Çikolata kisti için karbonat

merhABA AYNI TELAŞI YAŞAYARAK HAMİLE KALDIM ŞÜKÜR. BENİM BEBEĞİM 4 aydan itibaren emmedi malisef.sütümde çok azdı.gittikçe kesildi.diyeceğim emzirmiyorum.ama sen tedavileri uygula.belki hemen hamile kalmazsın.hamileyken emziren var mayıs annelerinde.dr tavsiyesi ile diyor.ama kisti yok etmek için sodyumu dene.
Canim cevabin icin tesekkurler nasil bir ikilemdeyim anlatamam:KK43: bu bebegime haksizlik etmek istemiyorum diger yandan ya gecikince olmazsa diyorum:KK43:(

Beta glukan ve Omega 3 hangi marka acaba o kadar çok var ki hangisi iyi hangisini alacağını bilemiyo insan

Beta glukan ve Omega 3 hangi marka acaba o kadar çok var ki hangisi iyi hangisini alacağını bilemiyo insan
canım haklısın çok var.ben de bi eczaneye gittim beta glukan balık yağı ve d vitamini istiyorum demişti.eczacı en iyi olduklarını düşündüklerini rafdan indirdi.2 sayfa geride markaların yazmıştım toplam 100 -110 bişey ödemiştim.iki ay önce.

Canim meraba!MAyis annelerindede beraberiz ordan hatirlarsin belki beni..Benimde senin gibi cikolata kistim var ve ilk bebegim zor oldu ve bu kistin en iyi tedavisi gebelik biliyorsun simdi dogumdN sonra hazir kuculmusken bende ikinci bebegi yapmak istoyorum ama emziremem diye cekiniyorum sen nasil yapacan emzirmeye devam edecen mi ?emzirilmez emen bebege cok buyuk zararlar verir diyenlen var o cok korkutuyor beni bu yuzden yapamiyorum ama bu arada kistlerimin buyuyup tekrar hamile kalamamaktanda korkuyorum:KK43:(

ilk bebeğin normal mi oldu yoksa tup bebek falan mı.benim ilki tüp bebek yöntemi ile oldu ama eşim ikincisi için istemiyordu.olursa normal olsun olmazsa olmasın çektiğimiz maddi manevi acı yeter.bir bebeğimiz var buna şükür diyordu.öylede oldu.ama şu kist için karbonat vs kullanalar lütfen sonucu paylaşın.işe yarayıp yaramadığını. bir çok insanın yaşamı değişek sayemizde.

ilk bebeğin normal mi oldu yoksa tup bebek falan mı.benim ilki tüp bebek yöntemi ile oldu ama eşim ikincisi için istemiyordu.olursa normal olsun olmazsa olmasın çektiğimiz maddi manevi acı yeter.bir bebeğimiz var buna şükür diyordu.öylede oldu.ama şu kist için karbonat vs kullanalar lütfen sonucu paylaşın.işe yarayıp yaramadığını. bir çok insanın yaşamı değişek sayemizde.

teşekkür ederim canım güzel cevapların için sodyuma devam d3 oral damla ile bugün 25 damla çaykaşığa koyup içtim prespektüfünde o şekilde yazıyor onun dışın ünlü bir aktardan macunum var , civanperçemi kullanıyorum zinde hissediyorum o yüzden balık yağını kullanmak ağır gelebilir inş bakalım tüm değerlerimi paylaşıcam
kistler en iyi hangi dönemde ölçtürmemiz daha net olur

merhabalar,
bende yeni doktora gittim 09/11/2015 tarihinden beri karbonat ve beta glukanı kullanıyorum 5,5 cm çikolata kistim var ve doktorlar ameliyat diyolar. 2 aydır gebe kalamıyorum dilerim ben dahil herkez bu hastalıktan kurtulup gebe kalabilir. önemli olan inancımızı yitirmememiz. 30 kasımda regl olduktan sonra doktora gidicem inş. geçmiş olduğunu görür ve hamile olduğumu öğrenirim .:KK43:

merhabalar,
bende yeni doktora gittim 09/11/2015 tarihinden beri karbonat ve beta glukanı kullanıyorum 5,5 cm çikolata kistim var ve doktorlar ameliyat diyolar. 2 aydır gebe kalamıyorum dilerim ben dahil herkez bu hastalıktan kurtulup gebe kalabilir. önemli olan inancımızı yitirmememiz. 30 kasımda regl olduktan sonra doktora gidicem inş. geçmiş olduğunu görür ve hamile olduğumu öğrenirim .

