Gebeliğe Hazırlık Cikolata kisti catlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ho

Hoşbulduk canım bu cikolata kisti kadar tedavisi olmayan baska hastalık yok herhalde
Evet canim benim tedaviyi kestim bebek istiyorum deyince ilac kullanmayi biraktim. Bazilari diyorki kist gitmeden bebek olmaz bazilarida engel degil diyo ama benim olmuyor klomen tedavisine basladi doktorum bu ikinci kullanisim sonuc ne olur Allah bilir. Ilkinde olmadi tekrar kist oldu bu ay da gecen hafta catlatma ignemi vuruldum insallah bu ay olur

Benim yumurtlamadan beri özellikle sol kasığımda batmalar var inşallah kist oluşmamıştır. Klomen bazen kiste dönüştürebiliyor valla bende soğan kürü dışında baya kür yaptım biçok şeyi denedim ama bana mısın demedi. Kiloyla alakalı olacağını sanmıyorum ama tabi kaç kilosun o da önemli
Canim ne yptin asilama yapildi mi sana bu ay

Canim ne yptin asilama yapildi mi sana bu ay
Hayır canım aşılama istemedim direk tüp bebeğe geçiş yapıcam mart yada nisan ayında. Klomen iğne kullandım ama bana mısın demedi doktor da demekki spermin yumurtaya gitmesini engelleyen bir durum var beklemeyelim tüpe geçelim dedi

Evet canim benim tedaviyi kestim bebek istiyorum deyince ilac kullanmayi biraktim. Bazilari diyorki kist gitmeden bebek olmaz bazilarida engel degil diyo ama benim olmuyor klomen tedavisine basladi doktorum bu ikinci kullanisim sonuc ne olur Allah bilir. Ilkinde olmadi tekrar kist oldu bu ay da gecen hafta catlatma ignemi vuruldum insallah bu ay olur
Bana da engel dedi beklemeyin fazla tüp bebeğe geçin denildi bu ay gititm bu ay sonu tekrar bakicam ona göre başlıyoruz dedi inşallah hayırlısıyla bu süreçleri atlatabilsek

Hayır canım aşılama istemedim direk tüp bebeğe geçiş yapıcam mart yada nisan ayında. Klomen iğne kullandım ama bana mısın demedi doktor da demekki spermin yumurtaya gitmesini engelleyen bir durum var beklemeyelim tüpe geçelim dedi
Aşılama yi benim doktorumda tavsiye etmedi kisti büyütebilir dedi

Aşılama yi benim doktorumda tavsiye etmedi kisti büyütebilir dedi
Kesek benimkinide oyle dese tupe gecelim dese benim klomenle devam edeck galiba. Gecen hafta yumrtalarimi kntrole gittim 5 tane istedigim buyukluge ulasan yumurtan var dedi. Artik olmamasi icin sebep yok yine de Allah bilir dedi gonderdi

Benim solda 2 cmlik bir çikolata kisti. Ben bu ay karbonatlı su içiyorum belki faydası olur ama zaten nisanda tüp bebek yaptıracağım için çok üstünde durmuyorum
AA Bende karbonat su içiyorum.. sogan suyu normal kist için iç dedi doktorum.. ayriyeten hayıt , civanpercemi, aslanpençesi, vitamin kullanıyorum.. bende Şubat't tüp Bebek.. ve arı sütü araştırıyorum baya iyi gekiyor kullananlar la konuştum ise yaramis

AA Bende karbonat su içiyorum.. sogan suyu normal kist için iç dedi doktorum.. ayriyeten hayıt , civanpercemi, aslanpençesi, vitamin kullanıyorum.. bende Şubat't tüp Bebek.. ve arı sütü araştırıyorum baya iyi gekiyor kullananlar la konuştum ise yaramis
Ben o tarz kürler pek kullanamıyorum malesef ki ama karbonatlı su zaten daha öncede kullanıyordum karbonat her derde deva. İnşallah tüp bebek tutar ikimizde de. Yumurta rezervin nasıl? Hormonlar filn

Back