Çikolata Kisti/Çikolata kisti ile hamile kalanlar

K kediannesi1 Merhaba bende tüp bebek tedavisi gördüm ilk denemem negatif ama kalitesiz yumurtadan kaynaklandı sorun. Aslında çikolata kistinde ki problem sadece o değil rezervleri azaltması ve tam bilmemekle birlikte yumurta kalitesini düşürmesi.yaşımız hemen hemen aynı bende 28 yaşındayım Yani bende 3.5 senelik evliyim ve 2.5 senedir düşünüyorum ve rezerv azlığından direk tüp bebek dediler yani imkanınız varsa bence tüp bebeğe başlayın zaman kaybetmeyin çünkü bizim gibi durumu sıkıntılı olanlar biraz daha şanssızız. Polikistik olanlar daha şanslı bu konuda. Aşılama bile maddi olarak ve manevi olarak da zaman kaybı yani doktorunuz önerdiyse ve güveniyorsanız vardır bi bildiği. Yaş faktörü de önemli yaşamayan bilemez bu durumu yaş geçiyor rezerv azalıyor.
Katılıyorum pko düzensizlikten olmuyor yada fazla kilodan fakat biz kisti aldırırsak yumurtalık zarar görüyor kistle gebe kalmak çok zor Allah kolaylık versin hepimize

Bunu görünce yazmak istedim İzmir'de yaşıyorum 21 yaşındayken yumurtalıklarımda çikolata kisti vardı ve ona rağmen hamile kaldım şuan kızım 9 yaşında başka doktor araştırmanı isterim özellikle yaşlı olanlar daha iyi biliyor . Benim doktorum bu süreçte bana yuvarlak kapsüllü bir ilaç vermişti adını bilmiyorum baya zaman oldu 7 ayın sonunda hamile kalmıştım . Şimdiki nesilli doktorları anlamıyorum para koparmak için mi bilmiyorum yok klomen iğne olmadı tüp bebek diyor benden sana tavsiye lütfen doktorunu iyi araştır derim . Ben ikinci kez bebek sahibi olmak istedim kadın bana klomen verdi kist yaptı 3 kere kullandım sonra bu iğne olandan denedik 3 kere her seferinde kist oluştu bende sonra kendi doktorum gelince ona gittim çünkü yumurtalıkların zayıflamış dedi yıkıldım 6 ay hiç bir şey denememi istedi ve sonra kendiliğinden hamile kaldım . Tek doktorla kalma
Hayırlı olsun. İzmirdeki doktorunuz kim acaba?

Canım selam benim sağda 3 cm solda da 1 er cm 2 tane çikolata kistim vardı. Kasım ayında transfer oldum çok şükür ilk denememde tuttu. Doktorum bu kistler doğuma kadar kaybolacak ikinci bebeğine sorunsuz hamile kalacaksın dedi.
Hangi şehirde gittin sakıncası yoksa bende tüp bebek düşünüyorum canım

Bunu görünce yazmak istedim İzmir'de yaşıyorum 21 yaşındayken yumurtalıklarımda çikolata kisti vardı ve ona rağmen hamile kaldım şuan kızım 9 yaşında başka doktor araştırmanı isterim özellikle yaşlı olanlar daha iyi biliyor . Benim doktorum bu süreçte bana yuvarlak kapsüllü bir ilaç vermişti adını bilmiyorum baya zaman oldu 7 ayın sonunda hamile kalmıştım . Şimdiki nesilli doktorları anlamıyorum para koparmak için mi bilmiyorum yok klomen iğne olmadı tüp bebek diyor benden sana tavsiye lütfen doktorunu iyi araştır derim . Ben ikinci kez bebek sahibi olmak istedim kadın bana klomen verdi kist yaptı 3 kere kullandım sonra bu iğne olandan denedik 3 kere her seferinde kist oluştu bende sonra kendi doktorum gelince ona gittim çünkü yumurtalıkların zayıflamış dedi yıkıldım 6 ay hiç bir şey denememi istedi ve sonra kendiliğinden hamile kaldım . Tek doktorla kalma
Hangi doktora gittiniz acaba bende çikolata kisti var

X