Moralini bozma cnm... moral önemli strese girme yat uzan sürekli başka doktora da git istersencanım bugun tekrar gittim doktora degerim pazartesi 265 ti bugün 945 çıktı doktor yavaş yükseliyo dedi nasıl sence?
Cnm iki günde iki katı çıkacak degerin güzel doktorlar kalp atışı olana kadar böyle derler hepaslında artışı bana iyi geldi 2 günde 2 katına çıkmış ama benim doktor 1 günde 2 katına çıkar diyo anlamadım valla canım bende pazartesi tekrar çagırdı ultorasonda gözükür dedi bakalım inşallah
Haber ver cnminsallah canım bakalım pazartesi belli olur artık
Oluyor. Canım bn çaresini buldum 2 litre su içiyorum keçi boynuzu pekmezi içiyorum CORBA içiyorum bunları yapınca geçti canımcanım birşey sorucam sana sendede kabızlık oluyormu ? tuvalet ihtiyacı oldugunda çok fena agrım oluyor acaba kiste baskı falanmı yapıyo anlamadım valla
Oluyor kuzum korkma lekelenme olmadığı sürece. Bazen şeye bile baskı yaparcanım birşey sorucam sana sendede kabızlık oluyormu ? tuvalet ihtiyacı oldugunda çok fena agrım oluyor acaba kiste baskı falanmı yapıyo anlamadım valla
Bol su iç cnm bnm bugün sancım var cnm.lekelenmem yok canım çok şükür bende bugün kayısı yemeye başladım iyi geldi gibi
Öyle cnm kistin geçer. Dün gittim doktora kist gözükmüyor dedi cnmhadi yaa geçmiş olsun canım bu sancılardan kurtuluş yok sanırım bize
İnşallah canım. Bn astım hastasıyım inhale toz sprey kullanıyorum doktor birşey olmaz dedi rabbim herşeyin hayırlısını versininşallah canım bebişler sayesinde kurtuluruz inşallah tamamen
İlk hamileyim canım mucize bebek rabbim bebeklerimizi korusun inşallahamin canım olmaz inşallah sen stres yapma. ilk hamileliginmi canım seninde ?