Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok saol canim yarin bide bunu aliym imom omega kullanıyorum bende aralık da gidicem bakalim dr a hayırlı haberler duyarım inşallahCanım 10mg
Tesekkur ederim canim verdigin mesaja hangi marka aldin civanpercemi ekstrati internette sahteleri cikiyornus ben calendula aktardan aldim orjinal urunler satiyorSağ olasın canım. Eczacı önerdi aldım omega3 aklımda değil de betaglukan imuneks diye bir marka. Solgar
Evet günde 1 tane içiyorum. Soğan kürünü 10 gün yaptım ama midem rahatsız tamamlayamadım ne yazık ki ;( senin kullandığın civanperçemi ekstraktını aldım ona başladım bugün. Bakalım şifa Rabbimden inşallah sebep bunlar olur.
Fotoğrafta olanCanım 10mg
İnşallah canım. Belki daha iyileri de vardır canım internetten araştır oona göre al istersen.Çok saol canim yarin bide bunu aliym imom omega kullanıyorum bende aralık da gidicem bakalim dr a hayırlı haberler duyarım inşallah
Ben de oradan aldım canım.Tesekkur ederim canim verdigin mesaja hangi marka aldin civanpercemi ekstrati internette sahteleri cikiyornus ben calendula aktardan aldim orjinal urunler satiyor
civan perçemi kadın hastalıklarının hepsine iyi geliyormuş akintı , mantar, yaralar adet düzensizliği kistlr bir arkadaşım polikistik 4,5 cm hastasıydı 1 hafta kullandı ve karbonat tüketti küçüldü ama aynı etki bende olmadı bilmiyorum macun çok ağırdı onunu etkisimi yoksa bünyeden bünyeyemi bilemedimCivan percemi ne için kizlar faydası nedir yani yok canım bu marka alacktm zaten de 50 mi 10 mu diye ben :)
Civan Perçemi Ekstraktı, Kadın HastalıklarıCivan percemi ne için kizlar faydası nedir yani yok canım bu marka alacktm zaten de 50 mi 10 mu diye ben :)
Ayyy ne bulsam içer oldum bunu da alır içerim ben tek faydasını görelim kistlerimizi yok etsin bebeğimize kavusalımda inşallah Rabbim bunları bize vesile kılsınCivan Perçemi Ekstraktı, Kadın Hastalıkları
Özellikle kadın hastalıklarında kullanılması gereken şifa kaynağı bir bitkidir. Kadınların civanperçemi kullanması onları adet düzensizliği, menapoz, rahim ve yumurtalık kanserleri gibi birçok hastalığa karşı korumada yardımcıdır. Ayrıca en iyi dâhili ve harici yara tedavi edici özelliği olan bitkilerdendir, büzücü etkisinden dolayı her türlü kanamalarda etkisi olduğu bilinmektedir. Kanın kendisinin, yenilenmeyi teşvik ettiği ve kemik iliği üzerinde etkisi olduğu düşünülmektedir.
Ayrıca kanama durdurucu ve yara iyileştirici özelliği vardır. Yara tedavisinde ise büzücü etkisinden dolayı kullanılır. Yunanistan da Atina tarım üniversitesinde yapılan bir çalışmada, civan perçemi ekstraktının antioksidan ve antimikrobiyal aktiviteleri incelenmiş. Antioksidan aktivitesi ile hücreleri serbest radikal hasarına karşı koruduğu açıklanmıştır. Bu durum kanser hücrelerinin oluşma riskini azaltmaktadır.
internetten buldum kızlar maşaallah baya şifalı bir bitkiymiş
Ben şimdilik beta glukan balık yağı karbonat devam ediyorum adet olmama 10 gün var bakalım hayırlısı ondan sonra dr a gidicemarkadaşlar nasıl gidiyor? bir gelişme varmı kimsenin sesi soluğu çıkmıyor
hayırlısı olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin bizlereBen şimdilik beta glukan balık yağı karbonat devam ediyorum adet olmama 10 gün var bakalım hayırlısı ondan sonra dr a gidicem
Amin inşallah tez vakitte hepimize anne olmayı nasip etsin Rabbimhayırlısı olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin bizlere
Canim çoğumuz karbonat balık yağı ve beta glukan la care arıyoruz kistimizi gecirmek için bunları kullanıp hamile kalan çok kişi varKızlar Merhaba bende 4 cm 3 cm ve 2cm olmak üzere 3 adet çikolata kisti var tüplerde sıvı da birikmiş tüm. Sayfaları okuyamadim napiyorum simdi
Bunlari eczaneden alıyoruz devlet karşılamıyor sanırım di mi balık yağı hangi marka daha ay canım çok soru sordum km bakma.Canim çoğumuz karbonat balık yağı ve beta glukan la care arıyoruz kistimizi gecirmek için bunları kullanıp hamile kalan çok kişi var