Çikolata kisti ile tüp bebek düşünenler?

hıc sorun degıl canım bızlerde bbu yolda mücadele ediyoruz etmeyede devam edıcez bı basla bakalım hıc bellı olmaz mucizelere inanıyorum :)

hıc sorun degıl canım bızlerde bbu yolda mücadele ediyoruz etmeyede devam edıcez bı basla bakalım hıc bellı olmaz mucizelere inanıyorum :)
Siz gebe kaldınız mı, çok zorlu bir süreç hele maddi durumu iki üçü dördü kaldıramayacak olanlar için.. Umarım diyorum allahım bir mucize olur ve ilkte tutar

Siz gebe kaldınız mı, çok zorlu bir süreç hele maddi durumu iki üçü dördü kaldıramayacak olanlar için.. Umarım diyorum allahım bir mucize olur ve ilkte tutar
benım hıkayem baya uzun canım al oku belkı kendıne gelırsın benden kötüleri varmıs dersin kız

Canim merhaba benimde çift taraflı çikolata kitlerin wardi. Kıstım olduğu için yumurtalarım yavaş olgunlaştı ve 16. Gun yumurtam toplandı. 12-13 tane yumurta görüyordu doktorum ama sadece 4 tanesi dolu çıktı diğerleri boş çıkmıştı. 4 taneden de sadece 1 tane emriyo elde edebildi ve dondurduk. 3 ay geçici menopoza girdim allahima çok şükür 23 ocak ta transfer oldum ve şuan 2 haftalık bebegim

Ne mutlu size... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim amh değerim çok düşük olduğu için o kadar yumurta çıkar mı toplanır mı bilemiyorum.. Sizin yaşınız ve amh değeriniz kaçtı

29 yaşındayım amh 2.78 di. Yumurtalarım tek taraftan toplandı diğer tarafin önünde kist vardi kapatıyormus. Yumurta sayısından ziyade kalitesi onemli bende 1 tane emriyo elde ettik

Tedavinize başladınız mı bende Ankara da bahçeçiyı düşünüyorum o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…