Gebeliğe Hazırlık Cikolata kisti catlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esirhayat90

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
32
5
6
36
Merhaba arkadaslar bende 4cm buyuklugude sag yumurtaligimda cikolata kisti var. 1yillik evliyim bebek istiyoruz. Ilk baslarda visanne diye ilac kullandim daha sonra baska doktor bebek dusunuyorsan bu ilaci kullanma dedi biraktim o surecte bebek olmadi tekrardan doktora gittim rahim filmi cekelim dedi tuplerim acikmis bi sorun yok dedi. Klomen verdi adetimin 3. Gunu kullandim sonrasinda doktora gittim sag tarafda 1 yumurta istedigim buyukluge ulasmis dedi hemen catlatma ignesi verdi ve o gun igne yapildi bugun iliskiye girmeyin yarindan itibaren gun asiri birlikte olun dedi bugun ignenin 4. Gunu igneden sonra agrim filan olmadi suan da yok igne vurunanlar genellikle kasiklarda agrim oluyor diyo acaba benimki catlamadi miki. Benim durumumda olan var mi

Öncelikle geçmiş olsun doktor bende de çikolata kisti olduğunu söyledi benim her iki tüpte varmış biri 1,5m diğeri 2milim daha önce klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama bende işe yaramadı sonra rahim filmi çekildi şükür sorun yok bu ay da sadece klomen kullandım bugün adetimin 16. Günü ateş ölçme yapıyorum ona göre hala çatlamadı yumurtalarım. Adetimde çok güzenlidir ama iğne olduğum ay kasıklarımda ağrı olmuştu hatırlıyorum. Senin çikolata kistinin belirtileri var mı

benimde adetlerim cok duzenli oyle cok agrim olmuyor sadece birliktelik oldugunda cok aci yasiyorum. Catlatma ignesinden sonra yan taraflarda kasilma oldu cok az ama o da igneden dolayimidir bilmiyorum. Herkes agri oldugunu soyluyor acaba benimki ise yaramadi mi. Senin kist cok kucukmus neden igne ise yaramadi doktor ne dedi

Benim çikolata kistiyle ilgili hiçbir belirtim yok. Ben 6 7 ay önce oldum iğne o zaman faydası olmadı belki de tüpler kapalıydı bilmiyorum. Eylülde rahim filmi çektirdim doktor ilk ay serbest bırakalım olmazsa ikinci ay klomen kullan dedi şuan adeti bekliyorum yaklaşık 12 gün sonra. Eğer yumurtan çatladıysa ağrı yapar tabi. Normalde de yumurtlama dönemlerinde kasıklarda ağrı oluyır biliyorsun ki

Insallah ondan dolayi olmustur agribazi yoruari okuyorum umut oluyor bazilarini okuyorum moralim bozuluyor. Benim ilk denemem klomeni ilk ayda hamile kalanlarda cok fazla kalmayanlarda. Doktorum cikolata kistinin belirtileri var mi dedi oyle cok bagirtacak bi agrim olmuyor dedim bu iyi bisey dedi tuplerinde aciksa cocuk olmasina engel degil dedi. Tam klomene baslayacakken sol tarafimda kucuk bir kist oldugunu bununda cikolata kisti olma ihtimali var dedi cok korktum dogum kontrol habi verdi bir ay kullandim gittim kaybolmus dedi allahtan o cikolata kisti degilmis bunun uzerine hemen klomen verdi. Catlatma ignesi vermeyen doktorlarda var benimki igneyi neden yapti onu bilmiyorum acaba tek bir tane yumurtam buyumus diye mi

İşi garantiye almak için vermiştir iğneyi. İğnesiz kalanda var ama işte Rabbim ol dediğinde oluyor bizede beklemek düşüyor benim bu ay olmazsa aşılama yaptrmayı düşünüyorum 14. Ayım artık beklemek istemiyorum

Insallah asilamaya gerek kalmaz canim ya hayirli haberi aliriz bu ay ikimizde beklemek cok zormus benimde eger klomenle olmaz asilama yapariz dedi ama bir kac ay klomen kullanacagim. hic gerek kalmaz insallah.doktora inatla soruyorum cikolata kisti engel mi diye tuplerin aciksa sorun degil dedi iki ay oyle bekletti kendiliginden olur dedi olmadi. Sanki bisa geciyor zamanim gbi geliyor bazen canim sıkıliyor bu duruma eger klomenlede olmazsa sebep ne olabilir die dusun dur

Seni çok çok iyi anlıyorum benimde tüm testlerim yapıldı çikolata kistinden başka sorun yok ama okuduğum bikaç yerde çikolata kistiyle hamile kalan da çok varmış. Her ay bu ay kesin tuttu diyorum ama tam günümde regl başlıyor yine ve başladığı ilk gün yine büyik hüsran yaşıyorum her ay yeni bir umut diye diye 14 ayı geride bıraktım. Klomeni kullandım ama inşallah yumurta çatlamıştır da kiste çevirmez bi de onla uğraşmayalım

Evet bir de oyle bir sorun var insallah catlamistir. Doktor tekrar gel demedi catlamismi catlamamis mi diye kontrol edenler var mis. Senin adet gunun ne zaman benim 7 kasimda ozamana kadar beklemek cok zor

Evet bir de oyle bir sorun var insallah catlamistir. Doktor tekrar gel demedi catlamismi catlamamis mi diye kontrol edenler var mis. Senin adet gunun ne zaman benim 7 kasimda ozamana kadar beklemek cok zor
5 kasım benimde adet. 12 günüm kaldı geçmek bilmeyen zaman dilimi ama sanırım ben biraz üşüttm çünkü sürekli tuvalet ihtiyacım oluyır sanki saatlerce tutmuş gibi

5 kasım benimde adet. 12 günüm kaldı geçmek bilmeyen zaman dilimi ama sanırım ben biraz üşüttm çünkü sürekli tuvalet ihtiyacım oluyır sanki saatlerce tutmuş gibi
Aa bnde oyleyim suyla cok ugrasanlardan misin sende ben yumurta pek fazla sevmezdim simdi gunde 2 tane haslama yiyorum faydasi olur dediler ne deseler yapiyorum. Bir de pantolon giydigimde gobek ve kasiklarimda batma hissediyorum acaba kilodan mi sende de oluyor mu

Benim yumurtlamadan beri özellikle sol kasığımda batmalar var inşallah kist oluşmamıştır. Klomen bazen kiste dönüştürebiliyor valla bende soğan kürü dışında baya kür yaptım biçok şeyi denedim ama bana mısın demedi. Kiloyla alakalı olacağını sanmıyorum ama tabi kaç kilosun o da önemli

Bende kist oldugu icin agrilarini biliyorum bu baska 63 kiloyum klomenden once dogum kontrol kullandim ondan midir nedir cok istahim acildi 3 kilo aldim kilolu degilim ama surekli dugmeyi aciyorum rahatsiz ediyor hic olmamisti daha once. Kure gelince bende sogan kuru yaptim birde civanpercemi diye bi ot vardi iki gun ictim erken adet oldum oyuzden korktum biraktim onuda

Canim ne zaman test yapmayi dusunuyirsun bugun bel agrim cok fazlaydi ve cok gergindim adet olacagim galiba onun belirtileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…