• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmış soruları nerden edinebiliriz

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
arkadaşlar çıkmış soruların çok faydalı olduğu söyleniyor bu doğru mu bilmiyorum ama denemek istiyorum. yalnız bilgisayardan çalışmayı hiç sevmiyorum elimde yazılı olsun istiyorum. internette çıkmış soruları satan fotokopiciler var ama baya pahalıya geliyor. bu sorulara ulaşabileceğim basılmış kitaplar satılıyor mu acaba bilgisi olan var mı..

size tavsiyem egem yayınlarının çıkmış sorular kitabı var 10 tl.ye onu alın geçen sene ondan çalışmıştım,bayağı yararlı oldu.iktisat dersini o kitap sayesinde geçtim diyebilirim:)
tabi ders de çalışın:)

Son düzenleme:
kaçıncı sınıfsın veya hangi bölümsün bilmiyorum ama sana önerecegim kesinlikle murat yayıncılıktan çalış.. soru bankası var.. temin et onu. anlayarak çalış kesinlikle geçersin.. örnek verecek olursak ben :) YÜCE ALLAHIMIN izniyle mezun oldum...:62:

ayy ne güzel yaa kaç senede bitirdiniz ve günde ne kadar çalışıyordunuz acaba

ben 2 yıl myo mezunuydum. sonradan 4 e tamamlamak istedim. 3 den devam ettim ve 2 yılda o sürdü. kalma felan olmadı. ben sistemli çalıştım. zorluktan kolaya dogru giderdim. ünite çalışıp arkasına bol soru çözerdim.. son haftada cıkmıs yıl sorulara ağırlık verirdim..

umarım sizlerde o mezun olma duygusunu tadarsınız... başarılar....

ben 2 yıl myo mezunuydum. sonradan 4 e tamamlamak istedim. 3 den devam ettim ve 2 yılda o sürdü. kalma felan olmadı. ben sistemli çalıştım. zorluktan kolaya dogru giderdim. ünite çalışıp arkasına bol soru çözerdim.. son haftada cıkmıs yıl sorulara ağırlık verirdim..

umarım sizlerde o mezun olma duygusunu tadarsınız... başarılar....

bende aynı durumdayım aöf e bu yıl kayıt yaptırdım 3. sınfm ama çalışamıyorm inş bi an önce başlarım 2 ay bile kalmadı yaaaaa :50:

kendini zorla biraz.. bak zamanda az kaldı dıyorsun.. çalışmaya başla devamı gelir emin ol.. yardım edeceğim durum olurda özel mesajdan ulaşabilirsiniz.. başarılar....

arkadaşlar murat yayıncılığın çıkmış soruları kitabı varmı ve kaç paraya alabilirim bilen varmı ve yararlı olurmu. ben 3.sınıf işletme okuyorum bu sene tekrar edicem 3.sınıfı.kaldım yani o yüzden bu sene geçmek istiyorum bütün üniteleri özet çıkardım şimdi tekrardan okuyorum özet çıkardıklarımı sonrasındada soru çözecem geçebilmem için doğru yoldamıyım acaba kızlar

canım internette çıkmış sorular var
onları indir
sonra da çıktı al
ben 2 senedir öyle yapıyorum
gerçi geçen sene kaldım ama ailevi sorunlar nedeni ile idi...
bana özelden bölümünü ve sınıfını yazarsan yardımcı olabilirim, soruları bulma konusunda

canım internette çıkmış sorular var
onları indir
sonra da çıktı al
ben 2 senedir öyle yapıyorum
gerçi geçen sene kaldım ama ailevi sorunlar nedeni ile idi...
bana özelden bölümünü ve sınıfını yazarsan yardımcı olabilirim, soruları bulma konusunda

bana da yardım edebilir misin?kamu yönetimi 4. sınıfım.çıkmış soruları indirebileceğim bi site bulamadım

Back