• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti ile hamile kalan var mı

Bir tarafta 2,5 cm diğer tarafta 3 cm di. Birde basit kistlerim vardı küçük küçük bir sürü sadece biri 5 cm'di. Tedavi oldum klomen falan kullandım Can'ım doktor kontrolünde. İkinciye 6 cm kistle hamile kalmışım o ne kisti bilmiyorum ama tedavisiz oldu
Rabbim isterse olmayacak bisey yok senin adina sevindim canim senin kistlerinde büyükmüs benim tek tarafli ama kac aydir hic kücülmedi :KK12: inatci cikti benimki:KK17::KK51:

Kızlar bu sevincimi sizlerle hem paylaşmak hemde size umut olmak için yazıyorum sağ tarafta 5.5 cm çikolata kistim vardı 2 ay denedik bebek olmadı ama allahın izni ile bu ay tuttundu bebeğim 5 haftalik hamileyim ilaç doktor elbet gerekli ama herseyden önce allaha siginin allah ol derse olur ve allaha samimiyetle Rabbimin güzel isimleri ile yakarın her cuma günü 1000 defa ya evvel ismini çekip Rabbim e yakarin Rabbim ol dedikçe hersey olur dilerim Rabbim hepinize hayırlı bebekler nasip etsin

Kızlar ayrıca doktorunuzdan emin olun bana 5.5 cm kistin var dediler 20 gün sonra 9.6 cm olmuş rahimde ben gibi bişey var hasta ol gel dediler ama Rabbim bana Bebeğimi nasip etmiş çapa tip Fakültesi doktorlarından Ercan bey var imkanininiz varsa ona girmenizi oneririm

Rabbim isterse olmayacak bisey yok senin adina sevindim canim senin kistlerinde büyükmüs benim tek tarafli ama kac aydir hic kücülmedi :KK12: inatci cikti benimki:KK17::KK51:
Çikolata kisti tedaviye dirençli oluyormalesef en iyi tedavi yöntemi hamile kalmak veya ameliyat. Benim büyük olanlar basit kistti. İnş sen de gebe kalırsın da ameliyata hiç gerek kalmaz

Kızlar ayrıca doktorunuzdan emin olun bana 5.5 cm kistin var dediler 20 gün sonra 9.6 cm olmuş rahimde ben gibi bişey var hasta ol gel dediler ama Rabbim bana Bebeğimi nasip etmiş çapa tip Fakültesi doktorlarından Ercan bey var imkanininiz varsa ona girmenizi oneririm
Senin adina cok sevindim Arkadasim Tebrik ederim haklisin Rabbim istedimi olmayacak sey yok.Bende bi haftalik ilacim kaldi onu bitirince bende denemelere basliyacam bakalim insallah olurda ameliyata gerek kalmaz sanadami ameliyat demislerdi bide kisa sürede nasil büyümüs gebelikmi büyüttü acaba kistini bundan sonra si icin doktorun ne diyo yani kistin bebise zarari varmi ayyy cok soru sordum kusura bakma Ben yurtdisinda yasiyorum yoksa önerdigin doktora giderdim burdaki dr.lar ameliyat diyolar nedense anlamiyorum gebelik önermiyolar:KK67:

benimde iki tarafta da cikolata kistim var.yaklasi 2 yil oldu hamile kalmadim.en son laporoskopi ameliyatina karar verdik.bakalim 10 gun sonra ameliyat olucam.insallah bir daha tekrarlamaz.

