Çikolata kisti, düşük, kürtaj

Vajinusmusu yediysen bunu da halledersin inş. Evet tıkalıysa uzun sürebilir biraz. Anestezi ile yaparlarsa senin için daha iyi olur tabi. Benim tüpler açık olduğu için de kısa 10 dk civarı sürmüştü galiba
Bencede ya hiç riske atmayayım çünkü geçen ay smear testini alırken zorlandım

Benimde her iki yumurtalğımda var 4cm. 2,5 yıla yaklaştı bebek yok, aşılamada tutmadı. Dr un biri direk tüp bebek diyor bir önce ameliyat sonra tüp bebek diyor ne yapacağımı şaşırdım. Sizin amh değeriniz kaç çıkıyor

Benimde her iki yumurtalğımda var 4cm. 2,5 yıla yaklaştı bebek yok, aşılamada tutmadı. Dr un biri direk tüp bebek diyor bir önce ameliyat sonra tüp bebek diyor ne yapacağımı şaşırdım. Sizin amh değeriniz kaç çıkıyor
Rahim filmi çektirdin mi tüplere bakıldımı açık mı diye cnm?

amh düşüklüğü ve kistler dışında bir sıkıntı yok. eşimde de yok, rahim filmi de temiz
amh düşüklüğü ve kistler dışında bir sıkıntı yok. eşimde de yok, rahim filmi de temiz
Canım hiçbirzaman ümidini yitirmemeni, ama tedbiride elden bırakmamak tavsiye ederim. Mesela yumurta rezervi düşüklüğü yükseltmek için ilaç tedavi vs oluyomuymuş araştırdım mı cnm?

Canım hiçbirzaman ümidini yitirmemeni, ama tedbiride elden bırakmamak tavsiye ederim. Mesela yumurta rezervi düşüklüğü yükseltmek için ilaç tedavi vs oluyomuymuş araştırdım mı cnm?
Olmaz diyor dr lar. Olsada anlamli fark olmazmış. Amh seviyemi kistler dusuruyormus zaten yasimda 36. Benmde aklima takilan bu kistler varkeb toplanan yumurta kalitesiz olmayacakmi.

Olmaz diyor dr lar. Olsada anlamli fark olmazmış. Amh seviyemi kistler dusuruyormus zaten yasimda 36. Benmde aklima takilan bu kistler varkeb toplanan yumurta kalitesiz olmayacakmi.
Öyle düşünme bence. Sonuçta rabbim nasip ederse olmazlar olur canım. Kanserli insan sağlıklı bebek dünyaya getirebiliyor mesela. Yada kadın 50 sinde gebe kalabiliyor. Bunun gibi birçok mucize var hayatta. Rabbim yazdıysa alnına zaten er yada geç anneliği tattıracaktır., ama sabır ve dua ile. Olmayacaksa da yada olmuyorsa da yapacak tek şey nasip değilmiş diyip devam etmek yaşamaya. Benim oğlum var çok şükür 4 bucuk yaşında. Ama ona gebe kalana kadar ne cenderelerden geçtim. Bin Şükür rabbim nasip etti anneliği. Ama akabinde 2 kez düşük yaptım. Ve bunun acısınıda yaşadım. Rabbim düşmanıma vermesin. Hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşlh

Back