Serap ciba Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2022 27 3 30 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Serap ciba #1 Ben kapalı cikolata kist amaliyatı olucam olan hanım kardeşlerimiz varsa öncesi sonrası için bilgi yardim destek istiyorum ihtiyacım var tesekkurler
Ben kapalı cikolata kist amaliyatı olucam olan hanım kardeşlerimiz varsa öncesi sonrası için bilgi yardim destek istiyorum ihtiyacım var tesekkurler
Kelebegimx Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Nisan 2022 2.915 3.760 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Serap ciba #2 Serap ciba .!.: Ben kapalı cikolata kist amaliyatı olucam olan hanım kardeşlerimiz varsa öncesi sonrası için bilgi yardim destek istiyorum ihtiyacım var tesekkurler Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canımmm Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Serap ciba .!.: Ben kapalı cikolata kist amaliyatı olucam olan hanım kardeşlerimiz varsa öncesi sonrası için bilgi yardim destek istiyorum ihtiyacım var tesekkurler Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canımmm
Serap ciba Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2022 27 3 30 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Serap ciba #3 Çok teşekkür ederim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Annesiyim123 Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2021 960 535 13 Mayıs 2022 Konu Sahibi Serap ciba #4 Serap ciba .!.: Ben kapalı cikolata kist amaliyatı olucam olan hanım kardeşlerimiz varsa öncesi sonrası için bilgi yardim destek istiyorum ihtiyacım var tesekkurler Genişletmek için tıkla... Kaç cm kistiniz. Benimde vardı çikolata kisti 3 cm doğum kontrol hapiyla geçti çok şükür. Doğum kontrol hapı denediniz mi hiç? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Serap ciba .!.: Ben kapalı cikolata kist amaliyatı olucam olan hanım kardeşlerimiz varsa öncesi sonrası için bilgi yardim destek istiyorum ihtiyacım var tesekkurler Genişletmek için tıkla... Kaç cm kistiniz. Benimde vardı çikolata kisti 3 cm doğum kontrol hapiyla geçti çok şükür. Doğum kontrol hapı denediniz mi hiç?
Serap ciba Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2022 27 3 30 13 Mayıs 2022 Konu Sahibi Serap ciba #5 Benim birden fazla ve en büyüğü 5 cm ilaç tavası çok istedim ama vermediler ameliyat şart dediler keşke öyle olsa ama bi dönem soğan kuru içtim küçüldü şuan bilmiyorum ne durumda pazartesi ameliyat var Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Benim birden fazla ve en büyüğü 5 cm ilaç tavası çok istedim ama vermediler ameliyat şart dediler keşke öyle olsa ama bi dönem soğan kuru içtim küçüldü şuan bilmiyorum ne durumda pazartesi ameliyat var