geçmiş olsun canım allahın izni ile olucak inancını yitirme hep yeni evliymişsin gibi düşün zaman kaybettim diye düşünme herşeyin hayırlısı

kızlar dün arkadaşım kadın doğuma gitti kullandığımız ürünler aynı veyanına karbonat kullanmış kisti sayılamayacak kadar küçülmüş o kadar mutlu oldum ki haftaya da ben gidicem doktora allahım inş güzel sonuçlar alırız çok mutlu oldummm

kızlar dün arkadaşım kadın doğuma gitti kullandığımız ürünler aynı veyanına karbonat kullanmış kisti sayılamayacak kadar küçülmüş o kadar mutlu oldum ki haftaya da ben gidicem doktora allahım inş güzel sonuçlar alırız çok mutlu oldummm
Ayy çok mutlu oldum ya darısı bizlere inşallah. Ne kadar kullanmış arakadaş tam olarak bir de siz ne kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar bugün muayeneye gittim ve doktor kist olmadığını söyledi inanamadım tekrar tekrar sordum yok kist falan dedi hatta 12 gün-22 önceki ultrason tetkiklerini gösterdim bun kistlerin hiçbiri yok sende dedi. Şükürler olsun Rabbime. Karbonat Omega3 ve Betaglukan içmeye içmeye devam. Vesile olan arkadaslardan Rabbim ebeden razıolsun olsun. Rabbim tez vakitte evlat sahibi olmayı da nasip etsin. Âmiiiiiiinnnnn

Arkadaşlar bugün muayeneye gittim ve doktor kist olmadığını söyledi inanamadım tekrar tekrar sordum yok kist falan dedi hatta 12 gün-22 önceki ultrason tetkiklerini gösterdim bun kistlerin hiçbiri yok sende dedi. Şükürler olsun Rabbime. Karbonat Omega3 ve Betaglukan içmeye içmeye devam. Vesile olan arkadaslardan Rabbim ebeden razıolsun olsun. Rabbim tez vakitte evlat sahibi olmayı da nasip etsin. Âmiiiiiiinnnnn
canım cok sevındım senın adına ne kadardı kıstlerının boyutu ve kaç gün kullandın bu ilaçları

canım cok sevındım senın adına ne kadardı kıstlerının boyutu ve kaç gün kullandın bu ilaçları
Canım ben ameliyat oldum 2 ay önce 10 ve 6 cm olmak üzere iki kistim vardı. Sonrasında hemen tekrar etti iki doktora muayene oldum biri 3 ve 5cm diğeri 5 ve 6cm kistler dedi hangisi doğruydu bilmiyorum. Bunları kullanali 13 gün anca oldu.4 gündür de soğan kürü yapıyorum

Canım ben ameliyat oldum 2 ay önce 10 ve 6 cm olmak üzere iki kistim vardı. Sonrasında hemen tekrar etti iki doktora muayene oldum biri 3 ve 5cm diğeri 5 ve 6cm kistler dedi hangisi doğruydu bilmiyorum. Bunları kullanali 13 gün anca oldu.4 gündür de soğan kürü yapıyorum
çok sevinndim arkadaşım ne kadar guzel bana da umut oluyor burada okuduklarım ben de kullanıyorum karbonat...obur ay kontrole gıdıcem ınsallah ıse yaramış olur

çok sevinndim arkadaşım ne kadar guzel bana da umut oluyor burada okuduklarım ben de kullanıyorum karbonat...obur ay kontrole gıdıcem ınsallah ıse yaramış olur
Rabbim senin dr umutlarını mutluluğa çevirsin inşallah kardeşim. Karbonat yanında diğer destekleyicileride kullanmanı tavsiye ederim, bağışıklık sistemini güçlendirmek lazım. Rabbim hepimize Şafi ismi şerifini tecelli ettirsin. Âmiiiiiiinnnnn

Rabbim senin dr umutlarını mutluluğa çevirsin inşallah kardeşim. Karbonat yanında diğer destekleyicileride kullanmanı tavsiye ederim, bağışıklık sistemini güçlendirmek lazım. Rabbim hepimize Şafi ismi şerifini tecelli ettirsin. Âmiiiiiiinnnnn
amin canım çok teşekkürler evet onları da aldıım kullanmaya başlayacağım...güzel duan için çok teşekkür ederim...
Kizlar bu pko da da ise yariyor mu ?
evet canım işe yarıyormus kemal milar ın sayfasında birisi yazmıştı pko ya fayda ettiğini, denemekte fayda var bir oku istersen onu

X