çikolata kisti endometriozis ameliyatı

Bence yumurta toplayın dondurun sonra ameliyat olun derim böyle yapan çok insan var ben balıklama atladım hemn pişman oldummu oldum.tuo bebeğe gttigimde sizin gbi biri vardı ameliyattan önce yumurta toplandı dondurdu dger ay ameliyat oldu amh şu kaçti kaç oldu fikrim yok ama benm düştü mutlaka düşer
Teşekkür ederim bilgilendirme için sanırım dediğiniz gibi yapacağım daha ağır basıyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin Rabbim aratmasın

Teşekkür ederim bilgilendirme için sanırım dediğiniz gibi yapacağım daha ağır basıyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin Rabbim aratmasın
En mantıklısıni yaparsınız emin olunki en dogru karar suanki aklım olsa öyle yapardım. Amin inşallah Allahım kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲

Teşekkür ederim cevapladığınız için, bende ameliyat olmayı düşünüyorum fakat doktorum ısrarla ameliyattan önce embriyo dondurmamı istiyor amh değerim şuan 1.75, ameliyata dondurmadan girdiğimde yumurtalık rezervim azalır mı risk alma konusunda kararsız kaldım bilemiyorum ne yapacağımı
gittiğim doktorların çoğu bana aynı şeyi söylemişti. rezervin azalır orası kesin. ama en son gittiğim şu an tedaviye devam ettiğim doktor ameliyattan önce de bir denememi tavsiye etmişti bana. gerçi ben ağrısına daha fazla dayanamadığım için ameliyat olduktan sonra tedaviye başladım.

Tekrardan merhabalar, 1 sene sonrasında açık ameliyat olmama ve ameliyatın başarılı geçip rezervimin çççoookk azz düşmesine rağmen hamile kalamadım ve öğredim ki kistim tekrar çıkmış 2 cm. Direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Ameliyatta herkeste olumlu sonuç vermiyor anladığım kadarıyla.

X