Çikolata kisti için karbonat

Arkadaşlar bugün muayeneye gittim ve doktor kist olmadığını söyledi inanamadım tekrar tekrar sordum yok kist falan dedi hatta 12 gün-22 önceki ultrason tetkiklerini gösterdim bun kistlerin hiçbiri yok sende dedi. Şükürler olsun Rabbime. Karbonat Omega3 ve Betaglukan içmeye içmeye devam. Vesile olan arkadaslardan Rabbim ebeden razıolsun olsun. Rabbim tez vakitte evlat sahibi olmayı da nasip etsin. Âmiiiiiiinnnnn

Çok geçmiş olsun. Darısı hepimizin başına... :) Ben Omega3 ve Betaglukan'ı içmiyorum. Acaba ben de mi başlasam, şimdi bir araştırayım.
Bu arada hep ümitsizlik oluyor diye Aralık sonunda doktora gitmeyi düşünüyordum. Heyecan yaptım şimdi, acaba önümüzdeki hafta mı gitsem...

Çok geçmiş olsun. Darısı hepimizin başına... :) Ben Omega3 ve Betaglukan'ı içmiyorum. Acaba ben de mi başlasam, şimdi bir araştırayım.
Bu arada hep ümitsizlik oluyor diye Aralık sonunda doktora gitmeyi düşünüyordum. Heyecan yaptım şimdi, acaba önümüzdeki hafta mı gitsem...
Allah-u teâlâ razı olsun kardeşim. Omega3 ve betaglukan destek takviye içersen iyi olur bence. Git istersen, inşallah yok olmuş der doktor da sevinçle çıkarsın hastaneden. :-)

Arkadaşlar bugün muayeneye gittim ve doktor kist olmadığını söyledi inanamadım tekrar tekrar sordum yok kist falan dedi hatta 12 gün-22 önceki ultrason tetkiklerini gösterdim bun kistlerin hiçbiri yok sende dedi. Şükürler olsun Rabbime. Karbonat Omega3 ve Betaglukan içmeye içmeye devam. Vesile olan arkadaslardan Rabbim ebeden razıolsun olsun. Rabbim tez vakitte evlat sahibi olmayı da nasip etsin. Âmiiiiiiinnnnn
çok sevindimmm çokkkk

git bence

Canım ben ameliyat oldum 2 ay önce 10 ve 6 cm olmak üzere iki kistim vardı. Sonrasında hemen tekrar etti iki doktora muayene oldum biri 3 ve 5cm diğeri 5 ve 6cm kistler dedi hangisi doğruydu bilmiyorum. Bunları kullanali 13 gün anca oldu.4 gündür de soğan kürü yapıyorum
bebek için soğan kürünü bırakma.şimdi sıra bebişte

kızlar bende dün 3,5 cm çikolata kisti olduğunu öğrendim bu şekilde hamile kalman mümkün değil dedi dr haftaya tekrar gideceğim doktora gidene kadar karbonata başlıyacağım bakalım şifa olur inşallah hakkımızda hayırlısı

kızlar bende dün 3,5 cm çikolata kisti olduğunu öğrendim bu şekilde hamile kalman mümkün değil dedi dr haftaya tekrar gideceğim doktora gidene kadar karbonata başlıyacağım bakalım şifa olur inşallah hakkımızda hayırlısı

Geçmiş olsun. Başla canım şifa Rabbimden vesilede böyle şeyler olur inşallah. Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Âmiiiiiiinnnnn

ben sodyumum ,soğan suyu ve vitaminlerin işe yaradığına eminim.çünkü ben doğumdan hemen sonraki ay adet oldum.neden 5 ay hamile kalamadım.sodyumu kullandım glukan ve balık yağı kullandım son iki ay soğan kürü yaptım.ve kistim 3 cm iken 6. ay da hamile kaldım.
daniel daniel canım d3 ne içindi ben onu kullanmadım da kullansam mı acaba?

kızlar ben gittim doktora sonuç aynı kistimde ne büyüme var nede küçülme akıntım yok olmuş iltahap yok çok şükür büyümemeside iyi bir şey ama karbonatı sadace sabahları içtim acaba ondanmı pek etki olmadı

kızlar ben gittim doktora sonuç aynı kistimde ne büyüme var nede küçülme akıntım yok olmuş iltahap yok çok şükür büyümemeside iyi bir şey ama karbonatı sadace sabahları içtim acaba ondanmı pek etki olmadı
Siz ph ölçümü yapmış mıydınız içtiğiniz sürede? Bir de zaten sabah akşam içilen süre 10 gün, sonra gün içine yaymak gerekiyor. Ben bu sabah ölçtüm benim ph'ta değişiklik yok, yine 6 civarı. İlaç kullanıyorum, o mu etkiliyor, diye düşünüyorum.

Siz ph ölçümü yapmış mıydınız içtiğiniz sürede? Bir de zaten sabah akşam içilen süre 10 gün, sonra gün içine yaymak gerekiyor. Ben bu sabah ölçtüm benim ph'ta değişiklik yok, yine 6 civarı. İlaç kullanıyorum, o mu etkiliyor, diye düşünüyorum.
Sonrasında güne mi yaymak lazım ben aynı şekilde içiyorum tatli peynir tatli peynir acaba yanlış mı yapıyorum?

Üzülme arkadaşım demek diğer şeylere etki etmiş inşallah bu ay da kiste etki eder ve yok olur. Karbonat içeli ne kadar olduki?

Ben o şekilde okumuştum. Sabah akşam 1'er çay kaşığını birden vücuda yüklemek, bunu sürekli yapmak uygun değil sanırım.
Şimdi yine kafam karıştı ya, Ender Saraç'a sormuşlar o da 1 ay yapıp bir ay bırakılabilir gibi bir cevap vermiş. Ben içeli daha 1 ay olmadı daha.

Şimdi yine kafam karıştı ya, Ender Saraç'a sormuşlar o da 1 ay yapıp bir ay bırakılabilir gibi bir cevap vermiş. Ben içeli daha 1 ay olmadı daha.
Ender Saraç'ın dediği güne yaymak değil mi? Ben sadece Kemal M... onun sayfasında gördüm bu sabah- akşam içmeyi.

Üzülme arkadaşım demek diğer şeylere etki etmiş inşallah bu ay da kiste etki eder ve yok olur. Karbonat içeli ne kadar olduki?[/QUOT
teşekkür ederim güzel dua ve dilekleriniz için karbonat 2 hafta kadar oldu ama akşamları içmedim açıkçası ph ölçer de yapmadım macun kullanıyorum ağır biraz

X