öncelikle geçmiş olsun. ben doktor değilim ama çikolata kistlerinin hamile kama sürecinde sorun çıkarttıklarını kendimden dolayı biliyorum. 2 aşilama ve 4 tüpbebek denemem oldu ve negatifle sonuçlandı.3 aydır ilaç tedavisi görüyorum (tesadüf eseri öğrenmiştim) kist şuan 1,5 cm küçülmüş doktoruma resmen zorla 3 ay daha ilaç yazdırdım çünkü o bana hamile kal diyor ama ben bir 2-3 sene bunu gündeme getirmeyi düşünmedim hiç. Allahın işi işte, doktor' un demesine göre her geçen zaman benim aleyhime, ileri de çok uğraşırmışım. Kaldı ki tüp bebek yöntemiyle de garantisi yok dedi.
Ama ben hiç mi hiç hazır değilim, ben anne olamam şuan, içimde hiç böyle bir duygu yok dedim. O zaman ameliyat olacaksın dedi..
Ameliyatta yumartalık rezervlerine zarar verebiliyor ve bu da gebelik şansını düşürüyor yani aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık..
Kafam karmakarışık, şuan istemiyorum ama ileri de ya istersem? Hadi yeni evli olmamı, manen hazır olmayışımı geçtim, ben çalışmak zorundayım. Çünkü 2 ay işsiz kaldım, sadece 2 ay ama biz mahvolduk, taksitler ödenemedi vs. 1 aydır çalışıyorum (şükür) tam her şey düzelecek derken, durum bundan ibaret işte..
Bu arada kistim şuan 1,99 cm (küçülmüş hali) kistle hamile kalma şansı doğurgan kadınlara göre daha mı düşük? Ya da daha fazla mı uğraşmak gerekir? Kistle hamile kalanların hamilelikleri nasıl geçiyor en çok bunu merak ediyorum çalışmam gerektiğinden dolayı?
O kadar rahatlamaya, ferahlamaya ihtiyacım var ki, bu hastalığı yaşayan ya da bu hastalık hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek bekiyorum.
ayyyy canım yaaa çok üzüldüm gerçekten. nasıl olabilir böyle bir hata senin doktorun da çok gamsı mış. çok geçmiş olsun rabbim sana şifanla beraber bebeğinide versin inşallah.buarada bu hastalık ve ağrılar yüzünden çalışmayı bıraktım, hayatım yatakta geçiyor..bunların hiç birini allahım düşmanıma vermesin, çok zor süreçler yaşadım, herkesin hikayesi ve hastalığı farklı, fakat ben imkanım olmasa da doğum yaparak bu hastalıktan kurtulmayı çok isterdim.Sonra çocuğuna harcarsın paranı, biz şimdi tedaviye harcıyoruz..Allah şifa versin..
3 aydır ilaç tedavisi görüyorum (tesadüf eseri öğrenmiştim) kist şuan 1,5 cm küçülmüş doktoruma resmen zorla 3 ay daha ilaç yazdırdım çünkü o bana hamile kal diyor ama ben bir 2-3 sene bunu gündeme getirmeyi düşünmedim hiç. Allahın işi işte, doktor' un demesine göre her geçen zaman benim aleyhime, ileri de çok uğraşırmışım. Kaldı ki tüp bebek yöntemiyle de garantisi yok dedi.
Ama ben hiç mi hiç hazır değilim, ben anne olamam şuan, içimde hiç böyle bir duygu yok dedim. O zaman ameliyat olacaksın dedi..
Ameliyatta yumartalık rezervlerine zarar verebiliyor ve bu da gebelik şansını düşürüyor yani aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık..
Kafam karmakarışık, şuan istemiyorum ama ileri de ya istersem? Hadi yeni evli olmamı, manen hazır olmayışımı geçtim, ben çalışmak zorundayım. Çünkü 2 ay işsiz kaldım, sadece 2 ay ama biz mahvolduk, taksitler ödenemedi vs. 1 aydır çalışıyorum (şükür) tam her şey düzelecek derken, durum bundan ibaret işte..
Bu arada kistim şuan 1,99 cm (küçülmüş hali) kistle hamile kalma şansı doğurgan kadınlara göre daha mı düşük? Ya da daha fazla mı uğraşmak gerekir? Kistle hamile kalanların hamilelikleri nasıl geçiyor en çok bunu merak ediyorum çalışmam gerektiğinden dolayı?
O kadar rahatlamaya, ferahlamaya ihtiyacım var ki, bu hastalığı yaşayan ya da bu hastalık hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek bekiyorum.
Canim birbucuk yillik evliyim 2011 yilinda amelyt oldum 9 cm kist aldirdim 2014 yilinda evlendim evlenmeden once doktora gittim tertemiz hemen kal ilaci birak dedi dinlemedim iş bulayim dedim para yok dedim kendimi hazir hissetmioyorm dedim dedimde dedim bir yil i tamamladik esimle konstrle gttm yeniden ki malesef tekrarlams 6 aydir da kotunmuorm fakat kalamiorumda düsuk yaparsin dio oyuzden erteleme suan o gecen biryilima donmek istiorum ama malesef3 aydır ilaç tedavisi görüyorum (tesadüf eseri öğrenmiştim) kist şuan 1,5 cm küçülmüş doktoruma resmen zorla 3 ay daha ilaç yazdırdım çünkü o bana hamile kal diyor ama ben bir 2-3 sene bunu gündeme getirmeyi düşünmedim hiç. Allahın işi işte, doktor' un demesine göre her geçen zaman benim aleyhime, ileri de çok uğraşırmışım. Kaldı ki tüp bebek yöntemiyle de garantisi yok dedi.
Canim birbucuk yillik evliyim 2011 yilinda amelyt oldum 9 cm kist aldirdim 2014 yilinda evlendim evlenmeden once doktora gittim tertemiz hemen kal ilaci birak dedi dinlemedim iş bulayim dedim para yok dedim kendimi hazir hissetmioyorm dedim dedimde dedim bir yil i tamamladik esimle konstrle gttm yeniden ki malesef tekrarlams 6 aydir da kotunmuorm fakat kalamiorumda düsuk yaparsin dio oyuzden erteleme suan o gecen biryilima donmek istiorum ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?