Bana baskilamis yok etmis dedi. Dermoid erimezmis icinde keratin olurmus sac tirnak gibi ondanKız yok erimiyormus yanlış yazdımYa bilmiyorum ki benim doktor erimez dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana baskilamis yok etmis dedi. Dermoid erimezmis icinde keratin olurmus sac tirnak gibi ondanKız yok erimiyormus yanlış yazdımYa bilmiyorum ki benim doktor erimez dedi
Ya kistinMerhaba kızlar banz da çikolata kisti teşhisi konuldu. Benimki 4.5 cm yasmin verdi dr. Adrtin 2 günü kan ver dedi verdim tüm değerlerim normal cıktı. Adetin 5 günü gel dedi ama ne yapacağını da demedi. Ne tüp bebek ne aşılama. Çocuk da istiyorum. Aşılama olsun da istiyorum. Acaba adetin 5 gunu gel deyince acaba klomen tedavisi felan mi vercek sizce. Catlicam meraktan yaa.
Eriyorsa bende devam ederim yasmine doktor mu değiştirsem acaba yaBana baskilamis yok etmis dedi. Dermoid erimezmis icinde keratin olurmus sac tirnak gibi ondan
Kistin daha çok büyür klomen verirseMerhaba kızlar banz da çikolata kisti teşhisi konuldu. Benimki 4.5 cm yasmin verdi dr. Adrtin 2 günü kan ver dedi verdim tüm değerlerim normal cıktı. Adetin 5 günü gel dedi ama ne yapacağını da demedi. Ne tüp bebek ne aşılama. Çocuk da istiyorum. Aşılama olsun da istiyorum. Acaba adetin 5 gunu gel deyince acaba klomen tedavisi felan mi vercek sizce. Catlicam meraktan yaa.
Yani icine kurt dusurmek istemem ama bu durumlarda bikac doktora gorunmek iyidirYa kistin
Eriyorsa bende devam ederim yasmine doktor mu değiştirsem acaba ya
Sağol canım sen ne durumdasınYani icine kurt dusurmek istemem ama bu durumlarda bikac doktora gorunmek iyidir
Benim kist gitti iste ama plokistik over var devam hap kullanmayaSağol canım sen ne durumdasın
Anladım hadi hayırlısı inşallahBenim kist gitti iste ama plokistik over var devam hap kullanmaya
Sen sanki aşılama yaptırmıştın canım sonucun noldu bir de kistin var mı şimdiBekarken cikolata kistim vardi dogum kontrol hapi vs kullanmstm 8mm kdr di cmye ulasmamisti ama yine de sorun gordu doktor dog. Kont hapinin yaninsa baskanbirsey daha kullandm yine hap 12 gunlk sonra arkasini aramadm . Evlendigmde ilk birlikteligmde hamile kaldm . Iyi bir doktora gorunun ve mutlaka her ay duzenli evli bekar baktirsin smdiden sifa diliyorum ❤❤❤❤
Sonucum pozitif canim su anda kistim yok hic olmadi bi daha da ben sanslydm biraz koyde yasiyodm bz evlendktn snra hersey bahcemzdendiSen sanki aşılama yaptırmıştın canım sonucun noldu bir de kistin var mı şimdi
Ohh masallah ya çok sevindim hayırlı bir gebelik diliyorum inşallah sağlıkla gelsin kuzucukSonucum pozitif canim su anda kistim yok hic olmadi bi daha da ben sanslydm biraz koyde yasiyodm bz evlendktn snra hersey bahcemzdendi
Avakadoyu bile bahceden topluyordum gunluk
Rabbim gonlunuze gore versin insallah kucaginizi dolsursun. Komsum vardi bu smdiki oturdugum yerde cok severim dogulu kendisi 3 tane cocugu oldu arka arkaya ve rahmi bolmeli miyms neyms cift rahimlimiyms unuttum ama normal degildi yani yedkleri seyler bulgur mercimekti ve gipta ettim bir tane marketten brsey almiyorduOhh masallah ya çok sevindim hayırlı bir gebelik diliyorum inşallah sağlıkla gelsin kuzucukEvet bu hormonlu gıdalar mahfetti bizi zaten. Dua bekliyorum canım beni de unutma nolur
Maşallah ben de doğuluyum ama tık yok bendeRabbim gonlunuze gore versin insallah kucaginizi dolsursun. Komsum vardi bu smdiki oturdugum yerde cok severim dogulu kendisi 3 tane cocugu oldu arka arkaya ve rahmi bolmeli miyms neyms cift rahimlimiyms unuttum ama normal degildi yani yedkleri seyler bulgur mercimekti ve gipta ettim bir tane marketten brsey almiyordu
Caba bizden sifa rabbimden ❤Maşallah ben de doğuluyum ama tık yok bendemaalesef hep marketlerdeyiz biraz da nasip işi diyelim zamanı gelmemiş demek ki diye avutuyorum kendimi
İşte bu yüzden asla ameliyat olmam tekrar olıuşuyo geneldeoff bnmde 4 cm olmuş , 2015 te ameliyat olmuştum yine olmk istemiyorumşubatta düşük yaptım, kaç ay oldu istiyoruz ama olmuyor. Doktor kontrolü altındyım değerlerim normal , sağ yumurtalık temiz ona yoğunlaşçaz demişti
Bende öyle diyordum ama 12 cm olunca rahatsızlık vermeye başlamıştı, bir de bağırsağıma yapışmış, tuvaletimi her yaptığımda ecel teri dökerdim. Zorlandığım ve acı çok çektiğim için üzerine istifra ederdim , çok zor günlerdi allah kimseye yaşatmasın. 5cm ve üstü çikolata kisti tehlikeli ve patlama riski var, patladığı takdirde tüpler tıkanabilir, yada başka organlarda oluşma riskini göz önünde bulundurarak ameliyat olmuştm ama bebişim olmuş olsa hiç takmam eski rahatsızlığı vermediği sürece ... Malesef çikolata kisti çok lanet birşey...İşte bu yüzden asla ameliyat olmam tekrar olıuşuyo genelde
Ben de iki yıldır bekliyorum canım her seferinde bir şey çıkıyorBenim de 1.8cm çikolata kistim var, 2 senedir hamile kalamıyorum, doktora gitmek beni strese sokuyor, buna clife macuna başladım bakalım sonuç alan çok ama düzenli ilişki olmuyor maalesefçok üzülüyorum, bi boş gebeliğim var
Rahim filminde öyle bi sıkıntı olursa tabiki mecburen cnm ama benim söylediğim engelliyor gebeliği ameliyat olmam lazım diyolsr ya onu diyorumBende öyle diyordum ama 12 cm olunca rahatsızlık vermeye başlamıştı, bir de bağırsağıma yapışmış, tuvaletimi her yaptığımda ecel teri dökerdim. Zorlandığım ve acı çok çektiğim için üzerine istifra ederdim , çok zor günlerdi allah kimseye yaşatmasın. 5cm ve üstü çikolata kisti tehlikeli ve patlama riski var, patladığı takdirde tüpler tıkanabilir, yada başka organlarda oluşma riskini göz önünde bulundurarak ameliyat olmuştm ama bebişim olmuş olsa hiç takmam eski rahatsızlığı vermediği sürece ... Malesef çikolata kisti çok lanet birşey...
Ben de iki yıldır bekliyorum canım her seferinde bir şey çıkıyorİnan ben de şimdiden çok sıkıldım napsam nereye gitsem her doktor birşey söylüyor şaşırdım kaldım. Hakkımızda hayırlısı inşallah elbet bir kapı açılır bize de
![]()