bence bebeginide al annenin evine git yarin bosanma dilekcemi veriyorum de esinin akli o zaman basins gelir degerini anlar belkiMerhaba düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum şeffaf yorum yapan bir tek sizsiniz bu nedenle yorumlarınız çok önemli benim için, en bastan başlayım, esimle aynı kurumda çalışıyoruz anlaştık evlenmek istedik,isteme söz ve nişan bir oldu kıyafet yada takı takan olmadı bir tek yüzük takıldı onuda esimle aldık nisanda kayinvalidem ilk is araba almalarini istiyorum cok rezilim dedi,düğünle ilgili tek bir seyle ilgilenmediler ceyizimi bile babam götürdü esyalari ben ailem ve esim ödedik, kayinvalidem gorumcem ve kayinbabam calisiyor ayrica kayinbabam emekli surekli para yok dediler,parada degilim en azından ceyiz duzulurken yardim edilebilir bu bile mutlu olmama sebepti,dugunde en ucuza kactim hic icime sinmedi,dugunde kayinvalidem kendisine verilen para ve altınlari bize vermedi zaten duzgun biseyde takmadi esimin usunde sadece iki ceyrek vardi,evlenir evlenmez hamile kaldım esim askere gitmek zorunda kaldı, esime harçlık ev kirasi doktor ve dogum parasi omuzlarima bindi,ailem hep deatek oldu, esimin ailesi inanır mısınız bir kurus bile yollamadi benimlede ilgilenen olmadi,dogumuma bir hafta kala esiyle tartisan kayinvalidem bana geldi esimi bosayip sende kalicam ise baslayinca cocuguna bakarim sende parami verirsin dedi kabul etmeyince askerdeki esime beni sikayet etti, dogum yapacagim hastanedeyiz kayinvalidem abartmiyorum bir kilo cekirdekle geldi ki ben kalp hastasıyım doktor dogumun cok zor gececek demisti oyle de oldu,ben canimin derdindeyim o refakatci koltuguna yatti ayagini uzatti cekirdegini aldi tvyi acti hic bize bakmadi herseye annem koştu,bebegimi aldi kucagina burnu bana cekmesin buyuk olmasin diye sıktı durdu bisey diyemedim ağladım durdum,eve gectik bebegim 15 gunlukken eşimin askerligi bitti,dogum iznim bitti ise basladim bebegime annem bakiyor mutfak masraflarini karsiliyor wvimi temizliyor ütü camasir yemek hepsine bakiyor ev aldik para yardimi yapiyorlar, durumumuz kotu zaten,esimin ailesi her haftasonu evlerine bekliyor gidiyoruz 11:00de kahvalti yapip 19:00da yemek yiyorlar, muftakta tum isleri ben yapiyorum evin kizi elinde telefon odasinda oturuyor,bebegim yollarda rezil oluyor gitmeyince kayinvalidem beni esime sikayet ediyor,esim bu kadar seye susuyor en son patladim artik sabredemiyorum bosanalim dedim bana herkes kaynanasiyla sorun yasiyor bir sen mi varsin onlar konussakta boyleler degismezler bu yuzden beni bosama diyori,ailesine ne bisey soyluyor ne olaylaya mudahale ediyor nede bana yardimci oluyor,evde yok gibi ya tv izliyor ya telefonla uğraşıyor yada uyuyor ama lafa gelince beni cok seviyordüşüne düşüne kafayı yiyeceğim, kimseyi kirmayim diye diye paramparça oldum, tüm hayat enerjim bitti, bir bebegim huzur veriyor o var diye katlaniyorum onca şeye
Merhaba düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum şeffaf yorum yapan bir tek sizsiniz bu nedenle yorumlarınız çok önemli benim için, en bastan başlayım, esimle aynı kurumda çalışıyoruz anlaştık evlenmek istedik,isteme söz ve nişan bir oldu kıyafet yada takı takan olmadı bir tek yüzük takıldı onuda esimle aldık nisanda kayinvalidem ilk is araba almalarini istiyorum cok rezilim dedi,düğünle ilgili tek bir seyle ilgilenmediler ceyizimi bile babam götürdü esyalari ben ailem ve esim ödedik, kayinvalidem gorumcem ve kayinbabam calisiyor ayrica kayinbabam emekli surekli para yok dediler,parada degilim en azından ceyiz duzulurken yardim edilebilir bu bile mutlu olmama sebepti,dugunde en ucuza kactim hic icime sinmedi,dugunde kayinvalidem kendisine verilen para ve altınlari bize vermedi zaten duzgun biseyde takmadi esimin usunde sadece iki ceyrek vardi,evlenir evlenmez hamile kaldım esim askere gitmek zorunda kaldı, esime harçlık ev kirasi doktor ve dogum parasi omuzlarima bindi,ailem hep deatek oldu, esimin ailesi inanır mısınız bir kurus bile yollamadi benimlede ilgilenen olmadi,dogumuma bir hafta kala esiyle tartisan kayinvalidem bana geldi esimi bosayip sende kalicam ise baslayinca cocuguna bakarim sende parami verirsin dedi kabul etmeyince askerdeki esime beni sikayet etti, dogum yapacagim hastanedeyiz kayinvalidem abartmiyorum bir kilo cekirdekle geldi ki ben kalp hastasıyım doktor dogumun cok zor gececek demisti oyle de oldu,ben canimin derdindeyim o refakatci koltuguna yatti ayagini uzatti cekirdegini aldi tvyi acti hic bize bakmadi herseye annem koştu,bebegimi aldi kucagina burnu bana cekmesin buyuk olmasin diye sıktı durdu bisey diyemedim ağladım durdum,eve gectik bebegim 15 gunlukken eşimin askerligi bitti,dogum iznim bitti ise basladim bebegime annem bakiyor mutfak masraflarini karsiliyor wvimi temizliyor ütü camasir yemek hepsine bakiyor ev aldik para yardimi yapiyorlar, durumumuz kotu zaten,esimin ailesi her haftasonu evlerine bekliyor gidiyoruz 11:00de kahvalti yapip 19:00da yemek yiyorlar, muftakta tum isleri ben yapiyorum evin kizi elinde telefon odasinda oturuyor,bebegim yollarda rezil oluyor gitmeyince kayinvalidem beni esime sikayet ediyor,esim bu kadar seye susuyor en son patladim artik sabredemiyorum bosanalim dedim bana herkes kaynanasiyla sorun yasiyor bir sen mi varsin onlar konussakta boyleler degismezler bu yuzden beni bosama diyori,ailesine ne bisey soyluyor ne olaylaya mudahale ediyor nede bana yardimci oluyor,evde yok gibi ya tv izliyor ya telefonla uğraşıyor yada uyuyor ama lafa gelince beni cok seviyordüşüne düşüne kafayı yiyeceğim, kimseyi kirmayim diye diye paramparça oldum, tüm hayat enerjim bitti, bir bebegim huzur veriyor o var diye katlaniyorum onca şeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?