evet canım eşim erken gidiuor işe bende tekrar yatmıyorum işlerimi yapıyorum ama insan çok dinç oluyor erken kalkıncaamin canım inşallah sende benim gibi erkencisin :)
evet canım eşim erken gidiuor işe bende tekrar yatmıyorum işlerimi yapıyorum ama insan çok dinç oluyor erken kalkınca[/QUO
ben çalışıyorum ondan erken netteyim :)
merhaba, yazıları takip ederken ben de üye olmaya karar verdim. güzel paylaşımlar ve güzel haberlerimiz olur inşallah :)
2,5 cm çikolata kistim var ve bana doktor hiç bir tedaviye başlamadı. hsg filmi istedi en son gittiğimde, ben de pek iyi duymadım biraz zormuş sanırım bu filmi çektirmek.. şimdi öyleceeee bekliyorum bakalım. doktorumu da değiştirmek istiyorum çok yavaş ve insanın içini bayıyo maalesef. iltihap ve enfeksiyon vardı onların tedavisini oldum geçti çok şükür. aslında doktorum dedi ki, çikolata kisti ilaç ile tedaviye pek cevap vermez hamile kalman gerekir. ben de gülüyorum bu cevaba, doktora gitme sebebim ve bana önerilen tedavi aynı şey :)
Slm geçen yıl çikolata kistini öğrendiğimde adeta yıkılmıştım.biraz araştırdığımda binlerce kişinin benimle aynı kaderi paylaştığını gördüm.4cm lik bi kistim vardı.hsg istedi doktorum.fındıkzade radyatomda çektirdim hiç bir ağrı sancı yok.şükürler olsun tüplerim açıktı.şuan 3 aylık hamileyim.sadece 6 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.doğal yollardan hamile kalabildim.günlerce ağlamam bu sitelerde saatlerce vakit geçirip üzülmem boşunaymış:) çikolata kistiylede hamile kalınabilio örnek ben:)
canım benim ben ev hanımıyım bütün gün evdeyim çok sıkıcı bende çalışmak isterdim ama eşim pek istemiyorevet canım eşim erken gidiuor işe bende tekrar yatmıyorum işlerimi yapıyorum ama insan çok dinç oluyor erken kalkınca[/QUO
ben çalışıyorum ondan erken netteyim :)
canım benim ben ev hanımıyım bütün gün evdeyim çok sıkıcı bende çalışmak isterdim ama eşim pek istemiyor[/QUO
günaydın canım senin tğp bebek tedavin ne zaman kısmetse ?
​canım sanada günaydın tatlım ben temuz adetiyle başlicam hayırlısıylacanım benim ben ev hanımıyım bütün gün evdeyim çok sıkıcı bende çalışmak isterdim ama eşim pek istemiyor[/QUO
günaydın canım senin tğp bebek tedavin ne zaman kısmetse ?
