- 20 Şubat 2024
- 6
- 2
- 23
- Konu Sahibi strawberrymuffin
Merhaba hanımlar öncelikle 23 yaşındayım cinsel birlikteliğim hiç olmadı. 2 senedir bu illetle boğuşuyorum visanne kullanıyorum kist geçiyor 4-5 ay sonra tekrar oluşuyor. en son yani şu an geçirdiğim galiba en kötüsü 7-8kg aldım moralim çok bozuk psikolojik olarak hiç iyi değilim evde süt kalmadığı için bağıra bağıra ağladığım oldu duygularımı çok yoğun ve gereksiz yaşıyorum. sol tarafta 3cm çikolatam var ca125 değerim 193.5 U/ml çıktı adetimin 3. günü yapıldı bu test. 3 ay diye yine visanne tedavisine başladım işte şu an 2. ayın sonundayım adet zaten olamıyorum sadece bu ay işte adetime 10 gün var normalde kanlı akıntı geldi çok yoğun olmayan internete baktığımda yerleşme kanaması gibi şeyler yazıyor 2. meryem ana vakası yaşanmıyorsa bu imkansız ( kusura bakmayın o kadar kötüyüm ki her şeyi dalgaya vuruyorum). zaten visanne illetinin yarattığı gazdan bahsetmiyorum karnım gurul gurul özel hastanelerde bütün doktorlara gittim hepsi farklı şeyler söylüyor ben artık ne yapacağımı bilmiyorum internete problemlerimi yazarsam zaten az vaktim kalmış oluyor sonuçlara göre. kusura bakmayın yazımı çok dalgayla karışık yazmış olabilirim şu an hayatımı dalgaya vurmazsam ben dibe vururum.