- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.321
merhaba kızlar
bende 3 ay önce laporoskopiyle 6 cm lik çik.kistimi aldırdım. aslında 4 aydır korunmuyordm baktım gördüm gelen giden yok bende bi muayene olayım dedim. aman allahım o gün şok oldum.sonra hemen bi prof.a gittim.yumurtalığımı sarmış durumdaydı çok şükür ki kurtardı doktor.sonra hsg çekildim sol tüpüm kapalı sanırım kistin kazığı bananeyse birde üstüne rahmimde perde varmış 10 gün önce de o alındı. yani çok zormuş bu işler.tek tüple normal yolla olursa rabbimin bana mucizesi. bu ay korunmam var sonra sahalara dönüş
Çok geçmiş olsun... Rabbim istesin yeterki bana Dr sağ yumurtalıktan olursa olur sol neredeyse imkansız demişti çok şükür normal yolla oldu darısı başına
çok saol canım bana moral oldu yazın. özel değilse sorabilir miyim?ne kadar süre sonra hamile kaldın? dr.um bana aşılamaya geçelim dedi.bende normal olmaz mı diye sorunca olur ama böyle daha çabuk olur demişti.bende uzun zaman beklemek istemiyorum artık..hayırlısı bakalım.
Dr kontrolüne gittim çikolata kistim olduğunu öğrendim eve gelir gelmez soğan suyunu araştırmaya başladım ve 15 gün sabah akşam içtim kist erimedi ama hamile kaldımşükürler olsun Rabb'ime ...
öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah arkadaşım.benim eltimin de bebeği olmuyor ve o da dün bana soğan suyu içen arkaşının 2 yıl tedaviden sonra bu kürle normal yoldan hamile kaldığını söyledi. demek ki var bir hikmeti soğanın bende deneyeyim bari
merhaba arkadaşlar 2 aydır korunmuyoruz tekrar adet olunca doktora gittim.bana sağ ve sol yumurtalığımda çikolata kisti olduğunu söyledi.biri 3 diğeri 6 buçuk cm kadarmış.bu işte uzman iyi bir doktora istanbul da falan gitmemi önerdi.dünden beri dünya başıma yıkıldı adeta.31 yaşındayım.ben sanırdım ki korunma bırakılınca hemen çocuk oluyor.bugün de başka bir doktora gittim oda aynı şeyleri söyledi.dün adetimin 3. günüydü hemen soğan kürüne başladım.ameliyat yumurtalıklara zarar veriyormuş.ne yapmamı öneririsiniz şimdiden teşekkürler...
geçmiş olsun arkadaşım, aynı şeyleri burdaki herkes yaşadı ben aylarca ağlamıştım. neyse artık ne yapacağımıza bakmamız lazım artık benim 4.5*5.5 cm idi soğan suyu kullandım 2 kere 4 ay kadar ve 2.5*3 cm ye düştü çok şükür ama 1 buçuk sene oldu ve hamile kalamadım şimdi tüp bebeğe başladım, tavsiyem çok iyi bir doktor bul vebir an evvel hamile kalmaya çalış Allah yardımcımız olsun ama stres en büyük düşmanımız artık bi kistin olduğunu unut ve bismillah deyip yola çık. inşallah bir an evvel bebeğine kavuşursun.
kızlar çikolata kisti hastasıyım laparoskopi olmuştum.aşılama tutmamıştı bu ay ilk tüp denememiz oldu ve bugün öğrendim hamdolsun milyar kere hamileyim.şaka gibi geliyor ama hamileyim işteumudunuzu kesmeyin hemen tüp yaptırın ve sabredin ama acele edin :)))
çok teşekkür ederim şimdi doktordan geliyorum.farklı bir doktora gittim oda aynı şeyleri söyledi.15 karne tatilinde ne olacaksa olmalı.istanbul a gidene kadar doktor araştıracam.soğan kürü bugün 3. günüm dilerim tanrıdan bir süpriz olur da hamile kalırım gitmeme gerek kalmadan.3 gündür ağlamaktan gözlerim şiş birazdan okula gidecem ilk defa böyle kötü oldum.Allah hepimize yardım etsin.
kızlar çikolata kisti hastasıyım laparoskopi olmuştum.aşılama tutmamıştı bu ay ilk tüp denememiz oldu ve bugün öğrendim hamdolsun milyar kere hamileyim.şaka gibi geliyor ama hamileyim işteumudunuzu kesmeyin hemen tüp yaptırın ve sabredin ama acele edin :)))
merhabalar 2 ay önce çikolata kistim olduğunu öğrendim 5cm büyklüğünde
doğum kontrol hapı kullanıyorum son 2gündür kasığımda uyuşma ve iğne batması gibi batmalar hissediyorum
normalmidir
geçme eğilimi göstermiyor mu acaba moralim çok bozuk
birde sürekli koyu kahve akıntı geliyor ilaçtan dolayı olabilir mi
merhabalar 2 ay önce çikolata kistim olduğunu öğrendim 5cm büyklüğünde
doğum kontrol hapı kullanıyorum son 2gündür kasığımda uyuşma ve iğne batması gibi batmalar hissediyorum
normalmidir
geçme eğilimi göstermiyor mu acaba moralim çok bozuk
birde sürekli koyu kahve akıntı geliyor ilaçtan dolayı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?