Bir kez asilamaya 3 bin veriyormussun bunu bi kac kere yaprircsgina dirrk tup bebek yaptir ayni fiyata gelir dedi doktorBende mersk ediyordum acaba aşılama ne kadar mantıklı diye
Canım bana da çikolata kisti diyodu devlet hastanesindeki bi korkuttu meğerse basit bir kistmiş. Yasmin kullandim 1 ay gitti. Simdi klomen ve estrofem tedavisine başladım dün itibari ile. Iki veya 3 dr gorunmeden artik moral bozmam. Aldim dersimiMerhaba cikolata kisti olanlara asilama onermiyolar benim doktorum tutmaz hic bi sekilde dedi
Aslında mantıklı bide eşte sıkıntı olunca daha çok tutuyormuş galibaBir kez asilamaya 3 bin veriyormussun bunu bi kac kere yaprircsgina dirrk tup bebek yaptir ayni fiyata gelir dedi doktor
Ovulasyon testi kullaniyonuz mu arkadaslar benim yumurtlama oluyo ama ertesi gun hemen catliyo bazilarinda bi kac gun suruyo cikolata kistinde olanlarda boyle mi oluyo acabaAslında mantıklı bide eşte sıkıntı olunca daha çok tutuyormuş galiba
Ben kullanmıyorum akıntımdan ağrım dan anlıyorum zatenOvulasyon testi kullaniyonuz mu arkadaslar benim yumurtlama oluyo ama ertesi gun hemen catliyo bazilarinda bi kac gun suruyo cikolata kistinde olanlarda boyle mi oluyo acaba
Ben anlayamıyorum kist olmadan once anlardım ama simdi göremiyorum akıntıyıBen kullanmıyorum akıntımdan ağrım dan anlıyorum zaten
Ne zamandır var kistinBen anlayamıyorum kist olmadan once anlardım ama simdi göremiyorum akıntıyı
Ben daha 1 yillik evliyim kasimda evlendim martta kistim cikti doktor hamile kalman lazım dedi ama marttan beri hamile kalamiyorumNe zamandır var kistin
Daha çok erken değil mi yani bence evliliğinin tadını çıkarmalısınBen daha 1 yillik evliyim kasimda evlendim martta kistim cikti doktor hamile kalman lazım dedi ama marttan beri hamile kalamiyorum
Erken ama adet zmanı agrılarıma dayanamiyorim her ay acillik oluyorum doktor hamile kalirsan kistin geriler dedi ve kist yumrta rezervimi dusurmus adet olmadgim zmanlarda bile agrim cok oluyoDaha çok erken değil mi yani bence evliliğinin tadını çıkarmalısın
Kaç amh değerin?Erken ama adet zmanı agrılarıma dayanamiyorim her ay acillik oluyorum doktor hamile kalirsan kistin geriler dedi ve kist yumrta rezervimi dusurmus adet olmadgim zmanlarda bile agrim cok oluyo
1.81Kaç amh değerin?
Benim de 1.48 o kadar da düşük değil. Kiste göre normal dedi doktorum
Benimde normal dedi ama kolay kolay hamile kalman zor dedi bu kistle dedin ama kalanlar da varBenim de 1.48 o kadar da düşük değil. Kiste göre normal dedi doktorum
Önemli olan tüplere sıkıntı vermemesi cnm. Biraz deneyin rahim filmi çektirin. Ben çektirdim açık çok şükürBenimde normal dedi ama kolay kolay hamile kalman zor dedi bu kistle dedin ama kalanlar da var
Bende çektirdim ağustosta acik benim de canimÖnemli olan tüplere sıkıntı vermemesi cnm. Biraz deneyin rahim filmi çektirin. Ben çektirdim açık çok şükür
Hayırlısıyla olur inş herkesinBende çektirdim ağustosta acik benim de canim
InsallahHayırlısıyla olur inş herkesin
Arkadaslar cikolata kisti olup dogum kontoril ilaci kullandiktwn sonra adeti azalıp kahvrengi akıntısı artan oldu muInsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?