Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bendede vardı çikolata kisti bende laparoskopi olduğum ay tüp bebeğe başladım hemen hamile kaldım şu an 8 haftalık hamileyim.Kist tekrarlarsa sıkıntı olur diye hemen yaptık tüp bebekmerhabalar, ben 1 yıl önce evlenmeden 4 cm ile çikolata kisti ve kısmi torsiyondan laparoskopik ameliyat oldum ve tekrar kistim tekrarladı 11 aylık evliyim ve toplam 6 aydır korunmuyoruz çünkü 6 ay önce kistimin hızla büyüdüğünü ve artık ya hamile kalmam gerektiğini yada ameliyat olmam gerektiğini söylediler. 2. ameliyatı olursam kısrılık meydana geleceğini söylediler ben tüp bebek yaptırmak açıkcası istemiyorum. ama buna zorlayanlarda var. 6 aydır bebeğim de olmuyor benim psikolojimi bozuyor ve kistim her gün daha fazla büyüyor.
bir umut istiyorum, bebeğim olur mu doğal yolla bunu yaşayanlar var mı benim durumuma benzeyenler varsa lütfen bir umut olsun istiyorum, bir doktorun dediğini diğeri tutmuyor. mümessil oldugumdan dolayı bir çok doktor muayane oldum, hepsi farklı konuşuyor ve ben artık inanın umutsuzluğa uğramaktan bıktım
canım psikolojini saglam tut ben de cıkolata kıstyle cocuk sahibi oldum dogal yolla... allah buyuk kıst falan bahane nasıp olan zamanda oluyor bebek olumsz dusunce engel olur yıpratma kendını ınsallah esın destek oluordr sanamerhabalar, ben 1 yıl önce evlenmeden 4 cm ile çikolata kisti ve kısmi torsiyondan laparoskopik ameliyat oldum ve tekrar kistim tekrarladı 11 aylık evliyim ve toplam 6 aydır korunmuyoruz çünkü 6 ay önce kistimin hızla büyüdüğünü ve artık ya hamile kalmam gerektiğini yada ameliyat olmam gerektiğini söylediler. 2. ameliyatı olursam kısrılık meydana geleceğini söylediler ben tüp bebek yaptırmak açıkcası istemiyorum. ama buna zorlayanlarda var. 6 aydır bebeğim de olmuyor benim psikolojimi bozuyor ve kistim her gün daha fazla büyüyor.
bir umut istiyorum, bebeğim olur mu doğal yolla bunu yaşayanlar var mı benim durumuma benzeyenler varsa lütfen bir umut olsun istiyorum, bir doktorun dediğini diğeri tutmuyor. mümessil oldugumdan dolayı bir çok doktor muayane oldum, hepsi farklı konuşuyor ve ben artık inanın umutsuzluğa uğramaktan bıktım
Çok teşekkür ederim tüp bebeği ve ameliyat gibi düşüncelerden kendimi soyutladım en azından 6 ay kadar allaha bıraktım. Eşim çok anlayışlı benden daha çok pozitif bakıyorcanım psikolojini saglam tut ben de cıkolata kıstyle cocuk sahibi oldum dogal yolla... allah buyuk kıst falan bahane nasıp olan zamanda oluyor bebek olumsz dusunce engel olur yıpratma kendını ınsallah esın destek oluordr sana
Merve hanım bana umut oldunuz. Tedavi görmeden gebe kaldınız dimi?