çikolata kisti ile gebelik ve kasık agrısı

canım bugun tekrar gittim doktora degerim pazartesi 265 ti bugün 945 çıktı doktor yavaş yükseliyo dedi nasıl sence?

aslında artışı bana iyi geldi 2 günde 2 katına çıkmış ama benim doktor 1 günde 2 katına çıkar diyo anlamadım valla canım bende pazartesi tekrar çagırdı ultorasonda gözükür dedi bakalım inşallah

Cnm iki günde iki katı çıkacak degerin güzel doktorlar kalp atışı olana kadar böyle derler hep

canım birşey sorucam sana sendede kabızlık oluyormu ? tuvalet ihtiyacı oldugunda çok fena agrım oluyor acaba kiste baskı falanmı yapıyo anlamadım valla

canım birşey sorucam sana sendede kabızlık oluyormu ? tuvalet ihtiyacı oldugunda çok fena agrım oluyor acaba kiste baskı falanmı yapıyo anlamadım valla
Oluyor. Canım bn çaresini buldum 2 litre su içiyorum keçi boynuzu pekmezi içiyorum CORBA içiyorum bunları yapınca geçti canım

Oluyor kuzum korkma lekelenme olmadığı sürece. Bazen şeye bile baskı yapar

canım doktora gittik bugun keseyi gördük çok şükür 5.5 haftalık 8.8 mm ama kese bıraz asagıdaymış düşük tehlikesi varmış dinlen dedi birde progestan verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…