çikolata kisti endometriozis ameliyatı

Teşekkür ederim bilgilendirme için sanırım dediğiniz gibi yapacağım daha ağır basıyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin Rabbim aratmasın

Teşekkür ederim bilgilendirme için sanırım dediğiniz gibi yapacağım daha ağır basıyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin Rabbim aratmasın
En mantıklısıni yaparsınız emin olunki en dogru karar suanki aklım olsa öyle yapardım. Amin inşallah Allahım kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah

gittiğim doktorların çoğu bana aynı şeyi söylemişti. rezervin azalır orası kesin. ama en son gittiğim şu an tedaviye devam ettiğim doktor ameliyattan önce de bir denememi tavsiye etmişti bana. gerçi ben ağrısına daha fazla dayanamadığım için ameliyat olduktan sonra tedaviye başladım.

Tekrardan merhabalar, 1 sene sonrasında açık ameliyat olmama ve ameliyatın başarılı geçip rezervimin çççoookk azz düşmesine rağmen hamile kalamadım ve öğredim ki kistim tekrar çıkmış 2 cm. Direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Ameliyatta herkeste olumlu sonuç vermiyor anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…