​canım sanada günaydın tatlım ben temuz adetiyle başlicam hayırlısıyla
bende temmuz adetiyle başlayacağım allahım sana bana tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin
amin tatlım inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin senin tedavinde hayırlı olsun rabbim yardımcımız olsunbende temmuz adetiyle başlayacağım allahım sana bana tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin
Slm geçen yıl çikolata kistini öğrendiğimde adeta yıkılmıştım.biraz araştırdığımda binlerce kişinin benimle aynı kaderi paylaştığını gördüm.4cm lik bi kistim vardı.hsg istedi doktorum.fındıkzade radyatomda çektirdim hiç bir ağrı sancı yok.şükürler olsun tüplerim açıktı.şuan 3 aylık hamileyim.sadece 6 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.doğal yollardan hamile kalabildim.günlerce ağlamam bu sitelerde saatlerce vakit geçirip üzülmem boşunaymış:) çikolata kistiylede hamile kalınabilio örnek ben:)
tatlim diger sayfada okumussundur. 2 ay sogan kuru yaptim ama boyutunda hic bir degisme olmamis. ama benimki buyuktu. hem belki devam etsem olurdu. o nedenle umutsuzluk olmasin sende. bence kesin yap. bu ise yaramazsa baska ise yarar. ben cok iyi bir kur oldugunu dusunuyorum. adetlerim agrisiz geciyor ondan beri bu bile bir seylerin yoluna girdigini gosteriyor
Arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum. Bende 2,5 yıllık evliyim korunduk bebek düşünmedik. Ancak ağrılarım oluyodu sadece adetin ilk günü bir de ilişkide. Temmuz ayı doktora gittim 4 cm kist var dedi ama herhangi bir tedavi uygulamadı hamile kalabilirsin dedi. Ekimde hamile kalmışım.süpriz oldu.bebeği görmek için gittiğimde doktor 5 cm çikolata kisti dedi. Neden böyle hamile kaldın dedi. Ben de doktor değiştirdim o da sevinmelisin dedi. Ancak hamilelik sürecinde belki patlayabilirmiş. Hamile kalabiliyoruz yani. Inşallah allah herkese verir. Arkadaşım ameliyat oldu ama hamile kalamıyo. Ben derim ki hemen ameliyat olmayın önce bebeği deneyin. Oluyor yani bebiş :) allah şifa versin hepimize.
Kisti olup hamile kalanlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
4,5cm lik çikolata kistimle 4 aylık hamileyim:) rabbim çok büyük ..kist falan hikaye..kimse üzülmesin bol bol dua edin..herşeyin hayırlısını isteyin..
4,5cm lik çikolata kistimle 4 aylık hamileyim:) rabbim çok büyük ..kist falan hikaye..kimse üzülmesin bol bol dua edin..herşeyin hayırlısını isteyin..
tebrik ederim green82, Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
neler yaptın gebe kalmak için bize yazar mısın?
6 ay yasmin kullandım d.kontrol hapı bi işe yaramadı gerçi:) hsg çektirdim kanallarım açıktı..3. ay denememde hamile kaldım..soğan kürü denemiştim sadece..önce çok korktum olmaz diye ne zaman düşünmeyi bıraktım psikolojimi düzelttim bi baktım 2 çubuk yandı:) kist tek başına hamile kalmaya engel değil..pozitif düşünün..ağladım üzüldüm saatlerce burdaki yazıları okudum.fatihte mehmet emin tokadi hazretleri var ona gittim dua ettim.bilmiyorum belkide dualarım kabul olmuştur:)
6 ay yasmin kullandım d.kontrol hapı bi işe yaramadı gerçi:) hsg çektirdim kanallarım açıktı..3. ay denememde hamile kaldım..soğan kürü denemiştim sadece..önce çok korktum olmaz diye ne zaman düşünmeyi bıraktım psikolojimi düzelttim bi baktım 2 çubuk yandı:) kist tek başına hamile kalmaya engel değil..pozitif düşünün..ağladım üzüldüm saatlerce burdaki yazıları okudum.fatihte mehmet emin tokadi hazretleri var ona gittim dua ettim.bilmiyorum belkide dualarım kabul olmuştur:)
öyle mutlu oluyorum ki kendiliğinden hamile kalınınca :)
ben yasmin 2 ay kullandım sadece bende de işe yaramadı bence.
hsg çektirdim mayıs ayında temiz çıktı çok şükür.
soğan kürünü de yaptım ama baya oldu 4-5 ay olmuştur, 15 gün yaptım sadece ama.
şimdi senin yazını okuyunca kendime benzettim, belki de sıra bendedir :)
bu ay dr.umu değiştirdim, daha pozitif bakan ve bakmamı sağlayan bir dr... şu anda ufak ufak adet ağrılarım var sanki bu ay da olmadı gibi ama hayırlısı Rabbim den...
ah bizim bu döktüğümüz gözyaşları... her adette bir posta oturup ağlamadan olmuyor
Rabbim hayırlı hamilelik versin sana, zamanı gelince de kucağına almayı nasip etsin yavrunu.
paylaştığın için teşekkürler, mutlu oldum, umutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?