekkür ederim cvbin içinBekarken cikolata kistim vardi dogum kontrol hapi vs kullanmstm 8mm kdr di cmye ulasmamisti ama yine de sorun gordu doktor dog. Kont hapinin yaninsa baskanbirsey daha kullandm yine hap 12 gunlk sonra arkasini aramadm . Evlendigmde ilk birlikteligmde hamile kaldm . Iyi bir doktora gorunun ve mutlaka her ay duzenli evli bekar baktirsin smdiden sifa diliyorum ❤❤❤❤
Canım senin bence çikolata kisti değil çünkü doğum kontrol habiyla eriyormuş bu kistlerBende de vardi. Uzun sure yazz kullandim ve yok olmus sansima. Polikistik over de vardi bende hoemon dengesi icin kullaniyorum surekli dk haplarini. Cikolata kisti icin ise yaradi
off bnmde 4 cm olmuş , 2015 te ameliyat olmuştum yine olmk istemiyorumSnaırım klomen vericek cnm bende aynı durumdayım kistim 4 buçuk santim değerlerimde Bi sıkıntı yok kisti büyütme ihtimali var ilaçların ama başka tedavi yöntmei de yok ki
Evet eridi iste ben de onu dedim. Dermoid ya da cikolata dediler. Dermoid gitmiyomus. Sonradan goremeyine doktor cikolataymis dediCanım senin bence çikolata kisti değil çünkü doğum kontrol habiyla eriyormuş bu kistler
Kız yok erimiyormus yanlış yazdımEvet eridi iste ben de onu dedim. Dermoid ya da cikolata dediler. Dermoid gitmiyomus. Sonradan goremeyine doktor cikolataymis dedi
Kist varken hamile kalabildin mioff bnmde 4 cm olmuş , 2015 te ameliyat olmuştum yine olmk istemiyorumşubatta düşük yaptım, kaç ay oldu istiyoruz ama olmuyor. Doktor kontrolü altındyım değerlerim normal , sağ yumurtalık temiz ona yoğunlaşçaz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?