• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
Selam hanimlar. Bir onceki konumu asagiya ekledim. Esim bana iceri girmedigini disarida bekledigini soyledi. Baska birilerini goturmus oyle soyluyor. Bende kendileri gidemiyorlarmi diye sordugumda, sarhoslardi o yuzden ben goturdum cok arami iyi tutmak istedigim kisilerdi dedi. Bana sarildi zorla ve ben seni aldatmadim ben oyle bisey yapmadim ve yaptirmadim oyle seylere ihtiyacim yok ben seni aldatmadim dedi. Bende kimdi onlar peki ozaman dedim ve ozamanda soylemiyceni soyledi cunku ben onun arkasindan is cevirip aylarca onu takip etmisim. Bu yuzden soylemiycekmis. Bende inanmadigimi orda baskalarini bekledigine inanmadigima ve kesin uzun zamandir beni aldattigini soyledim. Inkar ediyor gormedim iceri diyor ama evliligimizi kurtarmak icinde hic bisey yapmiyor. Bende hic bisey yapmiyorum (zaten bisey yapmasi gereken ben degilim bence) ve bende bosanmak istedigimi soyledim. Ben bu pisligini bildigimi soylemeden once o benden ayrilmaktan bahsediyordu cunku baska kavgalar yuzunden. Kizlar bosanmam gerektiginin farkindayim ama neden gidemiyorum hala bu evden? Hala burdayim. Annemlerin evinde tadilat var ve heryer karisik evlerinde, bide bu yuzdende gidesim yok yada bahane ariyorum bilmiyorum. Kendimden nefrer ediyorum:( bana lutfen alttaki yaziyida okuyup akil verin ben cok kotuyum:( simdiden tskler

Pazartesi actigim konu:
Kizlar esim olacak pislige soyledim erotik masaj salonuna gittigimi bildigimi. Tabi inkar etti hatta uc kere bosol dedi. Annesini aradi bana iftira atiyor diye. Butun ailem toplanip bu yalani uydurmusuz bosanmam icin, oyle diyo ve annesinide inandiriyor. Gecen hafta adreslere gittim baktim ve gercekten erotik masaj salonu cikti. Ocaktan ayindan beri takip ediyordum esimi. Neden bukadar zaman beklemisim diyo iftira atiyomusum kayinvalodede oyle diyo. Bende adresleri yazmistim ama daha gecen hafta baktim emin oldum. Zaten kavgaliydik ve bugun soyedim. Esim olacak pislik aileme kafayi takmisti bazi olaylardan dolayi. Onlara suc gelmesin diye boyle bir iftira atiyormusum oyle diyo annesinide inandirdi resmen hayvan. Ben napicam kizlar yarin bu evden gitsemmi

Eşinşz sizi aldatmış hatta suç bastırmak için kontra atak yapmış hatta aşırtma bi vuruşla gol bile atmış size şimdi her türlü yeniksiniz... Bence hükmen galip gelebileceğiniz tek yer duruşma salonu... Allah yardımcınız olsun...

bence eşiniz iyi yakalanmış. yakalanınca da yanlış anladın ayakları çekmiş. fena yakalanmış.

Eşinşz sizi aldatmış hatta suç bastırmak için kontra atak yapmış hatta aşırtma bi vuruşla gol bile atmış size şimdi her türlü yeniksiniz... Bence hükmen galip gelebileceğiniz tek yer duruşma salonu... Allah yardımcınız olsun...
Amin cok tesekur ederim

Adam boşamış zaten sizi, o boş ol muhabbetleri şaka konusu olacak şeyler değil.

Tadilatı bahane etmeyin.
Gidesiniz yok.
Bu bir tercih meselesi,kaldırabilecekseniz kalın, unutun.
Olmuyorsa gideceksiniz.
Ailenize bulaşması, yalancı olması, sizi boşaması vs adam daha ne yapsın.

Bence tadilat bile olsa gitmelisiniz. Eğer bu durumu hemen kabullenirseniz bir sonraki yapacağı şeyin dost tutmak ona ev açmak olmayacağını nereden biliyorsunuz??.ne de olsa karım ne yaptıysam gitmedi gene bir şekilde kandririm diye düşünecektir.. tamamen ayrılmayı göze almiyorsaniz bile gözünü korkutmak için gidin bence .. it gibi pişman olduğunu görene kadar da geri dönmeyin.

Salona direk gidip kaydı varmı diye neden ogrenmiyorsunuz.?
Girişte açıklayın bisanacagim delil olarak gerekli diye verirler

