Çikolata kisti için karbonat

Çok geçmiş olsun. Darısı hepimizin başına... :) Ben Omega3 ve Betaglukan'ı içmiyorum. Acaba ben de mi başlasam, şimdi bir araştırayım.
Bu arada hep ümitsizlik oluyor diye Aralık sonunda doktora gitmeyi düşünüyordum. Heyecan yaptım şimdi, acaba önümüzdeki hafta mı gitsem...

Allah-u teâlâ razı olsun kardeşim. Omega3 ve betaglukan destek takviye içersen iyi olur bence. Git istersen, inşallah yok olmuş der doktor da sevinçle çıkarsın hastaneden.

çok sevindimmm çokkkk

git bence

bebek için soğan kürünü bırakma.şimdi sıra bebişte

kızlar bende dün 3,5 cm çikolata kisti olduğunu öğrendim bu şekilde hamile kalman mümkün değil dedi dr haftaya tekrar gideceğim doktora gidene kadar karbonata başlıyacağım bakalım şifa olur inşallah hakkımızda hayırlısı

Geçmiş olsun. Başla canım şifa Rabbimden vesilede böyle şeyler olur inşallah. Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Âmiiiiiiinnnnn

daniel canım d3 ne içindi ben onu kullanmadım da kullansam mı acaba?

kızlar ben gittim doktora sonuç aynı kistimde ne büyüme var nede küçülme akıntım yok olmuş iltahap yok çok şükür büyümemeside iyi bir şey ama karbonatı sadace sabahları içtim acaba ondanmı pek etki olmadı

Siz ph ölçümü yapmış mıydınız içtiğiniz sürede? Bir de zaten sabah akşam içilen süre 10 gün, sonra gün içine yaymak gerekiyor. Ben bu sabah ölçtüm benim ph'ta değişiklik yok, yine 6 civarı. İlaç kullanıyorum, o mu etkiliyor, diye düşünüyorum.

Sonrasında güne mi yaymak lazım ben aynı şekilde içiyorum tatli peynir acaba yanlış mı yapıyorum?

Üzülme arkadaşım demek diğer şeylere etki etmiş inşallah bu ay da kiste etki eder ve yok olur. Karbonat içeli ne kadar olduki?

Ben o şekilde okumuştum. Sabah akşam 1'er çay kaşığını birden vücuda yüklemek, bunu sürekli yapmak uygun değil sanırım.
Şimdi yine kafam karıştı ya, Ender Saraç'a sormuşlar o da 1 ay yapıp bir ay bırakılabilir gibi bir cevap vermiş. Ben içeli daha 1 ay olmadı daha.

Şimdi yine kafam karıştı ya, Ender Saraç'a sormuşlar o da 1 ay yapıp bir ay bırakılabilir gibi bir cevap vermiş. Ben içeli daha 1 ay olmadı daha.
Ender Saraç'ın dediği güne yaymak değil mi? Ben sadece Kemal M... onun sayfasında gördüm bu sabah- akşam içmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…