- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
- Konu Sahibi guldamla90
-
çok teşekkür ederimm rabbim hepimize şifa versin herşeyi temizliyor soğan suyu hamile kalmak içnde içicemişallahhh hemen olur bebeğinizz ende soğan kürüne başlıcam adetten sonra
ben hiç duymadım onu hiç bir fikrim yokevet bide karbonatlı su içmek dıye bısey duydum ama kıstlerı küçültmek ıcın sızce onun faydası olur mu
Sagol canim evet benimki büyük ne yazikki senin adina sevindim senin kistin daha kücük sogan kürü sende etkisini gösterebilir ben dogum kontrol ilaci filan da kullandim ama ne yazikki.Arkadasinida Tebrik ederim Darisi bizim basimiza insallah bende senin dedigini düsündüm insallah olmaz da eyer sag tarafdaki yumurta rezervim azalirsa soldan tutar belki Rabbim vermek istedimi hersekilde olur yeterki istesin insallah tez zaman da hepimiz gebe kalirizinşallah canım baya büyükmüş senin yaaa çok geçmiş olsun..bnimde çkolata kisti ama 50mm di benimki canım benm arkadaşım ne kadardı bilmiyrum boyutunu ama kist ameliytı oldu soldaydı şimdi doğurdu çocuğunu sağlıkla soldan tutmazsa sağdan oluyor rabbim nasip ederse..
Insallah canim Allah isteyen herkese versin benim bide troid sorunum var birini düzene soktuk derken simdide kist problemi cikti ama Rabbimden gelene her zaman sükretmek lazim beterin beteri var bunada sükürişallahhh hemen olur bebeğinizz ende soğan kürüne başlıcam adetten sonra
Benimde pek bilgim yok karbonatli sudan ama sogan suyu kücük kistlerde cok faydali diye biliyorum bu son ay bi kez dahami denesem belki kücülürde ameliyat dan kurtulurumevet bide karbonatlı su içmek dıye bısey duydum ama kıstlerı küçültmek ıcın sızce onun faydası olur mu
Malatyalisin sanirim oncelikle gecmis olsun hangi doktora gidiyorsunBenimde pek bilgim yok karbonatli sudan ama sogan suyu kücük kistlerde cok faydali diye biliyorum bu son ay bi kez dahami denesem belki kücülürde ameliyat dan kurtulurum
inşallah canım dene iç güzelce tam tarifini uygula rabbim bğyük küçüllürde gerek kalmaz inşallah canım kapalı ameliyatmı dedi doktor sanA... benim bu ayda kaldı sanırım gebelik çünkü 3 gün vr test yaptım neg. çıktı olsa çıkardı bi şeklde çıkarda ağrılarım var zaten hep sağda çıkar benim kist yine orda ağrı çok yoğunlştı tekar gdiceğim doktoraBenimde pek bilgim yok karbonatli sudan ama sogan suyu kücük kistlerde cok faydali diye biliyorum bu son ay bi kez dahami denesem belki kücülürde ameliyat dan kurtulurum
Sagol canim evet Malatyaliyim ben yurtdisinda yasiyorum burdaki doktorlara gidiyorum.Türkiyeye gelmisken haberim olsaydi ordada bi baktirirdim Türk doktorlarimiza daha cok güveniyorum ben senindemi kist problemin varMalatyalisin sanirim oncelikle gecmis olsun hangi doktora gidiyorsun
Amin canim insallah bi daha deneyeyim subatta kontrolum var o zamana kadar bi 15 gün daha kürü yapayim insallah faydasi olur.inşallah canım dene iç güzelce tam tarifini uygula rabbim bğyük küçüllürde gerek kalmaz inşallah canım kapalı ameliyatmı dedi doktor sanA... benim bu ayda kaldı sanırım gebelik çünkü 3 gün vr test yaptım neg. çıktı olsa çıkardı bi şeklde çıkarda ağrılarım var zaten hep sağda çıkar benim kist yine orda ağrı çok yoğunlştı tekar gdiceğim doktora
Yok canim bende kist yok tuplerim tikali benim malesefSagol canim evet Malatyaliyim ben yurtdisinda yasiyorum burdaki doktorlara gidiyorum.Türkiyeye gelmisken haberim olsaydi ordada bi baktirirdim Türk doktorlarimiza daha cok güveniyorum ben senindemi kist problemin var
