çikolata kisti başımızın belası :(

Slm geçen yıl çikolata kistini öğrendiğimde adeta yıkılmıştım.biraz araştırdığımda binlerce kişinin benimle aynı kaderi paylaştığını gördüm.4cm lik bi kistim vardı.hsg istedi doktorum.fındıkzade radyatomda çektirdim hiç bir ağrı sancı yok.şükürler olsun tüplerim açıktı.şuan 3 aylık hamileyim.sadece 6 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.doğal yollardan hamile kalabildim.günlerce ağlamam bu sitelerde saatlerce vakit geçirip üzülmem boşunaymış:) çikolata kistiylede hamile kalınabilio örnek ben:)

Maşallah canım.
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim.

ne kadar güzel :)) hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh
her hangi bir şey yedin içtin mi biraz kopya ver bizeeeee :) ben bugün adet oldum hem belki biraz umut ve moral depolarım :)

Sevgili 9 ay,
Benim tavsiyem önce laparoskopi ile kistten kurtulmandır.
daha sonra da kistten kurtulur kurtulmaz bu hücreler yeniden
artmadan tüp bebek tedavisi deneyebilirsin.
aksi takdirde doktorlar sormadan söylemiyorlar ama
çikolata kisti, gebeliğin oluşacağı spermle yumurtanın karşılaşacağı yerde toksit
etki yapıyor ve spermi döllenmeden öldürüyor.
tüp yaparsan ellerin boş dönebilirsin..
ama tabiki karar senin
ben sadece yaşadıklarımdan böyle bir şey söylüyorum
ayrıca laporoskopiden sonra da hemen bence tüp düşün tedavi biter bitmez
umarım her şey gönlünce olur
Manolyam

4,5cm lik çikolata kistimle 4 aylık hamileyim:) rabbim çok büyük ..kist falan hikaye..kimse üzülmesin bol bol dua edin..herşeyin hayırlısını isteyin..

4,5cm lik çikolata kistimle 4 aylık hamileyim:) rabbim çok büyük ..kist falan hikaye..kimse üzülmesin bol bol dua edin..herşeyin hayırlısını isteyin..

tebrik ederim green82, Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
neler yaptın gebe kalmak için bize yazar mısın?

3 cm çikolata kistim ve 2 senedir uğraşıyorum tüp bebek tutmaz , ameliyatta rezervini azaltır diyorlar ne yapacağımı şaşırdım lütfen bu süreçlerinizi paylaşın bizede yardımcı olun ...

tebrik ederim green82, Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
neler yaptın gebe kalmak için bize yazar mısın?

6 ay yasmin kullandım d.kontrol hapı bi işe yaramadı gerçi:) hsg çektirdim kanallarım açıktı..3. ay denememde hamile kaldım..soğan kürü denemiştim sadece..önce çok korktum olmaz diye ne zaman düşünmeyi bıraktım psikolojimi düzelttim bi baktım 2 çubuk yandı:) kist tek başına hamile kalmaya engel değil..pozitif düşünün..ağladım üzüldüm saatlerce burdaki yazıları okudum.fatihte mehmet emin tokadi hazretleri var ona gittim dua ettim.bilmiyorum belkide dualarım kabul olmuştur:)

öyle mutlu oluyorum ki kendiliğinden hamile kalınınca :)
ben yasmin 2 ay kullandım sadece bende de işe yaramadı bence.
hsg çektirdim mayıs ayında temiz çıktı çok şükür.
soğan kürünü de yaptım ama baya oldu 4-5 ay olmuştur, 15 gün yaptım sadece ama.
şimdi senin yazını okuyunca kendime benzettim, belki de sıra bendedir :)
bu ay dr.umu değiştirdim, daha pozitif bakan ve bakmamı sağlayan bir dr... şu anda ufak ufak adet ağrılarım var sanki bu ay da olmadı gibi ama hayırlısı Rabbim den...
ah bizim bu döktüğümüz gözyaşları... her adette bir posta oturup ağlamadan olmuyor
Rabbim hayırlı hamilelik versin sana, zamanı gelince de kucağına almayı nasip etsin yavrunu.
paylaştığın için teşekkürler, mutlu oldum, umutlu oldum :)

Okuduğum kitapta yazılanları aktarmak istiyorum size;
bir kişisel gelişim kitabı. ve çok doğru bence.
A ve B kutusu düşünün
A= çocuksuz halimiz
B= Çocuk sahibi olma halimiz
B kutumuza ulaşabilmemizin en önemli şartı o kutuya bağımlı olmamak.
Muhtaciyet halinde olduğumuz zaman da evrene yolladığımız sinyal otomatikman yoksunluk sinyali oluyor.
Eski zamanlarda kadınlar o kadar çok bedenleriyle ilişki içindeydiler ki doğum hapı kullanmadan sırf düşünceleriyle hamile kalmamayı sağlıyabiliyorlardı.

düşünce şeklimiz şu olmalıymış; Benim bedenim bu çocuğu doğurmak için yeterince güçlü.
çocuk ya olmassa korkusunu ve stresini vücudumuzdan uzaklaştırmamız gerekiyor.
Bir de zamanım daralıyor, benim çocuğum olmaz zorlaşır gibi düşüncelerden de uzak durmamız gerekiyor.
Odağımızın ya olmassa korkusundan arındırmamız lazım. bu şekilde hamile kalan insanlar olmuş.
o yüzdende arkadaşımız ne zaman muhtaç olma durumunu bıraktı stresi ve korkuyu bıraktı. ve hamile kaldığını öğrendi.
korkulardan arınmak biraz uğraş istiyor tabiki.
Allah her isteyene anne olmayı nasip etsin inşallah.

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:) inanıyorum ki büyük allahım hepinizin dualarını duyacak:) hamilelik belirtilerimin başında adet ağrılarım vardı..arkamdan gelmeni bekliyorum:)daualarım seninle:)

Arkadaşlar günaydın endo magduruyum 1 kez ameliyat oldum tekrarladı şu an yumurtalıklarımda kistler ve yumurta rezervim az fsh yüksek tüp bebek tedavisine başladık ama iptal oldu 5.gün iğne tavavisi oldu ama yumurta gelişmedi cmtsi ögrendim çok üzüldüm ameliyat olmayın arkadaşlar tekrarlıyo rabbim isteyen herkese çocuk nasip etsin olursa hastalıktan da kurtuluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…