çikolata kisti laparoskopi ameliyati sonrasi neler olur ????

nuriye3542

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
12
0
6
38
arkadaslar iyi gunler 2 adet cikolata kistim vardi 1 kere kendiligimden dusuk yasadim sonra laparoskopiyle cikolata kistlerimi aldirdim doktor 3 ay ilac tedavisi yapacaz dedi nedir bu ilaclar ne zaman cocuk deneyebilirim bilgisi olan varmi tesekkurler

Merhaba canim. Bende geçen ay Laparoskopi oldum düşüklerim için. Doktor sadece ameliyat ayi korunma verdi. Sonra alti ay kendiniz deneyin dedi. Bu ay denemelere başladık bakalım. Senden kist alindigi için bir daha oluşmasin diye bi iki üç ay hap vercektir canim doğum kontrol gibi bişey. Benim arkadasda kistleri için Laparoskopi oldu ona da iki ay falan hap verdi

Ben ekim ayında oldum erimeyen kkistimden dolayi kisti patlattilar sonra kasımda klomen+ovitrelle olmadı aralıkta merional 150+ovitrelle o da olmadı gonal f 112 kullandım bu ay çatlama iğnesi eczacı sağolsun ve kendi salakligimdan dolayi yanlış gunde vuruldugum için bu ay çöpe gitti dediler Allah isteyen herkese En kisa zamanda nasip eder inş beklemek ilaç kullandığın için her ay umutlanmak zor....

lupron depo verecektir. 3 aydan sonra ilk adet olduğunda bebek için denemelere başlayabilirsin ama bence eğer olmazsa fazla vakit kaybetmeden hemen tüp bebek yaptır çünkü ameliyatın ve ilacın etkisi çabuk geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…