çikolata kisti endometriozis ameliyatı

semiramisssan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
14
2
28
Merhaba, büyük çikolata kistlerim vardı açık ameliyat ile alındı. Ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi kisti tekrarlayan, ameliyat olmasına rağmen gebelik elde edemeyen/yada eden varsa bilgilerini paylaşabilir mi?

Acik ve kapali olarak 16 senede 7 ameliyat gecirdim. Hep tekrar ediyor cikolata kistim. Biktim artik ameliyat olmaktan. En son 2,5 sene önce son acik ameliyatimi oldum cok pismanim. Her ameliyat sonrasi visanne hapi verdiler ve gecici menopoza soktular. Ilaci birakinca 6 hafta sonra kistim geri cikiyor. Suanda yine gecici menopozdayim . 16 senedir tüp bebek denedim fakat negatif oldu hepsi. Simdi kibrisda yumurta donosyonu icin hazirlaniyorum. Ben pismanim ameliyatlarimdan. Size gecmis olsun Dilerim en yakin zamanda bebeginize kavusursunuz

Çok teşekkürler, umarım artık herşey dilediğiniz gibi olur Bana da Visanne verdiler, 3 ay kullanacağım ameliyat yarası iyileşene kadar sonrasında gebelik için başlayacağız 3 ay deneyeceğiz olmazsa tüp bebek. Visanne kullanmak iyi mi kötü mü onu bilemiyorum tabi

İnşallah güzel sonuç alırsınız

Rabbim gönlüne göre versin cnm

Merhaba konunun üstünden biraz geçmiş ama yazmak istedim.bende endometriozis hastasıyım bunu Şubat ayında öğrendim.hic bir belirtim ağrım vs yoktu sadece gebelik olusmuyordu rahim filminde tüplerde sıkıntı çıktı.ankarada laparaskobi histereskobi yaptılar çikolata kisti heryerde yayılmış bağırsak rahim arası yapışmış tüpleri bitirmiş.iki.tupumde alındı.yumurtalik.rezervim 1.46 ya düştü.allah yardımcınız olsun.ama ben ilaç falan kullanmadım.subatta ameliyat oldum.bu ayda tüp.bebek transferi oldum gün sayıyorum bugün yedinci günüm. Tedaviye başlamadan öncede kist oluşumu yok herşey iyi deyip başladı doktor inşallah hayirlarla sonuçlanır

Yani şu ana kadar tekrar etmedi tüp bebek tedavisinde kist oluştursa şuan bilmiyorum.ama doktor bana tekrar eden hastalık dedi zaten çok sinsi bir hastalık Allah yardımcınız olsum

Bende 4 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum. Tek tüpüm tıkalı olduğunu öğrendim ve maalesef hala gebelik elde edemedim

Yani şu ana kadar tekrar etmedi tüp bebek tedavisinde kist oluştursa şuan bilmiyorum.ama doktor bana tekrar eden hastalık dedi zaten çok sinsi bir hastalık Allah yardımcınız olsum
Merhaba, inşallah bir an önce hayırlısıyla evladınıza kavuşursunuz. Bilgi için çok teşekkürler. Ben açık ameliyat olum, birkaç ay doğum kontrol hapı kullanacağım sonrasında gebelik için uğraşacağız bakalım.

Bende 4 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum. Tek tüpüm tıkalı olduğunu öğrendim ve maalesef hala gebelik elde edemedim
Umudunuzu kaybetmeyin, zamanı vardır inşallah olacaktır. Benim tüplerde ve rezervde bir sıkıntı çıkmadı şükür ameliyat önce ve sonrasında.

Amin inşallah Allah razı olsun.ilk denememde negatifi aldım iki gün önce rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda yavrunuzu kavusursunuz

Merhaba, öncelikle isteyen herkese nasip olsun inşallah Ben 5 yıldır evliyim kistim oldugu için 2düşük-kürtaj 1 histeroskopi geçmişim var. En son çok büyüdüğü için (11 cm görünüyodu ameliyatta 15 cm cıktı) kapalı ameliyat oldum. 6 ay kendi haline bıraktı doktorum ilaç kullanmadım sonrasında yine bi histeroskopi yapılıp tüp bebek yapılcaktı. Ama 6.ayda hamile oldugumu ögrendim çok şükür iyi ki ameliyat olmuşum keşke hiç bu kadar beklemeseydim en başta olsaydım ilk ögrendiğimde 6cm di. Her şeyde vardır bir hayır önce kendi sağlığımız sonra bebek. İsteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallah

Merhaba, ameliyattan önce yumurtalık rezerviniz kaçtı bilgi verebilir misiniz?

Merhaba, ameliyattan önce yumurtalık rezerviniz kaçtı bilgi verebilir misiniz?
Ameliyattan önce 1.70 ti ama çikolata kisti den öncede 1.89 du ameliyattan sonra 1.46 oldu. İlk tüp bebek denememi 1.46 amh ile yaptim üstünden iki ay geçti temmuz veya Ağustos ikinci deneme yapacam Allah nasip ederse. Yani tam olarak ne konuda bilgi istiyorsunuz sorabilirsiniz sadece amh ise cevapladim umarım yardımcı olmusumdr

Teşekkür ederim cevapladığınız için, bende ameliyat olmayı düşünüyorum fakat doktorum ısrarla ameliyattan önce embriyo dondurmamı istiyor amh değerim şuan 1.75, ameliyata dondurmadan girdiğimde yumurtalık rezervim azalır mı risk alma konusunda kararsız kaldım bilemiyorum ne yapacağımı

6 yıl önce lakroskopik ameliyyatla yumurtanın büyük bir kısmı ilealındı.3 ay ameliyyatdan önce 3 ay sonra diane 35 kullandım.tekrarlamaması için dedi doktor. Çok şükür tekrarlamadı. 6 ay falan sonra hamile kaldım.şimdi ikinciye hamileyim. İnşAllah sizin için de hayırlısı olur

Bence yumurta toplayın dondurun sonra ameliyat olun derim böyle yapan çok insan var ben balıklama atladım hemn pişman oldummu oldum.tuo bebeğe gttigimde sizin gbi biri vardı ameliyattan önce yumurta toplandı dondurdu dger ay ameliyat oldu amh şu kaçti kaç oldu fikrim yok ama benm düştü mutlaka düşer

Rabbim sağ salim kucagniza almayı nasip etsin bu hastalıktan benm iki tupum alındı tek çarem tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…