Çikolata kisti (Endometriosis) Sebebiyle Hamile kalamayanlarn paylam alan

Geçmiş olsun arkadaşım, hoşgeldin aramıza. sen moralini yüksek tut en önemlisi bu çünkü herşey olacağına varıyor. ben bunu daha yeni hazmettim. olan oluyo olanın önüne geçilmiyo hayatımızı yaşamaya devam edelim ki vücudumuz kendi işini yapsın. ağrılar vs. olabilir normaldir adet belirtiside hamilelik belirtisi de olabilir ne çok beklentiye gir ne de çok umutsuz ol.
İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız.

di mi ya insan ne kadar zor hazmediyor. Gecen caminin önünde eşimi bekliyordum yanımda bir kadın da benim gibi bekliyordu. hani zaten yakın çevreden alıştık da bebek var mı sorularına bi de tanımadığım kadın soruyor. sanane yani di mi? ay sinir olmuştum. var ki bir sorun olmuyor. En önemlisi Allah vermiyor. parayla alınacak bir şey değil bu kısmet yani. işte canım çok doluyum herhalde böyle kafanızı şişiriyorum. ve çok haklısın canım hayatımız yaşayalım ve dua edelim . inş herkesden hayırlı haberler gelir....

mrb. canım hoşgldin inş.güzel haberlerini verirsin yani tedavin hayırlı olsun canım umarım bizim gibi çekmezsin
bu kist başa bela canım bide kenddini bu illet tekrarlıyo beni çok uğraştırdı dilerim sen hamile alırsında yaşadıklarımı yaşamazsın ne kadarlık evlisin ne zamandan beri istiyorsunn

ben normal devlet hastanesine gidiyordum genelde hamileler geliyo tabiiii ve ben çok konuşkan güleryüzlüde değilim tanımadığım insanlara ama artık mutlulukları mı fazla geliyodur nedir benle bile konuşuyolar :) özellikle gelinlerini getiren teyzeler:) senin kaç aylık kızım ben şok tabii sonra yok benim hamile değilim kistim var deyip dönüyrm sinir bi durum. bi de yetmezmiş gibi işyerinde en yakın arkadaşım hamile kaldı oooo işyerindekilerde imalı imalı başladı tabiii aileler bi yandan e hadi hadi diyolar sölemedik üzülmesinler ve bizi daha da üzmesinler diye. işte napalım bu da bizim sınavımız arkadaşım çok zor ama ne zamanki kabullendim rahatladım ben kendimi paralasamda Allah ol deyince olacak. biz yine tedavimize devam edicez tabi. ama hayatımızı da geçiştirmeyelim.ben bunu yaptım yaklaşık 5-6 ay çok şükür 1 ay tedaviye ara verince rahatladım herkese tavsiye ederim :) dün doktora gittim artık tıp fakültesine tüp bebek merkezine gidiyorum o hamile ve anneleri teyzelerden yok herkes bizim gibi :) inşallah gelecek ay aşılama olacak. inşallah seninde benimde tüm isteyenlerinde tez vakitte hamileliklerimiz gerçekleşir.

canım 1,5 yıllık evliyim ama aslında yeni evli sayılırım. çünkü eşim uzun zamandır yanımda değildi tayin bekliyorduk. çok şükür geldi:) işte 1 yıl önce mide rahatsızlığı ve gastrit şikayetiyle doktora gittiiğimde tesadüfen öğrendim kist olduğunu ve doktor hemen çocuk dedi o zamanlar sol taarafımda 3cmdi. serophen ve çatlatma iğnesi ile başlayan 1 yıllık bir tedavi gördüm. bu sefer kist büyüdü ve kurban bayramında adetim gelmedi hamileyim sandım sevindim maalesef doktora gittiğimde kistin dahada büyümüş olduğu ve alınması gerektiğini öğrendim 5,5cm olmuştu. kendimi sokaklara attım hastane köşelerinde tuvaletlerde sesim gitmesin diye sifonu çekip çekip ağladım ağladım ağladım... sonra laparoskopi ve historoskopi oldum. ben iyiki olmuşum ameliyat diyorum. çünkü en azından acılarım dindi çünkü kistin verdiği ağrı ve acılar insanın normal hayatını oldukça etkiliyormuş onu farkettim. Ameliyattan sonra ilk defa bu ay adet oldum ve klomen tedavisi verdi fakat iğne vermedi. bakalım bugün adet olabilirim ama hayırlıysa inş olmam:))
canım inş burada içini döken birbirine destek olan bizler gibi herkesin Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla hayırlı evlatlar versiin. Rabbim beterinden korusun. canım sende mi ameliyat oldun? şimdi nasılsın? tavsiyelerin varsa öğrenmek isterim.

