- Konu Sahibi Esirhayat90
-
Evet canim benim tedaviyi kestim bebek istiyorum deyince ilac kullanmayi biraktim. Bazilari diyorki kist gitmeden bebek olmaz bazilarida engel degil diyo ama benim olmuyor klomen tedavisine basladi doktorum bu ikinci kullanisim sonuc ne olur Allah bilir. Ilkinde olmadi tekrar kist oldu bu ay da gecen hafta catlatma ignemi vuruldum insallah bu ay olurHo
Hoşbulduk canım bu cikolata kisti kadar tedavisi olmayan baska hastalık yok herhalde
Canim ne yptin asilama yapildi mi sana bu ayBenim yumurtlamadan beri özellikle sol kasığımda batmalar var inşallah kist oluşmamıştır. Klomen bazen kiste dönüştürebiliyor valla bende soğan kürü dışında baya kür yaptım biçok şeyi denedim ama bana mısın demedi. Kiloyla alakalı olacağını sanmıyorum ama tabi kaç kilosun o da önemli
Hayır canım aşılama istemedim direk tüp bebeğe geçiş yapıcam mart yada nisan ayında. Klomen iğne kullandım ama bana mısın demedi doktor da demekki spermin yumurtaya gitmesini engelleyen bir durum var beklemeyelim tüpe geçelim dediCanim ne yptin asilama yapildi mi sana bu ay
Bana da engel dedi beklemeyin fazla tüp bebeğe geçin denildi bu ay gititm bu ay sonu tekrar bakicam ona göre başlıyoruz dedi inşallah hayırlısıyla bu süreçleri atlatabilsekEvet canim benim tedaviyi kestim bebek istiyorum deyince ilac kullanmayi biraktim. Bazilari diyorki kist gitmeden bebek olmaz bazilarida engel degil diyo ama benim olmuyor klomen tedavisine basladi doktorum bu ikinci kullanisim sonuc ne olur Allah bilir. Ilkinde olmadi tekrar kist oldu bu ay da gecen hafta catlatma ignemi vuruldum insallah bu ay olur
Aşılama yi benim doktorumda tavsiye etmedi kisti büyütebilir dediHayır canım aşılama istemedim direk tüp bebeğe geçiş yapıcam mart yada nisan ayında. Klomen iğne kullandım ama bana mısın demedi doktor da demekki spermin yumurtaya gitmesini engelleyen bir durum var beklemeyelim tüpe geçelim dedi
Benim internetten okuduğum kadarıyla çikolata kisti olanlarda aşılama başarı oranı düşükmüş o yüzden bende 4000 ona vereceğime daha garanti olan tüp bebeğe yöneldimAşılama yi benim doktorumda tavsiye etmedi kisti büyütebilir dedi
Benim internetten okuduğum kadarıyla çikolata kisti olanlarda aşılama başarı oranı düşükmüş o yüzden bende 4000 ona vereceğime daha garanti olan tüp bebeğe yöneldim
Acıbademe gidiyorum muğladayım. Sende mi tüp bebeğe başlıcaksınBende aynen.. nerede goruceksin tedaviyi şehir olarak
Evet başlıyorum ilk görüşme oldu tekrwr gidicem bu ay sonu..Acıbademe gidiyorum muğladayım. Sende mi tüp bebeğe başlıcaksın
İnşallah olumlu sonuçlanır. Senin kistin boyutu neEvet başlıyorum ilk görüşme oldu tekrwr gidicem bu ay sonu..
Kesek benimkinide oyle dese tupe gecelim dese benim klomenle devam edeck galiba. Gecen hafta yumrtalarimi kntrole gittim 5 tane istedigim buyukluge ulasan yumurtan var dedi. Artik olmamasi icin sebep yok yine de Allah bilir dedi gonderdiAşılama yi benim doktorumda tavsiye etmedi kisti büyütebilir dedi
3 cm kistim 1 tarafta aslinda engel değil ama diğer tarafta normol kist 6 cm onu eritemedim..senin?İnşallah olumlu sonuçlanır. Senin kistin boyutu ne
Senin devlet mi özel mı hastaneKesek benimkinide oyle dese tupe gecelim dese benim klomenle devam edeck galiba. Gecen hafta yumrtalarimi kntrole gittim 5 tane istedigim buyukluge ulasan yumurtan var dedi. Artik olmamasi icin sebep yok yine de Allah bilir dedi gonderdi
2- 3 gün önce başlıyor benimKizlar sizde de adet oncesi lekenme oluyor mu kacgun onceden basliyor varsa
Benim solda 2 cmlik bir çikolata kisti. Ben bu ay karbonatlı su içiyorum belki faydası olur ama zaten nisanda tüp bebek yaptıracağım için çok üstünde durmuyorum3 cm kistim 1 tarafta aslinda engel değil ama diğer tarafta normol kist 6 cm onu eritemedim..senin?
Aynen benimde. Illet sey2- 3 gün önce başlıyor benim
AA Bende karbonat su içiyorum.. sogan suyu normal kist için iç dedi doktorum.. ayriyeten hayıt , civanpercemi, aslanpençesi, vitamin kullanıyorum.. bende Şubat't tüp Bebek.. ve arı sütü araştırıyorum baya iyi gekiyor kullananlar la konuştum ise yaramisBenim solda 2 cmlik bir çikolata kisti. Ben bu ay karbonatlı su içiyorum belki faydası olur ama zaten nisanda tüp bebek yaptıracağım için çok üstünde durmuyorum
Ben o tarz kürler pek kullanamıyorum malesef ki ama karbonatlı su zaten daha öncede kullanıyordum karbonat her derde deva. İnşallah tüp bebek tutar ikimizde de. Yumurta rezervin nasıl? Hormonlar filnAA Bende karbonat su içiyorum.. sogan suyu normal kist için iç dedi doktorum.. ayriyeten hayıt , civanpercemi, aslanpençesi, vitamin kullanıyorum.. bende Şubat't tüp Bebek.. ve arı sütü araştırıyorum baya iyi gekiyor kullananlar la konuştum ise yaramis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?