benim de sağda 4.5 cm çikolata kistim var solda pko var .doktor rahim filmi istedi tüplerde yapışıklık vardır belki diye ama herhangi bi yumurtlama takibi yapmadı düzenli adete ragmen . 1 yıldır gebelik olmuyor :(((
şimdi rahim filmini mi çektireyim yoksa soğan kürüne mi başlayayım bilemedim

benim de sağda 4.5 cm çikolata kistim var solda pko var .doktor rahim filmi istedi tüplerde yapışıklık vardır belki diye ama herhangi bi yumurtlama takibi yapmadı düzenli adete ragmen . 1 yıldır gebelik olmuyor :KK43:((
Rahim filmi çektir canım tüplerin durumuna göre tedavi uygulanir

benim de sağda 4.5 cm çikolata kistim var solda pko var .doktor rahim filmi istedi tüplerde yapışıklık vardır belki diye ama herhangi bi yumurtlama takibi yapmadı düzenli adete ragmen . 1 yıldır gebelik olmuyor :KK43:((
ikisi birden nasıl oluyor canım ya ilk kez duydum çok ilginç:KK1:

benimde iki tarafta da cikolata kistim var.yaklasi 2 yil oldu hamile kalmadim.en son laporoskopi ameliyatina karar verdik.bakalim 10 gun sonra ameliyat olucam.insallah bir daha tekrarlamaz.
Slm emel senin cikolata kistinin boyutu ne kadar acaba benimki bes cm bende subatin basinda yine gidecem hastahaneye dr.artik bu sefer ameliyat icin gün verecek seninde ameliyatin yaklasmis Rabbim yardimcin olsun bende ameliyat tan korkuyorum dogrusu ama mecbur bu sekilde hamile kalmak da zor gibi

BENDE 1 BUCUK YILLIK EVLIYIM ILK 1 YIL VAJINUSMUS ILE MUCADELE ETTIM TAM ONU YENDIM BEBEK SIRADA DERKEN ASIRI KASIK AGRISI ILE DOKTORA GITTI SAĞ TARAFIMDA 5 CM SOL TARAFIMDA 4 CM ÇİKOLATA KİSTİM VAR DOKTOR HEMEN AMELIYAT ÖNERDI HIC BIR ILAC VERMEDEN BENI YOLLADI FAKULTEYE GIT DEDI NE YAPACAGIMI BILMIORUM BEBEKTE COK ISTIYORUM YASIM OLDU 27 BURDA YAZINLARI OKUDUM ANLADIGIM KADARI ILE AMELIYAT PEK IYI BISEY DEGILL YUMURTATALARA ZARARI VARMIS BEN COK KARARSIZ KALDIM NE YAPSAMM BIR DOKTORA DAHA GIDICEM ÖZELE BAKALIM ORASI INSALLH DERDIME DERMANN OLURR HEPIMIZE ALLAHTAN ŞİFA DİLİYORUM RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASINN İNŞALLAH BENDEE KİSTLERLE HAMILE KALABILIRIMM

BENDE 1 BUCUK YILLIK EVLIYIM ILK 1 YIL VAJINUSMUS ILE MUCADELE ETTIM TAM ONU YENDIM BEBEK SIRADA DERKEN ASIRI KASIK AGRISI ILE DOKTORA GITTI SAĞ TARAFIMDA 5 CM SOL TARAFIMDA 4 CM ÇİKOLATA KİSTİM VAR DOKTOR HEMEN AMELIYAT ÖNERDI HIC BIR ILAC VERMEDEN BENI YOLLADI FAKULTEYE GIT DEDI NE YAPACAGIMI BILMIORUM BEBEKTE COK ISTIYORUM YASIM OLDU 27 BURDA YAZINLARI OKUDUM ANLADIGIM KADARI ILE AMELIYAT PEK IYI BISEY DEGILL YUMURTATALARA ZARARI VARMIS BEN COK KARARSIZ KALDIM NE YAPSAMM BIR DOKTORA DAHA GIDICEM ÖZELE BAKALIM ORASI INSALLH DERDIME DERMANN OLURR HEPIMIZE ALLAHTAN ŞİFA DİLİYORUM RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASINN İNŞALLAH BENDEE KİSTLERLE HAMILE KALABILIRIMM
Gecmis olsun Arkadasim hepimiz ayni dertten muzdarip iz benimde yaklasiyo kontrolüm bu kistin yok olmaya niyeti yok ameliyat masasina yatacaz galiba benim aybasilarim eskiden cok düzenliydi üc günde biterdi ne agri ne sizi bu kist olayindan beri iki hafta sürüyo yogun ve agrili geciyo ameliyat icin bende dr.aynisini dedim yumurtaliklarim gidermi yada zarar görürmü diye rutin yaptigimiz basit bi ameliyat dedi biz kistini alicaz yumurtaligini degil dedi baska bi doktora da danis mecbursada ameliyati ni ol bence yoksa o kistler yumurtalik larinida mahfeder bana öyle dedi doktorum bide patlama riski var

