- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi Esirhayat90
-
7 ay önce 1.43 olan amh bu ay 1.07 çıktı doktorda çikolata kisti yüzünden düşüyor acele etmek gerekir aşılama olmaz boşuna ugrasma zaman kaybetme dediBen o tarz kürler pek kullanamıyorum malesef ki ama karbonatlı su zaten daha öncede kullanıyordum karbonat her derde deva. İnşallah tüp bebek tutar ikimizde de. Yumurta rezervin nasıl? Hormonlar filn
Özel canim ama hic özel gbi degil gidiyorum ama mecburiyettenSenin devlet mi özel mı hastane
Ama aşılama şansı %15 denildi bana bende istemedim devlette tâbi bu. Özel suan o direk tüpbbebek denildiÖzel canim ama hic özel gbi degil gidiyorum ama mecburiyetten
Bende doktoruma dedim ilk klomende kist olstu 21 gun adetim geckti dogum kontrol habi kullandim yine klomen verdi 5 yunurtan gelismis bunun disinda da iki tanede kist olusmus dedi. O kistlerle nasil dollnme olacak ki. Yani gelisen yumurtalarima engel olur mu. Doktor olumlu konustu ama yine de Allah bilir olmazsa dedi. Bir de 5 yumurtasi istenilen olgunluga gelen bayanlara genellikle doktor cogul gebelik olabilir oyuzden catlatma ignesi yapmayalim diyormus benim doktrum ne cogul ne de baska bir sey demedi. Boyle dogru durust bi anlatimi yok bir kac cumle soyluyor onuda ben anlamiyorumAma aşılama şansı %15 denildi bana bende istemedim devlette tâbi bu. Özel suan o direk tüpbbebek denildi
Değişik doktorlar gerçekten . Ben direk söyledim zaman kaybetmeden en önemli olan tedaviyj yapin diyeBende doktoruma dedim ilk klomende kist olstu 21 gun adetim geckti dogum kontrol habi kullandim yine klomen verdi 5 yunurtan gelismis bunun disinda da iki tanede kist olusmus dedi. O kistlerle nasil dollnme olacak ki. Yani gelisen yumurtalarima engel olur mu. Doktor olumlu konustu ama yine de Allah bilir olmazsa dedi. Bir de 5 yumurtasi istenilen olgunluga gelen bayanlara genellikle doktor cogul gebelik olabilir oyuzden catlatma ignesi yapmayalim diyormus benim doktrum ne cogul ne de baska bir sey demedi. Boyle dogru durust bi anlatimi yok bir kac cumle soyluyor onuda ben anlamiyorum
Bnde ayni sekilde diorum artik zaman kaybetmek istemiyorum oyuzden bana direkt tüp bebek dese hemen tamam diyecgm ona da niyeti yokDeğişik doktorlar gerçekten . Ben direk söyledim zaman kaybetmeden en önemli olan tedaviyj yapin diye
İlginç gerçekten o kadar neyi deniyecek ki psikolojik olarak ta yıpranmış oluyoruzBnde ayni sekilde diorum artik zaman kaybetmek istemiyorum oyuzden bana direkt tüp bebek dese hemen tamam diyecgm ona da niyeti yok
Aynen bende bu kistle kalamiyorumHiç moralinizi bozmayın arkadaşlar benim yakınımda vardı ikinci klomenle kaldı bende yk bişey ben bir senedir kalamadım
Evet bakıldı canimKizlar sizlere ca125 bakildimi. Benm.yuksek cikmisti korkmustm baya
Insallah canim benimde ikinci denemem herkes ikincide sans daha yuksek diyor ama yine Allah bilir bekliyorum sabirsizliklHiç moralinizi bozmayın arkadaşlar benim yakınımda vardı ikinci klomenle kaldı bende yk bişey ben bir senedir kalamadım
Evet bnmde 2.klomen ve herkes ikincinin daha olumlu sonuclar getirecgini soyluyor doktor 5 tane olgunlasms yumurtan var dedigi halde acaba yanlis mi gordu diorum okadarki doktora inancim kalmamisİlginç gerçekten o kadar neyi deniyecek ki psikolojik olarak ta yıpranmış oluyoruz
Kac cikti pekiEvet bakıldı canim
Benimde bu cikolata kisti illetiyle başım dertte 1 kez gebe kaldim kendiliginden ama kalp atisi durdu alindi mecbur suan ustunden 4 ay gecti hala tık yok 2 ay daha kendim deneyip doktora gidicem bakalim ne dicek Allah sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?