inşaallah canım inşaallah . ben sizinle konuşunca rahatlıyorum. iyi ki varsınız. aynı şeyleri bende yaşadım. benimde işyerinden en yakın arkadaşım hamile kaldı ama maalesef sonra düşürdü. ama o sürede ben de sıkıntıları çektim. İşte sorunu olmayanları geçtim benim durumumu bilenler bile artık sıra sende gibi laflar ettiler neyse ben herkesi Allah'a havale ediyorum. bu arada bu gün adet olmayı bekliyorum. 2 gün önce test yaptım negatifti. acaba değişen bi şey olur mu? test yapayım mı?

kızlar izler misinz ne diyorsunuz bu işe aradım konuştum iksir veriyor çikolata kisti bağırsaklardan gelen bilmem neler yüzünden oluşuyormuş sanki adam doğru söyledi ddoktorlar hiç öyle demiyo bizdeki şişkinlik bağırsaktan galiba birde 20 günde bir almamız gerekiyor ürün 310tl sizde arayın konuşun istersenz
http://www.vucut.org/endometriozis-k...ebep-olur.html

canım bana da mantıklı geldi bende hayatımın 8 yılı üniversitedeki hayatım dahil berbat beslendim. Mesela benim kistim soldaydı ve adet dönemim bağırsaklarım ağrısa yumurtalığım ağrısa bağırsağım zannederdim. Şimdi kist alındı ama aynı hislerim devam ediyor. Bilmiyorum ama denenebilir bence. Çünkü İbni Sina'nın bir lafı var ne hastalık oluyorsa hepsi yemek ve içmekle ilgilidir diyor.

arkadaşım naptın adet oldun mu inşallah olmamışsındır. ne var ne yok? valla değişir mi ben bilmiyrm ben negatif çıkınca hep adet oldum ama inş. sen olmazsın.

valla arkadaşım hiç bilmiyrm yani başka bi tedavisi olmadığından kandırmacılığa da çok açık bir problemimiz var. ben sadece soğan suyu kullanıyrm çünkü biliyrm ki sadece soğan. ama inanıyorsan ikna ediyosa bi zararı olmayacaksa olabilir ama ben cesaret edemem onu da söyleyeyim.

arkadaşım naptın adet oldun mu inşallah olmamışsındır. ne var ne yok? valla değişir mi ben bilmiyrm ben negatif çıkınca hep adet oldum ama inş. sen olmazsın.

Maalesef canım 1 gün gecikmeyle oldum yaklaşık 3 saat önce. yalnız kistin olduğu tarafta inanılmaz bir ağrı var hayırsı ne diyelim. İnanır mısınız ben de hayret ediyorum ama hiç üzülmüyorum. Rabbimin imtihanı olduğunu düşünerek şükür ve sabrediyorum. herhalde kabullenmek bu olsa gerek. Allah hepimize yardım etsin Allah hepinizin yüzünü hayırlı evlatlar güldürsün inşaallah...

ahhh üzüldüm yaa burdan bi arkadaşımızın hayırlı haberini duymak istiyorum artık yaaa. neyse canımız sağolsun. dediğin gibi ne kadar az üzülürssek o kadar çabuk olucak inşallah. Allah dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inş.

Sağol canım benim. ben birkaç haftalığına memlekete gidiyorum. Büyükler hasta yanlarına çağırdılar. Yazamasam da takip etmeye çalışacağım inş sizleri. İnşaallah canım tüm dileklerin için amin diyorum. yine gelişmeleri bildirmeye çalışırım..Görüşmek üzere

valla canım bağırsaklardan deyince ben ona biraz inandımm daha önce netten dolandırıldığım için o yürek yok bende birde 310 tl 20 günlük kullanım için 20den sonra tekrar istiyorsunn yine 310 tl 6 ay boyunca kullanıyorsun 1865 tl ediyor az parada değil yani

bende sana katılıyorum valla yemeler bağırsakları bozdu abur cubur yedim bende birde canım bu kisti olanlarda hep bağırsak sorunu var konuştuğumda önce bağırsaklarınızın düzene girmesi gerek iltihapın sökülmesi gerekk kistinizde küçülür temizlenr demişti ama ne yapalım biz yine bu kiste yola devam edelim kistn kaç cm idi

Selam arkadaşlar,
Ben de bir kaç gün önce 2 yıldır hamile kalamadığım için tanı amaçlı laparoskopi ameliyatı geçirdim, ameliyat sırasında endometriozist saptandı tek tüpüm bu yüzden çok incelmiş ama diğeri iyi durumdaymış. Tek tüpleri hamile kalabilir miyim diye çok endişeleniyorum bir de endometriozist tekrarlar mı diye korkuyorum. Aynı durumla karşılaşan varsa yazarsa sevinirim.

allah hepimizin yardımcısı olsun....ağrı bitmiyor her adet dönemi kıvranarak ve sinirden ağlayarak geçiyor hamilelik desen hayal...