Gecmis olsun canim amin kadinlarda problem bitmiyo Rabbim yardimcimiz olsun tüplerini actiramiyomusun oda kist kadar kötü bi problemmi acaba o konuda pek bilgim yok bende bu ikinci kist tekrarlamasi birincisi basit kistdi galiba dogum kontrol ilaci ile gecti ama cikolata kisti inatci bi kist bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah.Sende Malatyalisin galiba hemserimi ciktikYok canim bende kist yok tuplerim tikali benim malesefmerak ettim malatyadaysan hangi doktora gittigini Allaha herkese acil sifa ve hayirli evlat versin
Evet hemsom malatyaliyim yani spermle yumurta bulusamiyorGecmis olsun canim amin kadinlarda problem bitmiyo Rabbim yardimcimiz olsun tüplerini actiramiyomusun oda kist kadar kötü bi problemmi acaba o konuda pek bilgim yok bende bu ikinci kist tekrarlamasi birincisi basit kistdi galiba dogum kontrol ilaci ile gecti ama cikolata kisti inatci bi kist bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah.Sende Malatyalisin galiba hemserimi ciktik
Aaa ne güzel memleketimden biriyle tanismak cok sanslisin bende suan oralarda olmayi cok isterdim ama az kaldi insallah.Seninkide zormus canim Rabbim yardimcin olsun insallah tez zaman da hamile kalirsin bende uzun zamandir düsünüyorum ama bi süre troidle ugrastim doktorum izin vermiyodu simdi troid iyi cok sükür simdide kist bakalim Rabbim hakkimizda hayirlisi ni versin insallahEvet hemsom malatyaliyim yani spermle yumurta bulusamiyortup bebek yaptim haziranda negatif sonuc aldim Allahtan mucize bekliyorum bir daha doktor eline dusmek istemiyorum
Amin insallah Allah hayirli saglikli evlatlar versinAaa ne güzel memleketimden biriyle tanismak cok sanslisin bende suan oralarda olmayi cok isterdim ama az kaldi insallah.Seninkide zormus canim Rabbim yardimcin olsun insallah tez zaman da hamile kalirsin bende uzun zamandir düsünüyorum ama bi süre troidle ugrastim doktorum izin vermiyodu simdi troid iyi cok sükür simdide kist bakalim Rabbim hakkimizda hayirlisi ni versin insallah
Allahm inşallah olur ya bende çikolata kistleri var ilk tüp bebek denememe baslicam ama cok korkuyorumEvet hemsom malatyaliyim yani spermle yumurta bulusamiyortup bebek yaptim haziranda negatif sonuc aldim Allahtan mucize bekliyorum bir daha doktor eline dusmek istemiyorum
Insallah hayidli ve mutlu sonuclanir zor bir surec moral cok onemliAllahm inşallah olur ya bende çikolata kistleri var ilk tüp bebek denememe baslicam ama cok korkuyorum
Insallah hayidli ve mutlu sonuclanir zor bir surec moral cok onemli
İnşallah cnm senin tüplerin tikalymis sanrm sebebi nekiInsallah hayidli ve mutlu sonuclanir zor bir surec moral cok onemli
Bendede çikolata kistleri var benim ki ilerledigi için doktr direk tüp bebek merkezine gönderdi inşallah atlaticz hepimze önce sabır sonra sağlıklı ve hayırlı evlatlar versn AllhmGecmis olsun canim amin kadinlarda problem bitmiyo Rabbim yardimcimiz olsun tüplerini actiramiyomusun oda kist kadar kötü bi problemmi acaba o konuda pek bilgim yok bende bu ikinci kist tekrarlamasi birincisi basit kistdi galiba dogum kontrol ilaci ile gecti ama cikolata kisti inatci bi kist bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah.Sende Malatyalisin galiba hemserimi ciktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?