Gecmis olsun Arkadasim hepimiz ayni dertten muzdarip iz benimde yaklasiyo kontrolüm bu kistin yok olmaya niyeti yok ameliyat masasina yatacaz galiba benim aybasilarim eskiden cok düzenliydi üc günde biterdi ne agri ne sizi bu kist olayindan beri iki hafta sürüyo yogun ve agrili geciyo ameliyat icin bende dr.aynisini dedim yumurtaliklarim gidermi yada zarar görürmü diye rutin yaptigimiz basit bi ameliyat dedi biz kistini alicaz yumurtaligini degil dedi baska bi doktora da danis mecbursada ameliyati ni ol bence yoksa o kistler yumurtalik larinida mahfeder bana öyle dedi doktorum bide patlama riski var
Sağol canım insallahhh o patlama riskidr beni çok korkutuyor o yüzden bu atalar ağır tasimamaya çalışıyorum ama zpr bir hastalık inşallah şifa buluruz

Sağol canım insallahhh o patlama riskidr beni çok korkutuyor o yüzden bu atalar ağır tasimamaya çalışıyorum ama zpr bir hastalık inşallah şifa buluruz
Amin gercekten zor ve tekrarlayan bi hastalik Rabbim beterinden korusun bende normalde Spor yapiyodum ama bu aralar korkuyorum yanlis bi hareketimde patlayacakmis gibime geliyo

selam hanımlar :KK54: bnde yıllardır kistlerle uğraşmış insanım patlatı hastande yattım yine patlama şüphesi vardı tekrar yattım kızlığımdan beri doğum kont. hapı kullandım evelendim 5 ay kullandım 4 yıllık evliyim bildim bileli kistim vardır en son dk gittiğim de limon büyüklüğü kadar dedi sonra ben soğan suyu içmeye başladım çok şükür ki 2mm kadar düştü ki düzensiz içmeme rağmen şimdi ise allah nasip ederse bbek düşünüyoruz 4 aydır..

selam hanımlar :KK54: bnde yıllardır kistlerle uğraşmış insanım patlatı hastande yattım yine patlama şüphesi vardı tekrar yattım kızlığımdan beri doğum kont. hapı kullandım evelendim 5 ay kullandım 4 yıllık evliyim bildim bileli kistim vardır en son dk gittiğim de limon büyüklüğü kadar dedi sonra ben soğan suyu içmeye başladım çok şükür ki 2mm kadar düştü ki düzensiz içmeme rağmen şimdi ise allah nasip ederse bbek düşünüyoruz 4 aydır..
Slm masalolsun sende bizdensin

Slm masalolsun sanada gecmis olsun senin kistin hangi türdü bende sogan suyunu ictim 15 gün ama kistim hic kücülmedi cikolata kistinde faydali olmuyo galiba benimki 5 cm dr.ameliyat dedi bir yandan olup kurtulayim diyorum bakalim Rabbim hakkimizda hayirlisi ni versin Sende tez zaman da bebegini kucagina alirsin insallah

inşallah canım baya büyükmüş senin yaaa çok geçmiş olsun..bnimde çkolata kisti ama 50mm di benimki canım benm arkadaşım ne kadardı bilmiyrum boyutunu ama kist ameliytı oldu soldaydı şimdi doğurdu çocuğunu sağlıkla soldan tutmazsa sağdan oluyor rabbim nasip ederse..

işallahhh hemen olur bebeğinizz ende soğan kürüne başlıcam adetten sonra

Back