• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti ile hamile kalan var mı

evet bide karbonatlı su içmek dıye bısey duydum ama kıstlerı küçültmek ıcın sızce onun faydası olur mu

inşallah canım baya büyükmüş senin yaaa çok geçmiş olsun..bnimde çkolata kisti ama 50mm di benimki canım benm arkadaşım ne kadardı bilmiyrum boyutunu ama kist ameliytı oldu soldaydı şimdi doğurdu çocuğunu sağlıkla soldan tutmazsa sağdan oluyor rabbim nasip ederse..
Sagol canim evet benimki büyük ne yazikki senin adina sevindim senin kistin daha kücük sogan kürü sende etkisini gösterebilir ben dogum kontrol ilaci filan da kullandim ama ne yazikki.Arkadasinida Tebrik ederim Darisi bizim basimiza insallah bende senin dedigini düsündüm insallah olmaz da eyer sag tarafdaki yumurta rezervim azalirsa soldan tutar belki Rabbim vermek istedimi hersekilde olur yeterki istesin insallah tez zaman da hepimiz gebe kaliriz

işallahhh hemen olur bebeğinizz ende soğan kürüne başlıcam adetten sonra
Insallah canim Allah isteyen herkese versin benim bide troid sorunum var birini düzene soktuk derken simdide kist problemi cikti ama Rabbimden gelene her zaman sükretmek lazim beterin beteri var bunada sükür

evet bide karbonatlı su içmek dıye bısey duydum ama kıstlerı küçültmek ıcın sızce onun faydası olur mu
Benimde pek bilgim yok karbonatli sudan ama sogan suyu kücük kistlerde cok faydali diye biliyorum bu son ay bi kez dahami denesem belki kücülürde ameliyat dan kurtulurum

Benimde pek bilgim yok karbonatli sudan ama sogan suyu kücük kistlerde cok faydali diye biliyorum bu son ay bi kez dahami denesem belki kücülürde ameliyat dan kurtulurum
inşallah canım dene iç güzelce tam tarifini uygula rabbim bğyük küçüllürde gerek kalmaz inşallah canım kapalı ameliyatmı dedi doktor sanA... benim bu ayda kaldı sanırım gebelik çünkü 3 gün vr test yaptım neg. çıktı olsa çıkardı bi şeklde çıkarda ağrılarım var zaten hep sağda çıkar benim kist yine orda ağrı çok yoğunlştı tekar gdiceğim doktora :KK14:

inşallah canım dene iç güzelce tam tarifini uygula rabbim bğyük küçüllürde gerek kalmaz inşallah canım kapalı ameliyatmı dedi doktor sanA... benim bu ayda kaldı sanırım gebelik çünkü 3 gün vr test yaptım neg. çıktı olsa çıkardı bi şeklde çıkarda ağrılarım var zaten hep sağda çıkar benim kist yine orda ağrı çok yoğunlştı tekar gdiceğim doktora :KK14:
Amin canim insallah bi daha deneyeyim subatta kontrolum var o zamana kadar bi 15 gün daha kürü yapayim insallah faydasi olur.:mad::oops:ameliyat olmadim ilk defa o yüzden cok korkuyorum :110: bana dr.Laparaskopi dedi o daha iyiymis bilmiyorum insallah yumurtalarim zarar görmez.Benimde hep sagda agri oluyo kistde sagda aldirsamda kurtulsam diyorum bu sekilde hamile kalmak da zor kalsamda büyür filan bebise zarar verir.Sende git ihmal etme bu kist ihmale gelmiyo gerci biktim ben sahsen devamli gidip kontrol olmaktan ama saglik icin mecburen :mad:

Sagol canim evet Malatyaliyim ben yurtdisinda yasiyorum burdaki doktorlara gidiyorum.Türkiyeye gelmisken haberim olsaydi ordada bi baktirirdim Türk doktorlarimiza daha cok güveniyorum ben senindemi kist problemin var
Yok canim bende kist yok tuplerim tikali benim malesef :( merak ettim malatyadaysan hangi doktora gittigini Allaha herkese acil sifa ve hayirli evlat versin

Yok canim bende kist yok tuplerim tikali benim malesef :KK43: merak ettim malatyadaysan hangi doktora gittigini Allaha herkese acil sifa ve hayirli evlat versin
Gecmis olsun canim amin kadinlarda problem bitmiyo Rabbim yardimcimiz olsun tüplerini actiramiyomusun oda kist kadar kötü bi problemmi acaba o konuda pek bilgim yok bende bu ikinci kist tekrarlamasi birincisi basit kistdi galiba dogum kontrol ilaci ile gecti ama cikolata kisti inatci bi kist bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah.Sende Malatyalisin galiba hemserimi ciktik En Büyük TÜRKİYE

Gecmis olsun canim amin kadinlarda problem bitmiyo Rabbim yardimcimiz olsun tüplerini actiramiyomusun oda kist kadar kötü bi problemmi acaba o konuda pek bilgim yok bende bu ikinci kist tekrarlamasi birincisi basit kistdi galiba dogum kontrol ilaci ile gecti ama cikolata kisti inatci bi kist bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah.Sende Malatyalisin galiba hemserimi ciktik En Büyük TÜRKİYE
Evet hemsom malatyaliyim yani spermle yumurta bulusamiyor :( tup bebek yaptim haziranda negatif sonuc aldim Allahtan mucize bekliyorum bir daha doktor eline dusmek istemiyorum

Evet hemsom malatyaliyim yani spermle yumurta bulusamiyor :KK43: tup bebek yaptim haziranda negatif sonuc aldim Allahtan mucize bekliyorum bir daha doktor eline dusmek istemiyorum
Aaa ne güzel memleketimden biriyle tanismak cok sanslisin bende suan oralarda olmayi cok isterdim ama az kaldi insallah.Seninkide zormus canim Rabbim yardimcin olsun insallah tez zaman da hamile kalirsin bende uzun zamandir düsünüyorum ama bi süre troidle ugrastim doktorum izin vermiyodu simdi troid iyi cok sükür simdide kist bakalim Rabbim hakkimizda hayirlisi ni versin insallah

Aaa ne güzel memleketimden biriyle tanismak cok sanslisin bende suan oralarda olmayi cok isterdim ama az kaldi insallah.Seninkide zormus canim Rabbim yardimcin olsun insallah tez zaman da hamile kalirsin bende uzun zamandir düsünüyorum ama bi süre troidle ugrastim doktorum izin vermiyodu simdi troid iyi cok sükür simdide kist bakalim Rabbim hakkimizda hayirlisi ni versin insallah
Amin insallah Allah hayirli saglikli evlatlar versin

Bendede çikolata kistleri var benim ki ilerledigi için doktr direk tüp bebek merkezine gönderdi inşallah atlaticz hepimze önce sabır sonra sağlıklı ve hayırlı evlatlar versn Allhm

Merhabalar kızlar

Ben yaklaşık 10 yıl önce apandisit ameliyatı oldum.bu ameliyatta sol yumurtalığımda kist göründü.kisti aldırdım.doktor bana çocuğumun zor olacağını söylemişti.ozamanlar bekardım çok kafama takmadım.bi kaç yıl sonra evlendim ve kadın doktoruna gittim.tekrar kistin nüksettiğini ve rahmim ters olduğunu söyledi.bebeğiniz olmicak dedi.bu durumda zor dedi.çok üzüldüm dünyam yıkıldı.ama moralimi yüksek tuttum.bi kaç ay sonra hamile kaldım.kızım şimdi 13 aylık.Allah büyük kim ne derse desin rabbim nasip ettiyse olur.

Back