Son düzenleme:
merhaba ben bu siteye üye olalı çok oldu ama nete giremiyordum nihayet sizlerle paylaşabiliem kendim faydalandım ve saklıyor bilgi cimrisi gibi hissediyorum ben kistim varken hamile kaldım doğal bir macun kullandım suan 2 yaşında çocuğum allah herkese versin kistim yok olmadı 27mm di ama kaliteli yumurtam oluştuğu için 5ay regli döneminde kullanarak hamile kaldım facede grubu var çikolata kisti çözüm grubu macun hazırlayan kişinin adı uğur akyol denemekten zarar gelmez inanın bende ismini numarasını nette buldum veee 5ayda umutlarımın karşılığını aldım rabbime şükür çok arkadaşda hamile kaldı netten numarasına ulaşırsınız yada ben sonraki girdiğimde ilgilenen olursa yazarım lütfen inanaın ben inandım ve aramak için sabırsızlandığım gece hala aklımda geç saatte buldum numarasını sabaha kadar uyuyamadım sizin ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum bir topluma girince o malum soru gelmese diye dua ederdim sende yokmu çocuk?

arkadaşlar benim uğur beyle bi bağlantım yok bana yardımcı olması dışında ayrıca herkesde klomen tüp bebek de işe yaramıyor yarıyor olsa burda ne işimiz var herkes ilk ay alacağını alır burada buluşamazdık değilmi
nasip bende işe yaradı bu macunun maddi değeri var elbette yazan arkadaşın bahsettiği küfürleşme gerçek olabilir yada olmayabilir hiç işe yaramadığı da olmuşdur ama bende yaradı bu ürün van depreminden önce bakanlık izni aldı tarım ve köy işleri bakanlığı izni ama şuanki durum ne bilmiyorum kimseyi yanıltmak dolandırmak niyetim yok ama allah şahidim bende işe yaradı kistimin küçülmeyebileceğini söyledi uğur bey küçük kistler daha inatcı yokmuş gibi davran dedi ve ben ağlayarak bile aradığımı hatırlıyorum doktor yumurtan yok dediği zaman beni başka doktora görünmem konusunda ikna etti ve ben başka dr bulmuştum ve yumurtam varmış ilk doktora inansam bende uğur beyin macunu bi işe yaramıyor yazacaktım belki.gerçekten uğur beyle bi alakam yok reklam da değil ama hani bi kişi kullanır vesile olur diye insan kendine çare olmuş bişeyi sır tutamıyor hele bu bebekse rabbim herkese versin ben yazdım rahatladım dileyen inanır kullanır dileyen kullanmaz işe yaramasaydı ben de belki kandırıldığımı düşünecektim birde ne bileyim uğur bey macun ücretinin peşine düşmedi ilk önce kulluan işe yaradığını gör demişti öle ödersin demişti tekrar söylüyorum allah şahidim ben bu macunu 5 ay kulllandım ve hamile kaldım kistim yok olmadı tekrar ediyorum ama hamile kaldım inandım ya bi deneyeyim demedim öle bir inandım ki neden olmasın olmaması için sebep yok allahın yaratmasına oküçücük kistmi engel olacakmış dedim kisti unuttum yok saydım yani bi dizi şey biraraya geldi
bebeğime kavuştum ve hep isteyenlere dua ediyorum oğluma baktıkça yaşadıklarım aklıma geliyo bu arada hamileyken kaybolan kistim tekrarladı ben 2, çocuğuda istiyorum allah izin verirse ya kendi olmasını beklicem yada emzirmeyi bırakınca tekrar macun kullanıcam dualarım sizlerle sizde size şifa verecek bir vesileyle tez zamanda buluşursunuz inşallah

ben inanmyorum o adam arayıp küfür etmeseydi eşime yalan konuşmasaydı aratırdığım insanlara evet uğur akyol benim deyip macn yapmıyorum demesydi inkar etmesydi belki yanılıyorum derdim
birde parayı sonra öde demiş sana ben aradım çok değilmi 250 tl olsun dedğimde yok olmaz demişti
macunu aldığımda bi değişme olmadığında bana kistin küçük kullanmasanda olurdu ilk kullanmıştım tartışmak için bahane arıyordu alttan aldım ama malesef sene 2011dekiler bile yazmış onu belkide kullandığımız klomn vs.ilaçları toz haline koyup satıyordr ama yok bi şifası ben inanmıyorum ona ikide bir ilk gruba girdiğim anlarda gruptan silmeler kimse yokmu burda dedim hemen sildiler bni kaç kez aradım siz niye siliyorsunuz tekrar istek gelir yok istek gönderin

inceledim gurubu 165 kişi var ama kapalı maddi çıkar için yapılan bir kandırmaca gibi geldi bana ilim bilim çare bulamazken vandan bir kişinini bulması kafa kurcalayıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…