• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahvee...

ozlemkurul

sevgi pıtırcığı:))
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
199
0
96
49
Sakarya
selam kızlar,bana önerebileceğiniz ya da memnun kaldığınız bi çikolata kahve tonu varmı?günlerdir bakıyorum ve bir türlü karar veremedim,hatta gecenlerde hayal kırıklığı yasadım loreal castingin sıcak çikolatısına baktım ama beyaz saçları olanlara önerilmiyomus cok üzüldüm çünkü tam da aradıgım çikolata kahve tonuydu..önerilerinizi çok acil bekliyorum kızlar..

loreal çikolata kahveyi tek geçerim ben saçlarım siyaha yakın koyu kahve normalde ama 2 boyamada tam oturdu rengi süpera.s

lorealin hangi çesidi canım exelent mı yoksa recitel mi?gecen gün baktığımda hiç gözüme çarpmadı demek..

kolestonun çikolata kahveside çok güzel kesinlike dene palettinin çikolata kahvesi biraz daha koyu kolestondan

lorealin hangi çesidi canım exelent mı yoksa recitel mi?gecen gün baktığımda hiç gözüme çarpmadı demek..

canım yeni bi serisi çıktı kadife kahveler diye sanırım onun çikolata kahvesi...
akşam eve gidince numarasına bakıp mesajımı editlerim canıma.s.

dasilvadidocum ben dün baktım loreale kız bi renk gösterdi üzerinde çikolata kahve yazıyo ama resimdekiyle alakası yok bakır kızılı gibi bi renk,sanırım senin dediğin renk olabilir,ama cesaret edipte alamadım çünkü resimdeki renk resmen bakır kızılıydı,loreal resitalde bi renk var üzerinde kestane küllü akaju yazıyo hatta hintli bi film yıldızının sac rengiymiş,o da çok hos bi renk,çikolata kahvesine çok benziyo,acaba onumu alsam bi türlü karar veremedim,sen yinede numarasına bakarsın canım,ilginden dolayı çok tesekkür ediyorum sana

selam arklar..kuaförüme kahvenın hangı tonlarınn yakışcagnı sordum.renk kartelasından kolestonun perfect serisi(yeniymiş) buğulu kahve 7.71 olan rengını önderdı ..normalde çok açık kahve hatta kumrala yakın bır kahve gbı duruyor .bu tonlar sanırım sadce kuaförlere özel yanı profesyonel kullanm içn marketlerde bulamazsın dedıler.gerçekten renk tonu çok hoşuma gttı.. boyayınca muhtşem oldu her gören renk tonumu soruyor kesınlıkle tavsıye ederım..ayrıca yıne kolestonun büyülü kahve 7.07 tonuda guzel .şiddetle kolestonun kahve tonları üzerınde yoğunlaşmanı ısterım.:jeyyar::jeyyar:

Son düzenleme:
6 lı ve 7 li tonlar beyazları kapatmıyor.6 nın üzerindeki tonları denemelisin..
Koleston perfect in tonları güzel..ancak kuaför malzemeleri satan kozmetikçilerde bulunuyor...

Back