Çikolata Kisti olanlar bakabilir mi lütfen?

Benim sol kasığımda 8 cm çikolata kistim vardı hatta 2 ay sonra tekrar bi 5 cm daha çıktı iyi bir doktor bulmaya çalışın eğer adet söktürücü ve doğum kontrol hapı ile eriyosa ameliyat olmanızı tavsiye etmem benim 8 cmlik kistime özel hastane hemen ameliyat dedi daha sonra çok şükür kendi doktorumu buldum yazz24 kullandım eridi gitti çikolata kisti her ay adette tekrar çıkma ihitmali olan birşey ameliyat olsaydım 2 ay sonra tekrarlıcaktı eğer doktorunuza güveniyorsanız sorun yok doktorum da bana tehlikeli biryerde değil demişti yumurtalıklarıma zarar vermiyordu gebeliğe de engel değildi tabi herkeste aynı olmayabiliyor.

Merhaba cikolata kisti olanlara asilama onermiyolar benim doktorum tutmaz hic bi sekilde dedi
Canım bana da çikolata kisti diyodu devlet hastanesindeki bi korkuttu meğerse basit bir kistmiş. Yasmin kullandim 1 ay gitti. Simdi klomen ve estrofem tedavisine başladım dün itibari ile. Iki veya 3 dr gorunmeden artik moral bozmam. Aldim dersimi

Bir kez asilamaya 3 bin veriyormussun bunu bi kac kere yaprircsgina dirrk tup bebek yaptir ayni fiyata gelir dedi doktor
Aslında mantıklı bide eşte sıkıntı olunca daha çok tutuyormuş galiba

Aslında mantıklı bide eşte sıkıntı olunca daha çok tutuyormuş galiba
Ovulasyon testi kullaniyonuz mu arkadaslar benim yumurtlama oluyo ama ertesi gun hemen catliyo bazilarinda bi kac gun suruyo cikolata kistinde olanlarda boyle mi oluyo acaba

Ovulasyon testi kullaniyonuz mu arkadaslar benim yumurtlama oluyo ama ertesi gun hemen catliyo bazilarinda bi kac gun suruyo cikolata kistinde olanlarda boyle mi oluyo acaba
Ben kullanmıyorum akıntımdan ağrım dan anlıyorum zaten

Ben daha 1 yillik evliyim kasimda evlendim martta kistim cikti doktor hamile kalman lazım dedi ama marttan beri hamile kalamiyorum
Daha çok erken değil mi yani bence evliliğinin tadını çıkarmalısın

Daha çok erken değil mi yani bence evliliğinin tadını çıkarmalısın
Erken ama adet zmanı agrılarıma dayanamiyorim her ay acillik oluyorum doktor hamile kalirsan kistin geriler dedi ve kist yumrta rezervimi dusurmus adet olmadgim zmanlarda bile agrim cok oluyo

Erken ama adet zmanı agrılarıma dayanamiyorim her ay acillik oluyorum doktor hamile kalirsan kistin geriler dedi ve kist yumrta rezervimi dusurmus adet olmadgim zmanlarda bile agrim cok oluyo
Kaç amh değerin?

Benimde normal dedi ama kolay kolay hamile kalman zor dedi bu kistle dedin ama kalanlar da var
Önemli olan tüplere sıkıntı vermemesi cnm. Biraz deneyin rahim filmi çektirin. Ben çektirdim açık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…