- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
Kesinlikle herkes farklı etkileri görüyor kesinlikle hamile kalınmaz çikolata kistiyle diye birşey asla yok Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bebisini hayırlı olsun ca125 benide çok korkuttu hala korkutmaya devam ediyor hamile kalmadan önce 198 çıkmıştı mr için fakülteye gönderdiler oradaki doktor gerek görmedi 3 ay içinde olmazsa gel tedaviye başlayalım dedi çünkü öncesinde çocuk düşüncesi yoktu. Şimdi 228 olmuş son gittiğim doktor yine bana diyor ki fakülteye git mr çekilsin ya hamileyim ben mr ne kadar tehlikeli doktor degistirecegim bu yüzdenBen de burada birilerine belki umut olur diye hesap açmak istedim çünkü çikolata kistim olduğunu öğrendiğimden beri bu siteyi takip ediyorum. Zor zamanlar geçirdim hemen teşhis konulamadı ca125 değerlerim zaman zaman beni endişelendirdi. Benim kistim 6 cm i geçmiş bir kistti farkedildiğinde. Diğer yumurtalığımda da ufak kistler var. Doktor en son 3 ay bekleyip gelin demişti ameliyat olma durumum vardı. Korona salgınından dolayı kontrollere gidemedim . Bu sırada ekstra bir şey kullanmadan 3-4 ay içinde hamile kaldım. Her hasta biricik ve farklı etkiler görüyoruz. Biri sebepsiz gebe kalamazken bir diğer hasta büyük kistlerle hamile kalabiliyor. Lütfen kontrollerinizi ihmal etmeyin ama bu hastalık ile gebelik olmayacak diye bir şey yok. İsteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin rabbim.