• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çikolata Kahve Boyama -Yardım Lütfen

edaninhayaldunyasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
7
0
36
Ankara
Merhabalar saçlarım açık karamel ve artık saçlarımı kahverengi yapmak istiyorum...Bu yüzden Pallette nin Sıcak Çikolata rengini aldım 2 kutu...sizce saçlarım nasıl bi renk alır ...boyarken nelere dikkat etmeliyim...uzun saçlarım var 2 kutu yeterli olucağını düşündüm...ve kaç dakika bekletmeliyim iyi bi sonuç almak için :) cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

bayağı koyu olur canım nekadar bekletin yazıyosa okadar bekletin 45dk dır heralde aslında açık karamel demişsin çokta koyu olmayabilir güzel bi kahve çıkar inş. canım

bayağı koyu olur canım nekadar bekletin yazıyosa okadar bekletin 45dk dır heralde aslında açık karamel demişsin çokta koyu olmayabilir güzel bi kahve çıkar inş. canım
$311269_10151285016761005_1749219457_n (1).jpg
şöyle bi saç rengim var...güzel bi kahve istiyorum inş. olur...

ben bundan biraz daha açık ve sarımsı bir karamelin üzerine creme gloss çikolata kahve boyadım geçen sene koyu kızıl kahve oldu ve çok pişman oldum normalde 28 yıkamada akan renk akmadı bir türlü :5: üstüne koyu boyadım bende gitti karamelim :50:

ben bundan biraz daha açık ve sarımsı bir karamelin üzerine creme gloss çikolata kahve boyadım geçen sene koyu kızıl kahve oldu ve çok pişman oldum normalde 28 yıkamada akan renk akmadı bir türlü :5: üstüne koyu boyadım bende gitti karamelim :50:

ben karamelden sıkıldımda artık ...güzel bi sonbara uygun bi kahve istiyorum inş. çok kızıllığı olmayan güzel bi kahve olur :)

anladım canım sen daha koyu kahve istiyorsun
ama bence çikolata kahve kızıllık istemiyorsan yanlış seçim değiştirme ihtimalin varsa altın kahve falan o tarz renklerle değiştir yoksa kızıl yansımalı bir kahve seni bekliyor :34:

bunu denicem yarım saat tutucam kızıl yansımalı bile olsa güzel olucağını tahmin ediyorum :) gidip değiştiremem çünkü uzak bi avm den aldım :/
sız bılırsınız ama cok koyu olacak emınım sonrada acmak ısteyeceksınız.resım sızınse yazık etmeyın uzunmusta sacınız.bosverın yenı boya alın derım ben.bende bır hata yaptım saclarım uzundu su an omzumda kestırdım son pısmanlık fayda etmıyor keske eskı rengımde kalsaydım dıyorum.ıyı sanslar

boyadıysanız bi foto ekleyebilirmisiniz çünkü aynı renkten bendede var ve nasıl olduğunu çok merak ediyorum umarım güzel olmuştur:34:

çok teşekkürler canım açıkcası merakımı giderdin beğenmene çok sevindim çünkü insanın boyayıpta rengini sevmemesi kötü oluyor kızıllık olduğunu tahmin etmiştim zaten sanki esra erolun saç renginide andırmış bende bikaç haftaya boyarım heralde güle güle kullan:40:

Back