Selam hanimlar. Bir onceki konumu asagiya ekledim. Esim bana iceri girmedigini disarida bekledigini soyledi. Baska birilerini goturmus oyle soyluyor. Bende kendileri gidemiyorlarmi diye sordugumda, sarhoslardi o yuzden ben goturdum cok arami iyi tutmak istedigim kisilerdi dedi. Bana sarildi zorla ve ben seni aldatmadim ben oyle bisey yapmadim ve yaptirmadim oyle seylere ihtiyacim yok ben seni aldatmadim dedi. Bende kimdi onlar peki ozaman dedim ve ozamanda soylemiyceni soyledi cunku ben onun arkasindan is cevirip aylarca onu takip etmisim. Bu yuzden soylemiycekmis. Bende inanmadigimi orda baskalarini bekledigine inanmadigima ve kesin uzun zamandir beni aldattigini soyledim. Inkar ediyor gormedim iceri diyor ama evliligimizi kurtarmak icinde hic bisey yapmiyor. Bende hic bisey yapmiyorum (zaten bisey yapmasi gereken ben degilim bence) ve bende bosanmak istedigimi soyledim. Ben bu pisligini bildigimi soylemeden once o benden ayrilmaktan bahsediyordu cunku baska kavgalar yuzunden. Kizlar bosanmam gerektiginin farkindayim ama neden gidemiyorum hala bu evden? Hala burdayim. Annemlerin evinde tadilat var ve heryer karisik evlerinde, bide bu yuzdende gidesim yok yada bahane ariyorum bilmiyorum. Kendimden nefrer ediyorum:( bana lutfen alttaki yaziyida okuyup akil verin ben cok kotuyum:( simdiden tskler

Pazartesi actigim konu:
Kizlar esim olacak pislige soyledim erotik masaj salonuna gittigimi bildigimi. Tabi inkar etti hatta uc kere bosol dedi. Annesini aradi bana iftira atiyor diye. Butun ailem toplanip bu yalani uydurmusuz bosanmam icin, oyle diyo ve annesinide inandiriyor. Gecen hafta adreslere gittim baktim ve gercekten erotik masaj salonu cikti. Ocaktan ayindan beri takip ediyordum esimi. Neden bukadar zaman beklemisim diyo iftira atiyomusum kayinvalodede oyle diyo. Bende adresleri yazmistim ama daha gecen hafta baktim emin oldum. Zaten kavgaliydik ve bugun soyedim. Esim olacak pislik aileme kafayi takmisti bazi olaylardan dolayi. Onlara suc gelmesin diye boyle bir iftira atiyormusum oyle diyo annesinide inandirdi resmen hayvan. Ben napicam kizlar yarin bu evden gitsemmi
Her zamanki gibi yapması gerekeni bilen ama yapmaya cesareti olmayan birisinin. Bunu yapmamış bile olsa sizi iftira atmakla suçladı kendi ailesini buna inandırdı sizi herkese karşı küçük düşürmek istedi. Eğer sizi aldatmamis olsaydı en baştan birini götürdüm ama ben içeri girmedim derdi çünkü bu iftiradan daha mantıklı

Her zamanki gibi yapması gerekeni bilen ama yapmaya cesareti olmayan birisinin. Bunu yapmamış bile olsa sizi iftira atmakla suçladı kendi ailesini buna inandırdı sizi herkese karşı küçük düşürmek istedi. Eğer sizi aldatmamis olsaydı en baştan birini götürdüm ama ben içeri girmedim derdi çünkü bu iftiradan daha mantıklı
cok haklisiniz, bencede yapmamis olsa direk oyle demesi gerektk eger gercekten iceri girmemis olsaydi:( neden aileme bana iftira attin dedigimde sebep olarak bunu gosteriyor. Ben ona ilk soyledigimde kendi gozumle gordum takip ettim seni demistim. Onun uzerine bu iftira suclamasini yapti. Daha sonra telefondan takip ettigimi soyledim. Biraz zaman gectikten sonra o adreslere gittim ama girmedim dedi. Bunu yasadigima inanamiyorum. 10 sene sevgililik ve 4 sene evlilik. Bunu esimden hic beklemezdim

Eşiniz yalan söylemeyi beceremiyor,saçmalamış.

Kayit yapilmiyormus malesef. Gucumu toplayip evi terk etmem gerektigini dusunuyorum:)
Bu tarz yerlerde kayıt zorunludur. Büyük ihtimalle vermek istemediler ama evi terk etmeyi basarabilirseniz bosanma davası açtığınızda delil için mahkeme kararıyla mutlaka almalısınız derim ben

Kayit yapilmiyormus malesef. Gucumu toplayip evi terk etmem gerektigini dusunuyorum:)

Bir defa da olsa inanıp affederseniz sizi hayatınız boyunca salak yerine koyacak. Geri kalan hayatınızı mahvetmeyin. Değmez İnan’ın. Ama o evden gitmeyecekseniz de unutun bunu hatta gitmeyecekseniz keşke hiç demeseydiniz en azından yüzsüz, ezik, “aldatsam da gitmiyor “pozisyonuna düşmezdiniz. Ve alışın hayat boyu bunu yaşayacaksınız. Çünkü “en kötü durumda bile o evden gidemediniz”. Erkekler kurnazdır aklınızı kullanın ve hemen uzaklaşın o evden.

Doğru söylüyorsa ispatlamasını isteyin. Net bir şekilde, kısa cümlelerle, ispatlamadığı ve bütün detayları açık açık anlatmadığı sürece ona inanmayacağınızı söyleyin ve kestirip atın. Bence siz evden gitmedikçe, konuyu tartışmaya devam ettikçe, eşiniz olayın ciddiyetinin farkına ya varmıyor ya da salağa yatıyor. Ne demek böyle bir durumda söylemeyeceğim çünkü sen şöyle yaptın.

Back